Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pozdrav, ponavljac sam pa me zanima iz nove literature sto treba ucit za ispit?
Ispitna literatura je knjiga R. Guastini, Sintaksa prava, Naklada Breza, 2018. (osim niže naznačenih stranica).
Literatura: R. Guastini, Sintaksa prava, Naklada Breza (2018), osim stranica 17-26, 39-45, 71(6. pogl.)-75, 103(12. pogl.)-106, 167(3. pogl.)-172, 228(6. pogl.)-232, 296-301, 340(2. pogl.)-342(do 4. pogl.), 381(7. pogl.)-382 i 395-401
Preporučena literatura: Luka Burazin, Mario Krešić, Ivana Tucak, Priručnik za teoriju prava - praktični dio, Naklada Breza (2018)
Nemas frkehvala ti puno![]()
Mozes meni molim te poslat taj link? HvalaNemas frke
Mogu ti poslati i link u inbox sa predavanja koja mi je prof poslao ..
Pozdrav, da li možete kojim slučajem i meni poslati link? Bila bih jako zahvalna.Nemas frke
Nemas frke
Nazalost meni se to sad desava, pa kakvo je iskustvo?iskustva s komisijom? izlazim 8x paaa![]()
Ja sam bila nauku 1 i uvod u državu i pravo osmi puta, ah šta reći o iskustvu. Iskustvo je grozno, ja sam prošla, a cura koja je bila sa mnom je npr. osmi puta je pala i izgubila pravo studiranja. Jako neugodno iskustvo. Tak da samo jako! I ponavljajte što više više, jer puno pitaju osmi puta. Evo iskreno. Znam da sam vas uplašila, ali čisto da znate s čim se morate nositi. SretnoNazalost meni se to sad desava, pa kakvo je iskustvo?
Hvala punooo!Ja sam bila nauku 1 i uvod u državu i pravo osmi puta, ah šta reći o iskustvu. Iskustvo je grozno, ja sam prošla, a cura koja je bila sa mnom je npr. osmi puta je pala i izgubila pravo studiranja. Jako neugodno iskustvo. Tak da samo jako! I ponavljajte što više više, jer puno pitaju osmi puta. Evo iskreno. Znam da sam vas uplašila, ali čisto da znate s čim se morate nositi. Sretno
Danas sam pročitala .Hvala punooo!
mogu jaTrebam jednu jako dobru dušu molim vas! Hitno mi treba knjiga B. P. DRŽAVA I PRAVNI SUSTAV, mi može tko slikati i poslati na mail cijelo poglavlje o tumačenju i tehnike tj one vrste, sve sve? Trebam predati zavrsni rad, a knjiznica u gradu gdje živim ima inventuru. Molim Vas, pomozite studentici u nevolji. Hvalaaaaa punooooo
Poslano
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.