AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi na fakultet javne uprave - kada, gdje, što?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

iwana

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav, zanima me kakva je procedura u slučaju da nisam dala ni jedan ispit u prošloj godini. Izvanredni sam student, al sam čula da ako "padnem" prvu godinu, drugu samo nastavljam dalje bez plaćanja.Da li moram svejedno do faksa upisivat ponovno ili mogu odmah krenut na ispite u rujnu?

Ninek

pozdrav, zanima me kakva je procedura u slučaju da nisam dala ni jedan ispit u prošloj godini. Izvanredni sam student, al sam čula da ako "padnem" prvu godinu, drugu samo nastavljam dalje bez plaćanja.Da li moram svejedno do faksa upisivat ponovno ili mogu odmah krenut na ispite u rujnu?
ništa ne moraš upisivat, samo nastaviš prijavljivat ispite na sljedećim rokovima

majaleaa

Bok,trebam pomoć,zanima me dal bude jesenski rok za upravno pravo,izvanredno studiranje me zanima,nigdje ne piše dal bude i dal je ostalo mjesta pa bi molila pomoć???

saga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Bok,trebam pomoć,zanima me dal bude jesenski rok za upravno pravo,izvanredno studiranje me zanima,nigdje ne piše dal bude i dal je ostalo mjesta pa bi molila pomoć???
Najbolje nazovi sutra studensku referadu (01/4890-215) pa će ti oni reći.

*dada*

sztra po ineks, treba li što ponijeti sa sobom
koliko ja znam ne treba,možda osobnu da budu sigurni da si to ti ako te ne prepoznaju na slici iz indeksa :tongue2:
neka jave oni koji idu sutra da li je gužva i treba li nešto od dokumenata i sl ;)

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ona kaj je bila za izvanredne na upisima je ok,a ova za redovne se opet derala na neku curu.:crazy:
no bar nema gužve. :laughing:

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
To znam i ja. Kojeg datuma počinju?
Svi fakulteti su to već odavno objavili, no ovaj još nije...
Ako uprava DVZ-a to još nije objavila, ne razumijem kako bi kolege forumaši to mogli znati...
:wink5:

Zilla

potepuh
uuuffff a baš sam se nadala da budu drugu tetu stavili :p
evo javljam da je kod mog preuzimanja sve ok prošlo, ak neko još nije bio, treba se uzeti samo osobna iskaznica, a teta danas nije bila tako strašna :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
:blushed::crazy:

*dada*

zna li itko kada će dan orijentacije biti i kada se otprilike objavljuje raspored predavanja?

anamarija5

zna li itko kada će dan orijentacije biti i kada se otprilike objavljuje raspored predavanja?
pa prošle god je dan orijentacije bio tjedan dana prije nego što je redovitim studentima počeo fax..pa će tako biti vjerojatno i ove godine
a raspored bi trebali objaviti i prije..tako da prati to na stranicama našeg faxa :happy:

Zilla

potepuh
Kada počinju predavanja? Kada će objaviti raspored predavanja?
Zašto svi fakulteti su to već objavili, a ovaj još nije?
Jesu li počela predavanja?
Nevjerojatna smušenost i neprofesionalnost.
hahah i ja se to isto pitam, al ajd, bar nam nije već počeo fax :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

:unsure:Zaboravila sam pitati, baš sam skinula raspored za drugi semestar prve godine 2009./2010.
ne čini mi se baš naporan.. kaj je stvarno tak mala satnica ili?? po dva sata dnevno?:unsure:

mrvi89

e ljudi koliko je ak se upisuje redovno druga s placanjem??? jel mi moze neko napisati...pozzz unaprijed hvala

archi

e ljudi koliko je ak se upisuje redovno druga s placanjem??? jel mi moze neko napisati...pozzz unaprijed hvala
Od ove godine ti je 100 kn po ECTS bodu + 300 kn upisnine.. Znači, ako ti ne ostane ništa s prve godine onda je to ukupno 6300 kn.. Ako prenosiš jedan ispit, od recimo sedam bodova, onda na tu svotu još dodatnih 700 kn..

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks