maja1307
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jos ne pise na studomatu.. Jer do danas traju odjave, pa ce vjerojatno sutra stavitDal su na studomatu objavili kad se i gdje pise ispit?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jos ne pise na studomatu.. Jer do danas traju odjave, pa ce vjerojatno sutra stavitDal su na studomatu objavili kad se i gdje pise ispit?
kolko se prica, jako je dobar i da vremena i pomazeJel tko odgovarao kod prof. Krešić?
obavljeni su rez. na katedri pravnog fakulteta!Kad ce biti rezultati ?
Razlike između krutog i mekog ustava (način donošenja), pravomoćnost (posljedice), dva tumačenja međunarodnog prava (str. 170, kod grupa prava), pravne praznine, teleološko tumačenje pravnih normi.Sjeca li se jos netko kakvih pitanja sa usmenih sada sa predroka? Hvala![]()
Stavit će ima još vremena, ako prijavljujete preko studomata tamo vam mora i pisati kada je ispit, ne gledate di smo i prije gledali na str od faksameni to isto nije jasno???
Trebam savjet, prijavio sam ispit iz uvoda sad u petak 21.2. no upravo sam skuzio da mi na studomatu pod "ispiti u tijeku" nista ne pise, dal ima ko kakvo iskustvo o takvoj situaciji?
dal da se sutra obratim referadi ili kome???
Treba mi hitno
Sara1987: Da li tebi i na studomatu ne piše da si prijavila ispit?
Ne!Ispit je u petak u 10 u TMT14 dvorana 3
Da li su bitne lekcije teorijsko obuhvacanje (tj. Hugo Grotius,Hobbes,John Locke, Kant).. I pravna znanost kao izvor prava i priroda stvari kao izvor prava.
Jesu li ikad te lekcije bile na ispitu ili na usmenom?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.