AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u državu i pravo

miss_iva

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Elementi drzave,publikacija,parnicni postupak,zakonodavna inicijativa,karakteristike monarha,suverenost...u svakom slucaju..prelagano..

tina katic

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel se to meni čini il je on nama u kolokvij ubacio pitanje pozitivno pravo koje se nalazi tek u slijedećoj lekciji??
nije nalazi se na početku knjige o pozitivnom pravu i pričo je o to na predavanju...:blushed:

meni je onako bilo,učila sam ali dosta je zbunjujući.standart...treba dobro pazit...

Dal iko zna nešto o ispravcima kolokvija,na stranici pravnog faksa su navedeni datumi kolokvija i datumi ispravka kolokvija,nešto sam načula da kao imamo pravo na ispravak???:mellow:

Majoli

Otiđite kod profesora na konzultacije.. Sve će vam reći.. Redoviti studenti (ponavljači) mogu izaći na kolokvije.. uz uvijet da dolaze na predavanja prema abecednom popisu.. (mi smo rekli da nismo bili do sada, a on nam je odgovorio da izađemo na kolokvij i da krenemo na predavanja).. ;))

Isadora

nije nalazi se na početku knjige o pozitivnom pravu i pričo je o to na predavanju...:blushed:

meni je onako bilo,učila sam ali dosta je zbunjujući.standart...treba dobro pazit...

Dal iko zna nešto o ispravcima kolokvija,na stranici pravnog faksa su navedeni datumi kolokvija i datumi ispravka kolokvija,nešto sam načula da kao imamo pravo na ispravak???:mellow:
Na upravnom studiju iz predmeta Opća teorija prava i države, tj. Uvod u državu i pravo nema ispravka kolokvija, za razliku od kolega na pravu koji imaju.

blabla

Elementi drzave,publikacija,parnicni postupak,zakonodavna inicijativa,karakteristike monarha,suverenost...u svakom slucaju..prelagano..
:happy:

nemojte se opustiti i misliti da će i 2.biti takav...:wink5:

Shinzo

I mene zanima u koliko je na kraju sati u petak kolokvij...13:20 ili 17:00 kak neki kažu...dakle...

blabla

I mene zanima u koliko je na kraju sati u petak kolokvij...13:20 ili 17:00 kak neki kažu...dakle...
ako niste sigurni, najbolje otići na konzultacije, a ako niste u mogućnosti otići na konz.onda pošaljite mail profesoru:wink5:

ps.mail (od prof.Savića): [email protected]

Nina.

Molim vas, kakav je to sad kolokvij u petak? Dal je to prvi kolokvij za izvanredne ili je to nastavak onog kolokvija od 02.11.?<

Ako netko točno zna, ispit iz uvoda dal bude u gundulićevoj i u kolko sati?

lola

Molim vas, kakav je to sad kolokvij u petak? Dal je to prvi kolokvij za izvanredne ili je to nastavak onog kolokvija od 02.11.?<

Ako netko točno zna, ispit iz uvoda dal bude u gundulićevoj i u kolko sati?
To je još uvijek prvi kolokvij samo za grupu od L-Ž. A ovo sa mjestom i točnim vremenom održavanja kolokvija zanima i mene.Gdje su nestali svi oni koji su bili na kolokviju u ponedjeljak da podjele iskustvo sa nama?

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
To je još uvijek prvi kolokvij samo za grupu od L-Ž. A ovo sa mjestom i točnim vremenom održavanja kolokvija zanima i mene.Gdje su nestali svi oni koji su bili na kolokviju u ponedjeljak da podjele iskustvo sa nama?
da u gundulićevoj, dvorana 4, 13.20h

Shinzo

Ja sam se čuo s prof Savićem i reko mi je kao da je kolokvij u 13.20 u dvorani 4, dakle gundulićeva... nego ja sam vanredni a nisam to prof napomeno pa zanima sad i mene dali netko zna da mi vanredni imamo nešto kao u 17.00h kolokvij...ako netko zna al ziher..hvala..tak da ne moram ponovo prof pitat.

za redovne u 13:20, za izvanredne u 17:00
jel ovo zicer za vanredne...

Iwy

Ja sam se čuo s prof Savićem i reko mi je kao da je kolokvij u 13.20 u dvorani 4, dakle gundulićeva... nego ja sam vanredni a nisam to prof napomeno pa zanima sad i mene dali netko zna da mi vanredni imamo nešto kao u 17.00h kolokvij...ako netko zna al ziher..hvala..tak da ne moram ponovo prof pitat.

jel ovo zicer za vanredne...
ja mislim da je, a vjerujem da i izvanredni mogu doć pisat u vrijeme kad i redovni tj u 13:20

načela uprave su: načelo efikasnosti i racionalnosti, načelo javnosti, načelo društvene kontrole, načelo urednog i humanog kontakta s građanima,načelo materijalne odgovornosti, a nčela upravnog postupka: načelo zakonitosti, načelo diskrecijske ocjene, načelo zaštite prava građana, načelo efikasnosti, načelo materijalne istine, načelo saslušanja stranaka, načelo savjesne, brižljive i samostalne ocjene dokaza, izjava žalbe, načelo pomoći neukoj ili neupućenoj stranci. dal to točno?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks