Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
uglavnom daHej ljudi, jel Gardašević pita uglavnom ova pitanja kaj se vrte po forumu?
zavisi kakve je volje. nikad ne mozes bit sigurna sta ce te pitat.a poldonjak? jel on pita samo ona pitanja tu s foruma? ili i izvan njih?
pa pita 3 pitanja otprilike...mislim da netreba sve znati za prolaz, ali on ima ta "eliminacijska" pitanja koja ako neznaš-odmah padaš...Ovako, nemogu nigdje nać na forumu, koliko Gardašavić pita pitanja? I jel se sva trebaju znat za prolaz ?
Hvala unaprijed
I vidjela sam negdje među pitanjima od Gardaševića: predsjednicki sustav u SAD i
skupstinski sustav u Svicarskoj? Zar netreba samo vezano za Hrvatsku?
aha:laughing:samo usmeni imamo???![]()
ovo je što znam o polupredsjedničkom sustavu!ej ljudi jel mi netko može odgovorit na ova pitanja? hvala unaprijed
1. povijesni načini donošenja ustava
2. razlozi ukidanja polupredsjedničkog sustava
samo je usmeni, obično su dva popisa jer dva profesora ispituju u različitim terminima pa je moguće da se nisi dobro vidjela..Hello,ljudi.pozdrav iz samobora.moje pitanje je da li se ustavno pravo polaže samo usmeni ili ima i pismeni prije toga.ne mogu vjerovati ,ali sada na ovom roku od prije 10 dana me nije bilo napopisu.je moguće da se zagubila moja prijavnica?sva srećapa sam stigla prijaviti ovaj rok od 14-18.09.zato pitama kakav je ispit.na net stranici uopće nije bio objavljen popis.
iako sam prošla cijelo gradivo, izvukla sam s foruma njegova pitanja (nekih 50-ak) naučila ih i pitao me 3 pitanja koja su bila između tih 50-ak...Ljudi, jel ja mogu proć kod Gardaševića samo ako naučim ono kaj on pita, ovlasti sabora,predsjednika,ustavni sud,ustavnu tužbu... ? :crazy:
Nemam vremena baš to učiti to pa jel netko ima takvog iskustva?
daKada spominjete ustav ovdje,onda se nadam da se to odnosi na ustav koji se nalazi na kraju knjige,ne?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.