Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a znamPorezni savjetnik,mislim da se preziva Braovac,koji je gostovao ove godine nama kao predavač iz kolegija porez na dobit,rekao je da nije potrebno završiti nikakav tečaj za računovođu da bi se bavio tim poslom.Taj posao možeš obavljati i sa diplomom koju si stekla na poreznom studiju.Također znam dok sam u srednjoj bio na praksi i vrtio se po računovodstvu da su tamo radile starije gospođe sa osnovnom i srednjom školom.Raspitaj se svakako.Mislim da je ovaj Braovac itekako upoznat s tim ako tvrdi da za bavljenje tim poslom nije potreban nikakav poseban dokument u vidu diplome.
Možda da mu se zahvališ na odgovoru i pitaš ga da li to znači da ako podnesemo zamolbu da li bi nam mogli priznati status bacc.
To je i meni palo na pamet. Večeras ću joj odgovorit- zahvalit se na odgovoru i razumijevanju pa ću je još samo to pitati, tko treba poslati tu dopisnicu...A od kud ta dopusnica treba doć? Da pošaljemo dopis ministarstvu o tom problemu?
Slažem se...Ma super ali nije isto budemo li čekali do sljedeće godine, dvije ili tri..
jasno mi je sve šta si htio reći@Marinica
Samo sam ti htio reći da taj posao možeš raditi i bez tečaja.:wink5:
ja sam za.nemamo što izgubiti:happy:Evo i službeno potvrđeno od Sanje: "Dopusnicu izdaje MZOŠ".
Hoćemo slati kakav dopis? Čak i da mi tu ne možemo ništa učiniti (po pitanju bržeg izdavanja dopusnice za uvođenje treće godine), mislim da ne može škoditi! Šta vi mislite?
Ma možemo ti napisati u tom dopisu ne znam šta, jer kao da oni ne znaju da postoji interes za tu treću godinu.Definitivno trebamo poslati dopis. Sad tko bi to znao napisat?
Neće stići sad do upisa novih studenata kad je Sanja u mailu odgovorila da se oni nadaju da će ta dopusnica stići dok sada budući studenti (2012/2013) budu brucoši. :angry:Ma možemo ti napisati u tom dopisu ne znam šta, jer kao da oni ne znaju da postoji interes za tu treću godinu.
BTW, o toj famoznoj dopusnici "koja tek što nije stigla" slušamo već 4 godine, tako da ako do upisa novih studenata stigne ok, a ako ne, opet smo na istom, budući da ionak nema posla u struci.
Dakle, zaključak: upis novih studenata će se obaviti bez obzira na to dođe li do datuma upisa dopusnica, a onda će se naknadno donositi odluke tko, kako, kada i zašto...Na mrežnim stranicama je u tekstu natječaja za upisu prvu godinu studija upisano 3. godine iz razloga što se nadamo da će do vremena upisa brucoša stići, odnosno biti izdana dopusnica za upis tih studenata u trogodišnji porezni studij. Samo trajanje studija bilo dvije ili bilo tri godne nama u referadi ne znači ništa pri upisu studenata u prvu godinu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.