Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hvala, hvala :wink5:I, jesu li vam danas pročitali rezultate (pošto ih ne vidim na webu) ?
Btw. Iwy svaka ti čast. Uz takve kolege bit će nam veća prolaznost na ispitima. Daj Bože.![]()
trioba vlasti ti je no da se vlast djeli na sudbenu, zakonodavnu i upravnuA zaboravili ste na moju trodiobu vlasti?Gdje to mogu nac?
onda nemam pojma što ti treba... morat ćeš čewkat da te netko drugi savjetuje i odgovori na pitanjaIwy ako to napisem u eseju necu dobro proc...pa to znam ali tema za esej je trodioba vlasti i ne mogu pronac nista u knjizi o trodiobi...znam da se vlast dijeli na zakon,sudstvo upravo ali ne pitam to
"I. ispitni kolokvij iz Opće teorije prava i države položili su ..."jer ovo kaj sam ti stavila link...ono pise da je to nas termin koji smo pisali al mene nema..i dosta ljudi koje znam...
to je to jer nema niŠ drugo bit...ziherda li na stranici katedre budu objavljeni samo rezultati ispita ili će pisati i popis prijavljenih i vrijeme održavanja?!(ne kolkovija,nego ispita)ako je to na faxu vec izvješeno zamolila bih vrijeme i mjesto održavanja ako je netko vec prošetao guzicu,ako nije bum ja nema frke!
Pozz
ta trodioba vlasti je i mene zezala,ja sam prereŠetala obje knjige i nemre biti nista drugo nego napisati
poneŠto o svakoj od njih i o njihovom meĐusobnom odnosu,ako grijeŠim neka me netko ispravi!
Ukratko:
1.zakonodavna vlast(sabor je nositelj)-pa malo napises o tome
2.izvrŠna/upravna(vlada)
-načela
3.sudbena(ustavni,vehovni i ostali sudovi)
-tko ju obavlja
-sudačka duznost
-koje pravne akte donose
i naglasimo da bitno da te tri vlasti budi neovisne jedna o drugoj!
Sam dokle u Širinu treba iĆi,dajte netko je to morao imat na pismenom ili usmenom?!javite se,pomozite!!!![]()
mene to isto zanima pa ako neko moze pomoci! Hvala!Ja sam izvanredni student, dal netko izlazi na ispit 13.11. Sad stvarno neznam u kolko sati bi bio ispit. Prvo sam mislila u 10, u tmt 14 ( to je znači samo za studente pravnog fakulteta?). U kolko sati onda imaju izvanredni?
Zvala bi u društveno da pitam ali su tete koje rade tamo uvijek tako nervozne pa me većinom otpile kad ih nešto pokušam pitati.
bila sam danas na faksu i na oglasnoj ploči ti je popis studenata koji su se prijavili za ispit u petak i idu na njega.. nije bitno jesi li izvanredni ili redovni, ali pogledaj za svaki slučaj na ploči.mene to isto zanima pa ako neko moze pomoci! Hvala!
najvjerodostojnije vam piše na stranici katedre...i do koje strane na kraju ucimo za 2 kolokvij???![]()
ja sam danas bila na konzultacijama. Rekao je da je za 1 grupu citao rezultate u pon, a za 2 grupu ce ih citati u petak. U ponedjeljak ce objavit rezultate 1. i 2. grupe na internetu...kad ce se napokon objaviti rezultati tog kolokvijaaa??
groznoo, sad mi izvanredni moramo toliko čekati na te rezultate a meni je svaki dan važan jer moram si rasporedit da uz poso stignem naučit do sljedećeg kolokvija a neznam ni dal sam prošla...mislim kaj je tak teško to i na oglasnu metnutja sam danas bila na konzultacijama. Rekao je da je za 1 grupu citao rezultate u pon, a za 2 grupu ce ih citati u petak. U ponedjeljak ce objavit rezultate 1. i 2. grupe na internetu...![]()
ja sam isto izvanredni. Jucer sam bila na konzultacijama pa mi je pokazao test...groznoo, sad mi izvanredni moramo toliko čekati na te rezultate a meni je svaki dan važan jer moram si rasporedit da uz poso stignem naučit do sljedećeg kolokvija a neznam ni dal sam prošla...mislim kaj je tak teško to i na oglasnu metnut(
ja sam isto izvanredni. Jucer sam bila na konzultacijama pa mi je pokazao test...
Prošla!!!
I ako nisi prosla imas pravo na ispravak 1. kolokvija
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.