Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da i ja sam odslušala, ali ne mogu prijaviti niti jedan ispit iz ljetnog semestra. Valjda nam to još nije omogućeno na studomatu.Imam pitanje vezano uz prijavu ispita,neznam da li i vi ostali imate takvu situaciju. Prvi put sam upisala predmet i odslušala predavanja, ali ne mogu prijaviti ispit. htjela bih prijaviti za 6. mjesec. Da li je i vama tako i što učiniti?
Hvala na odgovoru. Nadam se da ćemo moći prijaviti na vrijeme.Da i ja sam odslušala, ali ne mogu prijaviti niti jedan ispit iz ljetnog semestra. Valjda nam to još nije omogućeno na studomatu.
I mene to zanima, nema nikakve obavijesti za taj predmetDa li netko zna kako će se polagati ispit, jer na merlinu nemam ništa o tom predmetu. Hvala.
jesu to prezentacije koje je ona nama slala na mail?Ako netko ima narečene prezentacije molio bih da mi pošalje na mail [email protected]
Hvala!
Da, ja nisam bio na predavanjima, niti sam joj pisao. Ajde pliz poši mi na mail. Neću na ovaj rok jer sam se zatrpao, ali slijedeći budem.jesu to prezentacije koje je ona nama slala na mail?
poslano!Da, ja nisam bio na predavanjima, niti sam joj pisao. Ajde pliz poši mi na mail. Neću na ovaj rok jer sam se zatrpao, ali slijedeći budem.
Ja planiram, vjerujem da nece bit problema s tim predmetom, prof. je superjel planirate izac na prvi rok? jer ja bi, pa ako prođe dobro, a ako ne bar ću znat kaj da očekujem na 2.roku![]()
Hvala ti. Javi kako je bilo na rokuposlano!
ovaj predmet nikad nitko nije pao, tako da nemaš brige oko njegajel planirate izac na prvi rok? jer ja bi, pa ako prođe dobro, a ako ne bar ću znat kaj da očekujem na 2.roku![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.