AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u državu i pravo

Dane

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zna li netko koliko uopće ima kolokvija iz države i prava u jednoj godini? npr. ako ne ideš na ova 4, da li će ih biti još ili je to sve?
Imaš ova četiri za ovu godinu; ako padneš na bilo kojem od njih, izlaziš na ispit. Nema ih više, to je to. :laughing:

Animamundi

za politologiju neću jer sam to već prošla, ali ako budem imala vremena onda ću napisati koja bi pitanja mogla biti...
napravila sam za sociologiju ako ti treba...
ipak sam našla vremena i napisala pitanja za politologiju... nadam se da će pomoć..

a što se tiče pozitivnog prava to ti je odmah stranica nakon one zadnje koju smo morali znati za kolokvij :laughing:

sociologiju sam vidio, i hvala na njoj, a sad ti jos jednom hvala i za politologiju, zasluzila si cokoladu najmanje od mene :))
slobodno se javi tko si pa da ti je dam :laughing:

a pozitivno pravo nisam niti imao u svojoj grupi pa me ne brine to previse :tongue2: :laughing:

Dane

Da li mi moze tko reci kad je 2. kolokvij i koja je literatura za njega ?!
Ako se ne varam, drugi kolokvij je 30.11. a potrebno je naučiti gradivo u knjizi Struktura prava, od 1-185.str. :wink5:
Gle, ima jedna vrlo interesantna stvar; naime, na katedri stoji obavijest da za drugi kolokvij treba naučiti gradivo od 1-94.str. Nije mi bila namjera davati krive informacije. Ispričavam se.

.::Dee::.

Ako se ne varam, drugi kolokvij je 30.11. a potrebno je naučiti gradivo u knjizi Struktura prava, od 1-185.str. :wink5:
Gle, ima jedna vrlo interesantna stvar; naime, na katedri stoji obavijest da za drugi kolokvij treba naučiti gradivo od 1-94.str. Nije mi bila namjera davati krive informacije. Ispričavam se.
a 4.12 za grupu od l-ž

Dunjaranka

a kaj znači ovo da je 30.11. i 04.12. drugi kolokvij i ispravak prvog kolokvija? kaj su oba datuma drugi kolokviji ili to nekak prema prezimenima ide?

darija

a kaj znači ovo da je 30.11. i 04.12. drugi kolokvij i ispravak prvog kolokvija? kaj su oba datuma drugi kolokviji ili to nekak prema prezimenima ide?
30.11. je za grupu od A - K, a 4.12. za grupu od L - Ž, piše se isti dan i ispravak i kolokvij...

Dunjaranka

30.11. je za grupu od A - K, a 4.12. za grupu od L - Ž, piše se isti dan i ispravak i kolokvij...
hvala ti puno. a znaš li još možda i u koliko sati? i vrijedi li isto za izvanredne i redovne studente...te gdje se piše? thx

Livia

Ljudi gdje mogu u knjizi pronac o trodiobi vlasti?
Postoji li tako nesto ili se to misli da moramo znati o zakon.,uprava u sudstvo

darija

hvala ti puno. a znaš li još možda i u koliko sati? i vrijedi li isto za izvanredne i redovne studente...te gdje se piše? thx
ne znam još u koje vrijeme, al da, vrijedi i za izvanredne i redovne, sve isto kao prvi kolokvij... samo je ovaj put bitno da dođeš u svoju grupu...

A ima ispravka prvog kolokvija?
ima, kad će se pisati drugi kolokvij, onima koji su pali prvi dat će ispravak prvog + drugi... znači pisat ćeš 30 min... 15 + 15... :)

chubelina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dal neko ima mail od savica ili burazina hitno mi trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i nek se eko proba sjetit ako moze pitanja iz drugog kolokvija...ovo iz stukture prava od 1 do 180 ili koje vec...:) hvala unaprijed

darija

dal neko ima mail od savica ili burazina hitno mi trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i nek se eko proba sjetit ako moze pitanja iz drugog kolokvija...ovo iz stukture prava od 1 do 180 ili koje vec...:) hvala unaprijed
umjesto da tu cviliš, mogla si prošvrljat malo po forumu jer ima napisano na par mjesta...al eto ja sam to napravila umjesto tebe...
[email protected]

chubelina

eej al nisi u krivu na jednoj strani pise 185 a na drugoj kad pogledas pise 94... pa ti budi pametan

Vugra

kaj još nisu rezultate kolokvija stavili na internet?
na koju stranicu bi uopće to trebali stavit?:crazy:

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
što se tiče drugog kolokvija pravnici moraju učiti od 1-185, a mi do 95...

sociologiju sam vidio, i hvala na njoj, a sad ti jos jednom hvala i za politologiju, zasluzila si cokoladu najmanje od mene :))
slobodno se javi tko si pa da ti je dam :laughing:

a pozitivno pravo nisam niti imao u svojoj grupi pa me ne brine to previse :tongue2: :laughing:
ma nema potrebe za tim... :laughing:
drago mi je da sam nekome barem malo olakšala učenje

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks