AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u državu i pravo

Rabbit Roe

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
je li istina da je usmeni samo formalnost, ako prođem sve kolokvije?
Ja sam na kolokvijima dobila 2. I usmenom me pitala pravne lijekove i to sam znala. i pitala nas je jel želim podići ocjene (odgovaralo nas je 5 unutra) i rekli smo da da. i još je svakog pitala po jedno pitanje (mene konkretno da ispričam sve o apsolutnoj monarhiji) i to je to. Odgovarala sam kod Preložnjak. :D

pravnik5

danas je na esejskom kolokviju bilo: parnicni i vanparnicni postupak, subjektivno pravo i njegovo ostvarivanje, antinomije i kako se rjesavaju :)

pravnik5

koliko je nama burazin rekao na 4. kolokviju, ocjena se neda dic, dodjes samo formalno potvrdit konacnu ocjenu, s tim da jedino ju mozes pokvarit, odnosno past ak bas nis ne znas :hm:

mozes
Jel nekom uspjelo da nauči ovaj predmet u 2 tjedna?
ja sam ovaj predmet ucila NAJVISE od svih, inace skupljam 4 i 5 iz ostalih predmeta, udip sam ucila obje knjige sigurno sve skupa 6 tjedana, a imam 2. dosta tesko je za naucit, pitanja na zaokruzivanja su jako zeznuta, mozes lako pogrijesit, rasturala sam 2 od 3 eseja i nisam bas profitirala. :hm:

pravnik5

dalessio nas je na usmenom pitala cetvero da objasnimo bit drzave(suverenost, prisilnost, drustvenost), objasniti dolus (namjeru) te njena 3 stupnja, objasniti culpu, monarhije, republike, teoreticare drustvenog ugovora i protupravnost :) nadam se da bude od pomoci

Lijepo bi bilo kada bi i pitanja napisala za ostatak foruma.
evoooo ;)

Nerea

koliko je nama burazin rekao na 4. kolokviju, ocjena se neda dic, dodjes samo formalno potvrdit konacnu ocjenu, s tim da jedino ju mozes pokvarit, odnosno past ak bas nis ne znas :hm:

ja sam ovaj predmet ucila NAJVISE od svih, inace skupljam 4 i 5 iz ostalih predmeta, udip sam ucila obje knjige sigurno sve skupa 6 tjedana, a imam 2. dosta tesko je za naucit, pitanja na zaokruzivanja su jako zeznuta, mozes lako pogrijesit, rasturala sam 2 od 3 eseja i nisam bas profitirala. :hm:
evo odgovora Dina77

niky

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam pitanjce. Ja sam druga godina, znači ostao mi samo DiP iz prve, znači prijavljujem preko prijavnice, a NE preko studomata (mi dobivamo sudomat tek za rok u 4 mjesecu). Da li se i dalje ne dolazak na ispit ne računa ko pad???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks