AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u državu i pravo

minnie92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel ostala ista literatura iz uvoda, tj, da li i dalje ne moramo iz drzave i pravni sustav znati prvih 30-ak stranica i iz strukture poglavlje zadnje ono? hvala!

Annamaria

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li zaista postoji taj ,,ispravak kolokvija'' ? Da li je ispravak tezi od samog kolokvija ili je tezina ista? Zvuci predobro da bi bilo istinito.

gia jordan

Svima mi preporučila usmeni kod prof.Burazina, jako ugodno iskustvo, ne pita previše i obično se potvrđuje ocjena iz pismenog...Pismeni dosta težak, malo vremena, opisna pitanja ...

Da postoji ispravak kolokvija, ako možete prođite ispit preko kolokvija jer je pismeni dosta težak, a ako uspijete preko kolokvija , ugodniji su na usmenom ( nije da ne morate znati ,ali su ugodniji)

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Svima mi preporučila usmeni kod prof.Burazina, jako ugodno iskustvo, ne pita previše i obično se potvrđuje ocjena iz pismenog...Pismeni dosta težak, malo vremena, opisna pitanja ...

Da postoji ispravak kolokvija, ako možete prođite ispit preko kolokvija jer je pismeni dosta težak, a ako uspijete preko kolokvija , ugodniji su na usmenom ( nije da ne morate znati ,ali su ugodniji)
koliko minuta traje pismeni ispit?

sa3sa3

Jel mi moze netko tko je izasao na ispravak iz kolokvija reci da li su tezi ili laganiji od samog kolokvija?
Hvala :)

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da li je za ispravak kolokvija dovoljno naučit iz skripte, a knjigu samo pročitat?? :D
preporučila bi ti učenje po knjizi. na prvi pogled izgleda znatno teže,ali kada par puta prođeš po knjizi vidjet ćeš da je zapravo lakše od učenja po skripti. kad učiš po knjizi imaš puno bolji pregled gradiva i lakše se sjetiš na ispitu jer imaš cjelovitiju predodžbu i sliku naučenog gradiva u glavi.

Bee

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li je za ispravak kolokvija dovoljno naučit iz skripte, a knjigu samo pročitat?? :D
eto i ja pala prvi kolokvih i spremam se učiti samo iz knjige jer sam se namučila i radila svoje skripte - očito nedovoljno

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks