da, na tom katu...samo lijevo od njega (kroz ona vrata se prođe).:wink5:jel Podolnjak ima sobu tam u onom hodniku di ima i Ravlić svoju ??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, na tom katu...samo lijevo od njega (kroz ona vrata se prođe).:wink5:jel Podolnjak ima sobu tam u onom hodniku di ima i Ravlić svoju ??
ja sam bila!!!pala sam...ustvari sve 4 koje smo bile smo pale!!! mene je pitao uredbe iz nužde-ali me mrcvario sa podpitanjima gdje me totalno zbunio,pitao me vrste uredbi i postupak za ocjenu ustavnosti koji nisam znala i članak 16.ustava kojeg nisam znala u potpuosti-reko mi je da se vidi da sam učila ali da mi fali još par dana da mi sjedne sve!!daje dosta vremena da razmisliš-ali voli podstavljati podpitanja koja znaju dosta zbuniti!!jel ima netko tko je bio danas na ispitu kod gardaševića?
eto, lik ponavlja pitanja...ja sam bila!!!pala sam...ustvari sve 4 koje smo bile smo pale!!! mene je pitao uredbe iz nužde-ali me mrcvario sa podpitanjima gdje me totalno zbunio,pitao me vrste uredbi i postupak za ocjenu ustavnosti koji nisam znala i članak 16.ustava kojeg nisam znala u potpuosti-reko mi je da se vidi da sam učila ali da mi fali još par dana da mi sjedne sve!!daje dosta vremena da razmisliš-ali voli podstavljati podpitanja koja znaju dosta zbuniti!!
ostala pitanja koje je pitao druge cure: -poremečaj nadležnosti,razlika između sukoba i poremečaja nadležnosti, formalna neustavnost zakona(i podpitanja u vezi toga tipa:koje su to greške u postupku,kojim postupcima se donose(ima ih 7,a mora se znati bar 4 da bi uvažio odgovor)),ustavna tužba,postupak izbora suca ustav.suda i uvijeti za izbor!! eto,nadam se da sam pomogla nekome!!!sretno svima!!
i da,od na30 koji smo bili danas u 13h na redu došlo nas je samo 6 s tim da smo nas 5 pali,a jedna je samo prošla...![]()
da zato mi i je to što sad moram učit po principu kak pita podolnjak...ma imam dosta vremena da sad to naučim jer ako znam onda mi je svejedeno kod koga sam-valjda!?:confused2:eto, lik ponavlja pitanja...
žao mi je kaj si pala:sad:, ali nije ti bzvz rekao da ti mrvicu fali, slijedeći put ćeš rasturat!:happy: ako prijaviš za ovaj 2.rok u 9.mj onda ćeš biti kod Podolnjaka koji većinom pita po ustavu:wink5:
eto, meni je na formalnoj neustavnosti zakona skinuo 1 ocjenu (nabrojah 6 primjera od 7)...:dry:
ma naravno!da zato mi i je to što sad moram učit po principu kak pita podolnjak...ma imam dosta vremena da sad to naučim jer ako znam onda mi je svejedeno kod koga sam-valjda!?:confused2:
recimo, izvan Ustava pita prohibitivna klauzula, zakonodavna delegacija, temeljne slobode, peticija, zakonodavna inicijativa...i tak, niš strašno, pitanja su konkretna, ne pita sad ono u detalje..ma naravno!
mislim- ne pita samo Podolnjak po Ustavu RH, već pita i druga pitanja...
bez brige- s više znanja nisi u minusu...
ne vjerujem da je pitanje tako koncipirano ...prema tome bi trebao blebetati sve one članke:crazy:imam sutra ispit kod Podolnjaka...i vidjela sam među njegovim pitanjima pitanje Ustavni zakon o Ustavnom sudu RH šta treba o tome reći...![]()
koji su to primjeri???eto, lik ponavlja pitanja...
žao mi je kaj si pala:sad:, ali nije ti bzvz rekao da ti mrvicu fali, slijedeći put ćeš rasturat!:happy: ako prijaviš za ovaj 2.rok u 9.mj onda ćeš biti kod Podolnjaka koji većinom pita po ustavu:wink5:
eto, meni je na formalnoj neustavnosti zakona skinuo 1 ocjenu (nabrojah 6 primjera od 7)...:dry:
To slijedi nakon odluke o neustavnosti.hehe...nadam se i ja...ma proći ćemo mi to :crazy:
šta nitko nezna razliku između ukidanja i poništavanja propisa???![]()
čl.16. i 17. se odnose na uredbe iz nužde,a organskim zakonima čl.82 se uređuju prava nacionalnih manjinaImam par pitanja ako može?? Prvo kolko vidim uvijek se vrte skoro pa ista pitanja stalno po forumu koja profesori pitaju zar ne??? A drugo dal mi netko može odmah odgovoriti, a da mi ne treba reći na kojoj se stranici to u knjizi nalazi nego tko baš zna, A VJERUJEM DA TO SVI ZNATE1- Temeljna prava 16 i 17 članka se odnosi na prava nacionalnih manjina il se varam?! 2- kolko je puta mjenjan Ustav RH???
:redface:
eeeee daa daa!! upravo tako!!! kolegicu koja je bila samnom je pilio pitanjem, ustvari ona se nije mogla sjetit tog dijela šta si je on zamislio - i nije ju ničime htio navest na pitanje, cijelo je vrijeme šutio, preslagivao neke svoje papire, ili gledao u nju i faca ono daj ajde više... komentar tipa: ne možemo razgovarat ko da su na placu... i na kraju kada je ona rekla to šta je on htio, komentirao je da mu je to mogla i odmah na početku reć... onak :smashfreakB:ja sam nekako vise ocekivala od Podolnjaka.. ono uđeš unutra a on ima neki strogi izraz lica i nekako sve napeto.. nikako opustena situacija.. skoro da je imao poker face.. nemas pojma jel dobro pricas ili ne.. i pusti te da ispricas i ako kazes krivo samo kratko kaze ne i ponovi pitanje.. cak mi nije ni rekao doviđenja kada sam izlazila iz kabineta.. bas sam se razocarala danas.. :frustrating:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.