Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da.:wink5:misliš na onu skriptu iz 2006 godine??
jesam.:wink5:a jesi ti učila po skripti i prošla...
ODNOS USTAVNOG PRAVA I DR. GRANA PRAVAhej ljudi..
jel mozda netko zna odgovore na ova pitanja (ne moraju ni bit odgovori, moze samo broj stranice iz knjige ili skripte):
1. formalni dijelovi ustava
2. temeljna prava po naraštajima
3. odnosi ustavnog prava i političkih znanosti i drugih grana prava
ja sam trazila i trazila i nista nisam nasla.. doduse mozda nisam razumjela bas najbolje pitanja..![]()
ova temeljna pravo po naraštajima su ti u knjizi od 102str. do 107str... nemam to nigdje skraćeno, (nekako mi to nije zanimljivo pa još nisam podcrtala :wink5: hehe..) pa si najbolje to pogledaj sama...hej ljudi..
jel mozda netko zna odgovore na ova pitanja (ne moraju ni bit odgovori, moze samo broj stranice iz knjige ili skripte):
1. formalni dijelovi ustava
2. temeljna prava po naraštajima
3. odnosi ustavnog prava i političkih znanosti i drugih grana prava
ja sam trazila i trazila i nista nisam nasla.. doduse mozda nisam razumjela bas najbolje pitanja..![]()
neznam točno za njega...ej ljudi...mene zanima jer Podolnjak pita kada 2 i 3 cjelinu jer ne vidim baš po pitanjima da je nekog pitao...
kada sam ja kod njega bila, onda je rekao da on ionako pita samo po Ustavu, pa bi dobro bilo da učimo po Ustavu, a ne po kojekakvim skriptama.:wink5:ej ljudi...mene zanima jer Podolnjak pita kada 2 i 3 cjelinu jer ne vidim baš po pitanjima da je nekog pitao...
pa 2 i 3 cjelina se nalaze u knjizi, a ne u kojekakvoj skripti...za knjigu pitam..kada sam ja kod njega bila, onda je rekao da on ionako pita samo po Ustavu, pa bi dobro bilo da učimo po Ustavu, a ne po kojekakvim skriptama.:wink5:
ali ja ti kažem da on pita po Ustavu, pa je i zato rekao da možemo učiti po Ustavu.pa 2 i 3 cjelina se nalaze u knjizi, a ne u kojekakvoj skripti...za knjigu pitam..
i to znači da moramo znati sve kaj piše u ustavu..svaki članak i stavakali ja ti kažem da on pita po Ustavu, pa je i zato rekao da možemo učiti po Ustavu.
pa po meni ne pita teško što je ok, pročitaš Ustav dva, tri puta i znat ćeš odgovorit na njegovo pitanje...:happy:i to znači da moramo znati sve kaj piše u ustavu..svaki članak i stavak
molim ako neko zna šta je to ili di se nalazi u knjizi
1.Ovlasti ust suda
2.Balotaža
3.razliku između ukidanja i poništavanja propisa[/QUOTE
Hej evo ti str iz knjige da baš nepišem sve...ako ne nađeš javi pa ti ipak napišem...
1. Ovlasti ust suda - 183str - 184str
2. Balotaža - 247str (ugl u sklopu djela "Sustav većine" predzadnji odlomak)
3. za ovo nisam sigurna...
ova temeljna pravo po naraštajima su ti u knjizi od 102str. do 107str... nemam to nigdje skraćeno, (nekako mi to nije zanimljivo pa još nisam podcrtala :wink5: hehe..) pa si najbolje to pogledaj sama...
hmmm... evo sad gledam, to spada pod 4 cjelinu... pa onda ne moramo to znat pošto je kolegica napisala sljedeće:pa zar temeljna prava po naraštajima ne spadaju pod dio gradiva koje netrebamo znati??
za ustavno treba poglavlja: 1 ,2-1 dio, 3, 4-2dio, 5- 3 i 4 dio, 7, 8, 9, 10- 1 dio, 11. :happy:
meni u bilježnici piše ovako:hmmm... evo sad gledam, to spada pod 4 cjelinu... pa onda ne moramo to znat pošto je kolegica napisala sljedeće:
al vidim da ovdje nedostaje 6 poglavlje - 3.dio!! referendum i narodna inicijativa su bitni!!
vidiš to su sad sve različite informacije!! :confused2:meni u bilježnici piše ovako:
1, 2-1 dio, 3, 4-2 dio, 5-1,3 i 4 dio, 6-2 i 3 dio, 7, 8, 9, 10-1 dio, 11
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.