Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nije nalazi se na početku knjige o pozitivnom pravu i pričo je o to na predavanju...:blushed:jel se to meni čini il je on nama u kolokvij ubacio pitanje pozitivno pravo koje se nalazi tek u slijedećoj lekciji??
Na upravnom studiju iz predmeta Opća teorija prava i države, tj. Uvod u državu i pravo nema ispravka kolokvija, za razliku od kolega na pravu koji imaju.nije nalazi se na početku knjige o pozitivnom pravu i pričo je o to na predavanju...:blushed:
meni je onako bilo,učila sam ali dosta je zbunjujući.standart...treba dobro pazit...
Dal iko zna nešto o ispravcima kolokvija,na stranici pravnog faksa su navedeni datumi kolokvija i datumi ispravka kolokvija,nešto sam načula da kao imamo pravo na ispravak???:mellow:
:happy:Elementi drzave,publikacija,parnicni postupak,zakonodavna inicijativa,karakteristike monarha,suverenost...u svakom slucaju..prelagano..
istina!! drugi kolokvij je puno teži i na njemu jako puno ljudi padne =((:happy:
nemojte se opustiti i misliti da će i 2.biti takav...:wink5:
ako niste sigurni, najbolje otići na konzultacije, a ako niste u mogućnosti otići na konz.onda pošaljite mail profesoru:wink5:I mene zanima u koliko je na kraju sati u petak kolokvij...13:20 ili 17:00 kak neki kažu...dakle...
za redovne u 13:20, za izvanredne u 17:00I mene zanima u koliko je na kraju sati u petak kolokvij...13:20 ili 17:00 kak neki kažu...dakle...
To je još uvijek prvi kolokvij samo za grupu od L-Ž. A ovo sa mjestom i točnim vremenom održavanja kolokvija zanima i mene.Gdje su nestali svi oni koji su bili na kolokviju u ponedjeljak da podjele iskustvo sa nama?Molim vas, kakav je to sad kolokvij u petak? Dal je to prvi kolokvij za izvanredne ili je to nastavak onog kolokvija od 02.11.?<
Ako netko točno zna, ispit iz uvoda dal bude u gundulićevoj i u kolko sati?
da u gundulićevoj, dvorana 4, 13.20hTo je još uvijek prvi kolokvij samo za grupu od L-Ž. A ovo sa mjestom i točnim vremenom održavanja kolokvija zanima i mene.Gdje su nestali svi oni koji su bili na kolokviju u ponedjeljak da podjele iskustvo sa nama?
jel ovo zicer za vanredne...za redovne u 13:20, za izvanredne u 17:00
ja mislim da je, a vjerujem da i izvanredni mogu doć pisat u vrijeme kad i redovni tj u 13:20Ja sam se čuo s prof Savićem i reko mi je kao da je kolokvij u 13.20 u dvorani 4, dakle gundulićeva... nego ja sam vanredni a nisam to prof napomeno pa zanima sad i mene dali netko zna da mi vanredni imamo nešto kao u 17.00h kolokvij...ako netko zna al ziher..hvala..tak da ne moram ponovo prof pitat.
jel ovo zicer za vanredne...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.