AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi na fakultet javne uprave - kada, gdje, što?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

*nita*

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ohooo vidim da ima dosta mojih vanrednih kolega :laughing: primate i mene na kavu?? hihih :tongue2: ipak, treba proslaviti... hahahh

Apex

ohooo vidim da ima dosta mojih vanrednih kolega :laughing: primate i mene na kavu?? hihih :tongue2: ipak, treba proslaviti... hahahh
hehehe..hmm..ajde primamo te na kavu al tek nakon kaj ti mene prvo častiš..nisam zaboravio..hehe. :)

*dada*

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
mislim da bi se mi trebali dogovorit za jednu masovnu kavu :D
nego,recite vi meni zna li itko kad predavanja za izvanredne počinju, kad su ispiti, dan orijentacije brucoša...ima tko kakvih info? il smo još uvijek svi na praznicima :D

Zilla

potepuh
haha, sad baš čitam o vašim doživljajima upisa i kesim se, mene je bilo tak strah da sam mucala pred gospođom iz referade i ispirčavala joj se i onda ju pitam nekaj a ona meni veli šuti, piši i niš me više nemoj pitat.. zemljo otvori se... -.-

jupii, baš se radujem tome:angry:
nego, kad mi možemo pokupiti indekse, meni je teta rekla da početkom 9mj..
jel mogu ja njega ikako podići u 10 mj kad počnu predavanja ili baš moram dolaziti po njega?

Ma bude..daj malo optimizma :crazy: pa nismo niti počeli :cool:
piše da se treba podići indekse isključivo od 01. do 10. 09. ako se ne varam..
ja se nebi igrala :crazy:

ivana4

mislim da bi se mi trebali dogovorit za jednu masovnu kavu :D
nego,recite vi meni zna li itko kad predavanja za izvanredne počinju, kad su ispiti, dan orijentacije brucoša...ima tko kakvih info? il smo još uvijek svi na praznicima :D
Inače počinju u 11.mj,uvijek poslije redovnih,to će staviti na net i na faxu kad točno,tako da ćeš ti, a i ostali saznati sve na vrijeme...još uživaj u praznicima :p
raspored ispita inače piše u vodiču,onoj žutoj knjižici,koju možeš kupiti u knjižari...sad ne znam da li se već može kupiti za nadolazeću akademsku godinu
također stave i na faksu na onoj ploči,gore na katu (kak se popneš stepenicama,produžiš samo ravno do kraja) i naravno tu na forumu ;)

*nita*

hehehe..hmm..ajde primamo te na kavu al tek nakon kaj ti mene prvo častiš..nisam zaboravio..hehe. :)

hahahah ma to je oke da nisi zaboravio, idemo na tu kavu bez brige :laughing: placam prvom prilikom hihihih :tongue2:

*dada*

Inače počinju u 11.mj,uvijek poslije redovnih,to će staviti na net i na faxu kad točno,tako da ćeš ti, a i ostali saznati sve na vrijeme...još uživaj u praznicima :p
raspored ispita inače piše u vodiču,onoj žutoj knjižici,koju možeš kupiti u knjižari...sad ne znam da li se već može kupiti za nadolazeću akademsku godinu
također stave i na faksu na onoj ploči,gore na katu (kak se popneš stepenicama,produžiš samo ravno do kraja) i naravno tu na forumu ;)
tnx, izgleda da moram sve 4 u zrak i uživat..oh neee :crazy:

haha, sad baš čitam o vašim doživljajima upisa i kesim se, mene je bilo tak strah da sam mucala pred gospođom iz referade i ispirčavala joj se i onda ju pitam nekaj a ona meni veli šuti, piši i niš me više nemoj pitat.. zemljo otvori se... -.-

piše da se treba podići indekse isključivo od 01. do 10. 09. ako se ne varam..
ja se nebi igrala :crazy:
ma ne brini, 1.9 sam tamo u 10 :cool:
samo će valjda tete biti dobre :unsure: , iako na upisu nisam imala nekakvih problema, kod nas izvanrednih je bila neka dobra, al kod redovnih...buahahah :D ... žemska se čula do prizemlja kako se dere ..:shocked:

hahahah ma to je oke da nisi zaboravio, idemo na tu kavu bez brige :laughing: placam prvom prilikom hihihih :tongue2:
ne zaboravite malog Muju :tongue2: osobitno ako neko drugi plaća hahahha :laughing:

Zilla

potepuh
tnx, izgleda da moram sve 4 u zrak i uživat..oh neee :crazy:

ma ne brini, 1.9 sam tamo u 10 :cool:
samo će valjda tete biti dobre :unsure: , iako na upisu nisam imala nekakvih problema, kod nas izvanrednih je bila neka dobra, al kod redovnih...buahahah :D ... žemska se čula do prizemlja kako se dere ..:shocked:

hahahah, ma sam se nadam da nebum baš na nju naletila kad bum indeks podizala :unsure:

Robi A.

Ne triba joj ići kupovati tu knjižicu kad je može besplatno skiniti s http://www.drustveno-veleuciliste.netm, a ne triba joj ni ići kupovati tu knjižicu radi rokova kad ih ima sve ode: http://www.drustveno-veleuciliste.net/fakultet/3.html

*dada*

Ne triba joj ići kupovati tu knjižicu kad je može besplatno skiniti s http://www.drustveno-veleuciliste.netm, a ne triba joj ni ići kupovati tu knjižicu radi rokova kad ih ima sve ode: http://www.drustveno-veleuciliste.net/fakultet/3.html
ma sve sam pronašla na internetu :proud:
sad samo preostaje čekati raspored predavanja i to je to :wink5:
a što se tiče ispita, znam da to ovisi o pojedincu, no koji je od predmeta najteži, najopsežniji?:unsure: ima li smisla počet mi sad listati skripte ili bolje da čekam predavanja? :bored:
ima starijih & mudrijih da me prosvijetle ???:cool:

ivana4

Ej...nisam ja niti napisala da treba ići kupiti tu knjižicu. U svome postu sam napisala 3 mjesta gdje može pronaći tu informaciju među kojima sam spomenula i forum, samo što nisam stavila linkove jer sam zaboravila. Zato hvala kaj si ih ti stavio ;)
Spomenula sam 3 mjesta za koja ja znam,da čisto informativno zna ona,a i ostali jer se još informiraju o takvim stvarima i još im je dosta toga nepoznato (kao što je i nama bilo na početku). A što se tiče žute knjižice,osobno ju ne kupujem,nego skinem tu sa foruma,no znam par ljudi koji ju kupuju pa sam ju zato spomenula da može AKO hoće kupiti u knjižari.

ma sve sam pronašla na internetu :proud:
sad samo preostaje čekati raspored predavanja i to je to :wink5:
a što se tiče ispita, znam da to ovisi o pojedincu, no koji je od predmeta najteži, najopsežniji?:unsure: ima li smisla počet mi sad listati skripte ili bolje da čekam predavanja? :bored:
ima starijih & mudrijih da me prosvijetle ???:cool:
Da,kao što si rekla,to ovisi o pojedincu.Ali evo, meni osobno financiranje nije bilo baš zanimljivo,ostali predmeti su mi bili ok i po težini podjednaki s tim da su najlakši informatika i eng :laughing:
Iz ustavnog i financiranja imaš samo usmeni,a iz ostalih pismeni i usmeni (ako se nešto promijenilo nek me ispravi netko)
Hoćeš li ti ići prvo na teže,pa na lakše predmete,to ovisi o tebi. Ja se uvijek bacam prvo na teže,pogotovo na uvjet (to ti je u 1. godini Nauka o javnoj upravi- znači ona nosi 14 ECTS bodova i ne možeš ju prebaciti bez parcijale. U sljedeću godinu možeš prenijeti 10 tih bodova,više ne,AKO želiš upisati čistu drugu godinu,inače ako ti je ostalo više bodova,to je parcijala.)
S tim da prvu godinu možeš studirati u 2 godine, ako želiš, a plaćaš kao da studiraš samo 1 (nadam se da si me skužila :blushed: ).
Pravo na kolokvije kao izvanredni student imaš iz: sociologije i uvoda u državu i pravo (isto ak se je nekaj promijenilo,nek me netko ispravi)
Ne znam da li jesi, ali moj ti je savjet da si malo tu na forumu za svaki predmet pročitaš što su studenti pisali,pa ako želiš,skineš si skriptu za predmet koji želiš i malo čitaš,čisto da se upoznaš s predmetom. To je za pohvalu što tako imaš volje :happy:

Zilla

potepuh
evo samo mala informacija..
bila sam u studentskom centru, servisu, da si nađem neki poslić budući da imamo vremena do početka 10.-og mjeseca. Ako itko misli ići napraviti članstvo prije podizanja indeksa, trebate donijeti dvije slike kao za osobnu, presliku svjedodžbe o završnome radu i ako sve želite obaviti taj isti dan, onda prije odlaska u SC napravite žiro račun u privrednoj ili zagrebačkoj banci. Članstvo se mora ići produžiti početkom akademske godine, meni je gospođa rekla iza 14. 09.

evo samo mala informacija..
bila sam u studentskom centru, servisu, da si nađem neki poslić budući da imamo vremena do početka 10.-og mjeseca. Ako itko misli ići napraviti članstvo prije podizanja indeksa, trebate donijeti dvije slike kao za osobnu, presliku svjedodžbe o završnome radu i ako sve želite obaviti taj isti dan, onda prije odlaska u SC napravite žiro račun u privrednoj ili zagrebačkoj banci. Članstvo se mora ići produžiti početkom akademske godine, meni je gospođa rekla iza 14. 09.
PS: ovo se odnosi na redovne studente ako se ne varam

*nita*

dakle ovako, malo sam citala tu po forumu da vidim sto me ocekuje na predmetima i kakto to sve ide al nisam sve skuzila pa imam pitanja neka :laughing:
ovako (pitam za izvanredene), ustavno pravo i financiranje imaju samo usmeno? i nema razlike izmedu redovitih i izvanrednih, svi zajedno odgovaraju? engleski ima i usmeno i pismeno? i jel izvanredni ne mogu preko kolokvija polagati? za informatiku postoji samo test i isto nema razlike izmedu izvanrednih i redovitih? uvod u drzavu i pravo se moze srediti preko kolokvija s redovnima? za osnove sociologije pise kako izvanredni imaju isto kolokvije ali posebno, ne s redovitima, jel to tocno i kako to? za politologiju pise samo za ispite (i usmeno naravno) ali nisam pronasla nista da bi i izvanredni mogli polagati preko kolokvija? jel postoje uopce kolokviji za taj predmet? a za nauku sam procitala da uopce ne postoje kolokviji, jel to tako jos uvijek?
please ak neko moze pomoci, hocu se informirati prije pocetka jer sam procitala da ako polazemo s redovitima (preko kolokvija valjda) moramo biti na prvom predavanju, istina?
jos mi je to novo pa ne zamjerite :laughing:

Ninek

pa imam pitanja neka :laughing:
neka? imaš ih tisuću:laughing:

Na nijednom ispitu nema razlika između redovnih i izvanrednih, osim činjenice da redovni imaju pravo pristupit svim kolokvijima koji postoje, a izvanredni se moraju malo progurat, kako na kojem predmetu..
kolokviji su ti u principu trenutni, to ćeš znat kad krene godina, jer postoji mogućnost da je prošle godine bilo kolokvija iz uvoda, a ove ne bude (mislim na to da izvanredni nemaju pravo izać na njega)..
Moraš se strpit malo, znam da ste sad puni ideja i želje da sve odmah saznate, al nitko ne zna sve na samom početku upisa (koji btw još nisu ni bili:happy:) pa onda moraš laganini, za početak nać ekipu koja će te malo pogurat, kad nećeš moć doć predat prijavnicu, nego njih pošalješ i tak..

uglavnom, strpljen spašen, daj se malo kupajte, sunčajte pa se vidimo u 9mj.:wink5:

*nita*

neka? imaš ih tisuću:laughing:

Na nijednom ispitu nema razlika između redovnih i izvanrednih, osim činjenice da redovni imaju pravo pristupit svim kolokvijima koji postoje, a izvanredni se moraju malo progurat, kako na kojem predmetu..
kolokviji su ti u principu trenutni, to ćeš znat kad krene godina, jer postoji mogućnost da je prošle godine bilo kolokvija iz uvoda, a ove ne bude (mislim na to da izvanredni nemaju pravo izać na njega)..
Moraš se strpit malo, znam da ste sad puni ideja i želje da sve odmah saznate, al nitko ne zna sve na samom početku upisa (koji btw još nisu ni bili:happy:) pa onda moraš laganini, za početak nać ekipu koja će te malo pogurat, kad nećeš moć doć predat prijavnicu, nego njih pošalješ i tak..

uglavnom, strpljen spašen, daj se malo kupajte, sunčajte pa se vidimo u 9mj.:wink5:

hahahah jvala ti :laughing: ma jucer sam gledala pa sam to zakljucila pa reko da pitam jer cu inace zaboraviti hahahn:laughing: uglavnom, hvala =))

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks