to treba!:wink5:vidiš to su sad sve različite informacije!! :confused2:
ovo o referendumu i narodnoj inicijativi sigurno treba jer sam čitajući prijašnje postove naišla da su i to pitali tako da... znači u 6 poglavlju sigurno treba 3.dio...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to treba!:wink5:vidiš to su sad sve različite informacije!! :confused2:
ovo o referendumu i narodnoj inicijativi sigurno treba jer sam čitajući prijašnje postove naišla da su i to pitali tako da... znači u 6 poglavlju sigurno treba 3.dio...
bez straha!! ako vidi da znaš prekine te i to je toimam ispit u srijedu kod podolnjaka, da li mi tko može reći kaqko je kod njega...
hej...meni je on super...fakat ok lik, ne ruši bez razloga...kod njega jest slabija prolaznost ali gle neke osnovne stvari ako neznaš naravno da će te rušiti. kod njega moraš znati osnove kao vodu pit...dobiješ tri pitanja i moraš imati bar jedno i pol pitanje odgovoreno dobro za prolaz, izvlači iz tebe koliko može...fakat je okljudi moji,jel đorđe tak strašan kak kažu...![]()
mislim da ne...ej ljudi..dal je kod pitanja referendum u RH dovoljno odgovoriti samo ono kaj piše u čl.86 URH...jer u knjizi ima toga dosta
153 ukupno, aKoliko trenutno sjedi zastupnika u Hrvatskom Saboru???
uredbama iz nužde ne mogu se ograničiti prava koja jamče pravo na život,zabranu zlostavljanja i nečovječnog postupanja i kažnjavanja,pravnu određenost kaznenog djela i kazni, te slobodu misli,savjesti i vjeroispovijedi.ljudi jel mi neko može reć koja se prava ne mogu ograničiti ni u nuždi???unaprijed hvala
153...Koliko trenutno sjedi zastupnika u Hrvatskom Saboru???
meni je OK kao ispitivač, pita te par pitanja iz Ustava...ništa strašno. malo ti pomogne ako zapneš, uglavnom više voli da ti budeš ta koja priča bez da ti on išta pomaže. :wink5:jel netko zna razliku između ukidanja i poništavanja propisa?
kakav je poldonjak kao ispitivač, imam ispit kod njega u srijedu pa me zanima...hvala
izborni prag i prohibitivna klauzula je isto - najmanji postotak glasova koje mora dobiti određena lista na izborima da bi imala pravo sudjelovati u diobi zastupničkih mjesta.da li se pod pitanjem izborni prag smatra prohibitivna klauzula jer u knjizi piše da je institut izbornog praga ili prohibitivna klauzula!!!
pa dosta dobra su pitanja, ali sada da su dovoljna- neznam...u utorak polažem kod Podolnjaka i našla sam neka pitanja ne forumu po kojima on pita, da li su ta pitanja dovoljna...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.