Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nemoras pisat stranicu i pol, ja sam na pismenom o sva 3 pojma ukupno napisala stranicu i pol. Znaci da ti jedan pojam bude oko pol strane,malo vise.zanima me jeli itko prosao ovaj zadnji kolokvij iz dipa? rekli su mi da dobimo 3 pojma o kojima o svakom moramo napisat stranicu i pol i sve to u 45 min. jeli to uopce moguce?
ahaa ja sam krivo shvatila. hvala tiNemoras pisat stranicu i pol, ja sam na pismenom o sva 3 pojma ukupno napisala stranicu i pol. Znaci da ti jedan pojam bude oko pol strane,malo vise.
može neki savjet u vezi pisanja tih eseja? Šta je potrebno obuhvatiti za prolaz? Muku mučim s njima i sad ću ić već 5. puta...pa bi mi dobro došao neki savjet od onih koji su položili![]()
Ma ne trebaš učit sve, samo one najbitnije. Skužiš već kad učiš koji su ti najbitniji a koji ne.pozdravv
spremam sad za petak ova dva kolokvija i sad radim uz skriptu pa me zanima dal je bitno naucit one latinske pojmove ili ne ? naucio sam ih par osnovnih koji se spominju kroz podjele al sane vidim smisao bas da ucim sve te pojmove
sta vi mislite ??
dovoljno je tih par osnovnih. ostalo je za pravni studij.pozdravv
spremam sad za petak ova dva kolokvija i sad radim uz skriptu pa me zanima dal je bitno naucit one latinske pojmove ili ne ? naucio sam ih par osnovnih koji se spominju kroz podjele al sane vidim smisao bas da ucim sve te pojmove
sta vi mislite ??
a valjda je u 13:20 tako je uvjek : /koliko ja vidim, jos nisu izvjestili kad je ..
nadajmo se hahaha valjda je u 13:20 tako je uvjek : /
kog briga tad cu docnadajmo se hahah
10 pitanja na zaokruživanje u kojima može biti više točnih odgovora. Kako bi odgovor bio točan treba zaokružiti sve točne odgovore, ako recimo jedan od tri točna izostaviš na tom pitanju nema boda. Mislim da taj dio traje 20ak min, a nakon toga 3 esejska pitanja, svako pitanje 15 minuta.ekipaaa...moze li mi netko reci kakav je ispit iz drzave i prava? mislim,koncept
jel znas mozda pitanja/odgovore s tog roka koja su bila ?Esji od roka 15.11. : nadleznost, dizpozicije s ogranicenim pravilima, uredbe
svi smo bili ista grupa
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.