AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvjet?

Sun

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: koliko nas je?

meni za uvjet fali Organizacija javne uprave u RH i Upravno pravo :rigo014::mama:

kety

Re: koliko nas je - jeste li uhvatili uvjet?

još jedan ispitićLOL, nadam se da će to bit sljedeći tjedan riješeno i onda odoh ja na treću:zubo:

gricka vjestica

za upis u treću godinu, po starom progamu, potrebno je položiti 9 ispita, no uvijek se predavala molba da se upisni prag spusti na 8 položenih ispita....

ako netko ima od kolega koji studiraju po bolonji, i u interesu im je da se i njima spusti upisni prag, slobodno se moze nektko od vas uhvatiti posla i skupiti peticiju (potpisa sto vise).......ali da su potpisi od kolega koji su po bolonji (jer je za stari vec riješeno) te se jave, b@adekici, meni, miklji (nekome od predstavnika) i prenijet ćemo vasu molbu.....

sjednica još nije zakazana, ali obično bude krajem mjeseca.....

usput...dal me netko može obavijestiti koliko je potrebno bodova za upis u 3 godinu po bolonji?

Ivy

Admin
dali petiiciju mogu potpisati i osobe koje su na nasem studiju, studiraju po bolonji, a na njih se ne odnosi spostanje praga jer ce npr. upisati pad ili nes slicno?

gricka vjestica

da ivy ova bi se peticija odnosila na one koji studiraju po bolonji-upravni smjer

ma samo ime prezime, i broj indeksa je potrebno;

sada kada traju ispiti ima se velika mogućnost, skupiti potpise

tražili bi bar upis s jednim ispitom manje, a po mojim saznanjima (ako su točni) tri predmeta, koja obično veći ostaje, (upravno pravo, građansko, radno) svaki iznosti različit broj bodova :rolleyes:
e za koji bi onda tražili...onaj koji iznosi najviše :rolleyes:

opichen@

Re: Koliko nas je - jeste li uhvatili uvjet?

stari sam studoš, i dala sam građansko prošli tjedan kao 8. ispit.
nadam se da imam uvjet. pokušat ću još i upravno u srijedu i na dekanskom. ali ako padnem... nadam se da će ovih 8 biti dovoljno....

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ja hvatam parcijalu :tuzni: ali sama sam si kriva jer sam se cijele godine blago reći zezala, umjesto da sam ispite koji su imali kolokvije tako riješila :rolleyes:

diah

čini se da ću i ja imati samo parcijalu, jučer sam pala RIS, a još imam i ULJP...

Posrnuli

Sad mene zanima pošto sam bio upisao upravno kao redovni a pravo kao vanredi,al ipak kako stvari stoje će ja na upravno jer stvarno nemam živaca za završit pravo,pošto po bolonji možeš past samo 1 god ak sam dobro shvatio,dal onda sljedeče godine ja moram dat sve ispite iz upravnog(jer samo eng mi se s prava vrijedi,a za seminare ne znam) ili mi je dosta da dam za parcijalu?

lucy

Ne znam gdje bih točno postavila pitanje. Ispričavam se ako sam pogriješila temu. Zanima me do kada treba upisati višu godinu. Hvala

Ady

Re: OGLASNA PLOČA - datumi i vrijeme prijava te polaganja ispita

Pitanje!!!
ja studiram po bolonji, koliko meni treba bodova da upisem drugu god?
mogu se upisat da prebacim politologiju?
Tko je ziher da zna nek mi hhhitno javi!
tnx

Reneé

Od ukupno 60 bodova, za redovan upis potrebno je 50, a za parcijalu 30 ECTS.

Ivy

Admin

znaci ako prebacujes politologiju imas i vise nego dovoljno bodova za upisati drugu godinu;)

Reneé

Ako je samo politologija u pitanju (to je, ako se dobro sjećam, 7 bodova) imaš ukupno 53 boda, što je dovoljno za redovan upis u 2. godinu.

Ady

E hvala lijepa..;) sad jos samo trebam položiti Nauku, ali to je samo manji dio problemaLOL

sunce

da ivy ova bi se peticija odnosila na one koji studiraju po bolonji-upravni smjer

tražili bi bar upis s jednim ispitom manje, a po mojim saznanjima (ako su točni) tri predmeta, koja obično veći ostaje, (upravno pravo, građansko, radno) svaki iznosti različit broj bodova :rolleyes:
Imam jedno pitanjce, dal bi se ta peticija odnosila i na parcijalu, odnosno dal
bi smanjivao i broj bodova koji su potrebni za parc. 3. god. (npr. da ne bude 30, nego cca28)??

sunce

Imam jedno pitanjce, dal bi se ta peticija odnosila i na parcijalu, odnosno dal
bi smanjivao i broj bodova koji su potrebni za parc. 3. god. (npr. da ne bude 30, nego cca28)??
Stvarno mislim da nije pošteno jer su prošle godine s nepoloženim radnim, građanskim i upravnim upisivali redovno 3. god., a s 5 položenih parcijalu, kaj nije tak nekak bilo?

Ispričavam se zbog greške u koracima za ovo gore!!

gricka vjestica

hmm, nebi se odnosila na smanjivanje praga za parcijalu...
da većini koja je upisivala 3god s osam ispita ostala su ta tri predmeta (gradansko, upravno, radno), i za parcijalu je bilo potrebno 5 - ali se taj prag nije smanjivao....

al evo koliko sam ja malo vidjela situaciju i pricala s graškicom, nema bas neke zainteresiranosti i za tom peticijom :rolleyes:

a joj, kaj nebudeš uspjela navući parcijalu :confused:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks