Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
(uz google) koje ne može biti mijenjano privatnim dogovorom.Zna li netko značenje ovog latinskog izraza: Quod privatorum pactis mutari non potest???
Ili mail adresu nekog od predavača, pa da ih priupitam.
Hvala :happy:
prolistaj malo po forumu pa ćeš naćida li se netko od vas koji ste izašli na ispit sjeća pitanja i odg na zaokruživanje? bila bi jako zahvalna![]()
cestitam :happy:ja prošlaaa, , sad sam happyyyy, , ,
a pitanja su bila stvarno ponavljana po stoti put i sva su već na forumu, , bilo je transpersonalnost državnog organa, , materijalno pravo,koji su od navedenih ustavi po načinu donošenja, , i tak
imas ih navedene na ovom forumu, samo treba listat po stranicama :wink5:moze neko stavit neka pitanja na zaokruzivanje sta su bila i eseje...pun o hvala
e hvala, , ja bila kod prof Krešića, ,mislim da se tak zove , , ušle smo 3 i postavio nam po 4 pitanja, prvo jednoj pa drugoj pa trećoj i ponovno tak 4 pianja, ,mene je pitao, ,kazuističko tumačenje, pravni odnos, vrste protupravnosti, i još nešto neznam , zaboravila sam, , a kolegice pitao, ,upravu, ,pravnu normu, i tak, 2 sam dobila, ,cestitam :happy:
to su pitanja koja su bila na pismenom...a sto su ti na usmenom postavili?
i mene to zanima :confused2::confused2:ljudi je li dosjelost isto što i zastara?![]()
NIJE!i mene to zanima :confused2::confused2:
možeš!!!da li ja kao izvanredan student mogu prijaviti uvod za 11 mjesec
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.