Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da znam da su ustav i ustavni zakon uz to ali me mucila knjiga jer neki kazu da je cijela knjiga u pitanju a i na stranici katedre nije naznaceno nista osim naziva knjige :hm:Da, od 241. do kraja. I nemoj Ustav zaboravit uz to![]()
ima! str. 496 i 497 pod naslovom Izbor članova predstavničkih tijelaU ovoj novoj knjizi nema dhontovog sustava ili sam ga ja fulala. ?
hvala. Sinoc sam jos nasla.ima! str. 496 i 497 pod naslovom Izbor članova predstavničkih tijela
Pa nekih dva tjedna cak i manje, otprilike po 4 sata dnevno. Ucila sam samo iz knjige i procitala sam ustav.koliko dugo i iz cega si ucila??![]()
ne znam zašto mi je ovaj tvoj komentar izvukao osmijeh na liceI još ako kod Đoleta dođete. On je sjajan čovjek i profesor. A ustavno baš krasan predmet prve godine.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.