Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Gundulićeva, dvorana 4,za preostali dio abecede od L-Ž nema posebnog kolokvija za redovne, a posebno za izvanredne, SVI PIŠU U 13i 20 sati.Tako je odgovorio Savić na moju poruku.Zna li netko GDJE se održava kolokvij kod prof. Savića u petak, 6.11.2009.?
Na pravu (TMT) ili u Gundulićevoj?
Pozitivno pravo je ono pravo koje je trenutno na snazi u pojedinoj, konkretnoj postojećoj državi.Dali zna netko što je to POZITIVNO PRAVO?
Svih 150 studenata piše kolokvij istovremeno? Mislim, nismo podijeljeni u neke manje grupe?za redovne u 13:20, za izvanredne u 17:00
da, kaže toGundulićeva, dvorana 4,za preostali dio abecede od L-Ž nema posebnog kolokvija za redovne, a posebno za izvanredne, SVI PIŠU U 13i 20 sati.Tako je odgovorio Savić na moju poruku.
Ne znam od kud ovaj termin u 17 sati kad je Savić rekao da je na predavanima rečeno da redovni i izvanredni pišu svi u isto vrijeme.:confused2:
nemam pojma.(nešto su škrti brucoši ove godine s kolegijalnošću:crazy:, iako je jedna kolegica malo niže napisala par pitanja)zna li netko koja su bila pitanja na kolokviju kod grupe od A- K? i da li moramo prijaviti kolokvij?
oprosti, ali na kojim predavanjima je to rekao? za redovne ili izvanredne...Gundulićeva, dvorana 4,za preostali dio abecede od L-Ž nema posebnog kolokvija za redovne, a posebno za izvanredne, SVI PIŠU U 13i 20 sati.Tako je odgovorio Savić na moju poruku.
Ne znam od kud ovaj termin u 17 sati kad je Savić rekao da je na predavanima rečeno da redovni i izvanredni pišu svi u isto vrijeme.:confused2:
ma izađi...(većina bude)dal sad na kraju ponavljači mogu ić pisat kolokvij ili ne? dal znat tko?
možda ću bit bezobrazna, ali želiš li ti i da netko odgovara umjesto tebe...Pozdrav.Ako možda ima tko pitanja po profesorima-ona koja non stop ispituju molila bih da ih se objavi.puno bi mi pomogli.hvala
Samo prenosim ono što mi je Savić danas odgovorio na moju poruku.Rekao je kako je na svim predavanjima toliko puta rečeno da nema posebnih kolokvija za redovne a posebno za izvanredne, zato sam se pitala otkud se onda stvorio termin u 17 sati. Nisam bila na predavanjima, jer nestignem pa sam se obratila direktno njemu da ne zujim sutra ko muha bez glave. Ne želim provoditi svoju politiku već samo pomoći onima što su u situaciji poput moje, a tko je u dilemi neka se obrati Saviću na njegov mail pa će dobiti odgovor.:wink5:oprosti, ali na kojim predavanjima je to rekao? za redovne ili izvanredne...
sigurna sam da nitko nije sam smislio ovaj termin u 17, bilo bi logično da izvanredni imaju u 17 sati da ne moramo dolaziti u 13.20 radi 15 min, ako već imamo predavanja kasnije u 17...
na ovom forumu svatko vodi svoju politiku...
a sad pošto je sutra kolokvij, da li ima koji izvanredni student koji je bio na predavanjima i zna što je profesor točno rekao, da li pišemo u 17 ili u 13. 20.?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.