ja sam za..sam reci kadima nas :laughing:
treba to zaliti , kavicom naravno :crazy:
:zivili:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam za..sam reci kadima nas :laughing:
treba to zaliti , kavicom naravno :crazy:
:zivili:
...pridružujem se...hhehhhe :crazy:ja sam za..sam reci kad![]()
hehehe..hmm..ajde primamo te na kavu al tek nakon kaj ti mene prvo častiš..nisam zaboravio..hehe.ohooo vidim da ima dosta mojih vanrednih kolega :laughing: primate i mene na kavu?? hihih :tongue2: ipak, treba proslaviti... hahahh
piše da se treba podići indekse isključivo od 01. do 10. 09. ako se ne varam..jupii, baš se radujem tome:angry:
nego, kad mi možemo pokupiti indekse, meni je teta rekla da početkom 9mj..
jel mogu ja njega ikako podići u 10 mj kad počnu predavanja ili baš moram dolaziti po njega?
Ma bude..daj malo optimizma :crazy: pa nismo niti počeli![]()
Inače počinju u 11.mj,uvijek poslije redovnih,to će staviti na net i na faxu kad točno,tako da ćeš ti, a i ostali saznati sve na vrijeme...još uživaj u praznicimamislim da bi se mi trebali dogovorit za jednu masovnu kavu
nego,recite vi meni zna li itko kad predavanja za izvanredne počinju, kad su ispiti, dan orijentacije brucoša...ima tko kakvih info? il smo još uvijek svi na praznicima![]()
hehehe..hmm..ajde primamo te na kavu al tek nakon kaj ti mene prvo častiš..nisam zaboravio..hehe.![]()
tnx, izgleda da moram sve 4 u zrak i uživat..oh neee :crazy:Inače počinju u 11.mj,uvijek poslije redovnih,to će staviti na net i na faxu kad točno,tako da ćeš ti, a i ostali saznati sve na vrijeme...još uživaj u praznicima
raspored ispita inače piše u vodiču,onoj žutoj knjižici,koju možeš kupiti u knjižari...sad ne znam da li se već može kupiti za nadolazeću akademsku godinu
također stave i na faksu na onoj ploči,gore na katu (kak se popneš stepenicama,produžiš samo ravno do kraja) i naravno tu na forumu![]()
ma ne brini, 1.9 sam tamo u 10haha, sad baš čitam o vašim doživljajima upisa i kesim se, mene je bilo tak strah da sam mucala pred gospođom iz referade i ispirčavala joj se i onda ju pitam nekaj a ona meni veli šuti, piši i niš me više nemoj pitat.. zemljo otvori se... -.-
piše da se treba podići indekse isključivo od 01. do 10. 09. ako se ne varam..
ja se nebi igrala :crazy:
ne zaboravite malog Muju :tongue2: osobitno ako neko drugi plaća hahahha :laughing:hahahah ma to je oke da nisi zaboravio, idemo na tu kavu bez brige :laughing: placam prvom prilikom hihihih :tongue2:
hehe..jako dobro ćemo se mi slagat :laughing:hahahah ma to je oke da nisi zaboravio, idemo na tu kavu bez brige :laughing: placam prvom prilikom hihihih :tongue2:
tnx, izgleda da moram sve 4 u zrak i uživat..oh neee :crazy:
ma ne brini, 1.9 sam tamo u 10
samo će valjda tete biti dobre :unsure: , iako na upisu nisam imala nekakvih problema, kod nas izvanrednih je bila neka dobra, al kod redovnih...buahahah... žemska se čula do prizemlja kako se dere ..:shocked:
hahahah, ma sam se nadam da nebum baš na nju naletila kad bum indeks podizala :unsure:
hahahah necemo, bez brige i mali Mujo ce s nama hahahah :laughing:ne zaboravite malog Muju :tongue2: osobitno ako neko drugi plaća hahahha :laughing:
weeeeeeeeeeeeeeee :happy:hahahah necemo, bez brige i mali Mujo ce s nama hahahah :laughing:
Ne triba joj ići kupovati tu knjižicu kad je može besplatno skiniti s http://www.drustveno-veleuciliste.netm, a ne triba joj ni ići kupovati tu knjižicu radi rokova kad ih ima sve ode: http://www.drustveno-veleuciliste.net/fakultet/3.htmlraspored ispita inače piše u vodiču,onoj žutoj knjižici,koju možeš kupiti u knjižari...sad ne znam da li se već može kupiti za nadolazeću akademsku godinu
također stave i na faksu na onoj ploči,gore na katu (kak se popneš stepenicama,produžiš samo ravno do kraja) i naravno tu na forumu![]()
ma sve sam pronašla na internetuNe triba joj ići kupovati tu knjižicu kad je može besplatno skiniti s http://www.drustveno-veleuciliste.netm, a ne triba joj ni ići kupovati tu knjižicu radi rokova kad ih ima sve ode: http://www.drustveno-veleuciliste.net/fakultet/3.html
Ej...nisam ja niti napisala da treba ići kupiti tu knjižicu. U svome postu sam napisala 3 mjesta gdje može pronaći tu informaciju među kojima sam spomenula i forum, samo što nisam stavila linkove jer sam zaboravila. Zato hvala kaj si ih ti stavioNe triba joj ići kupovati tu knjižicu kad je može besplatno skiniti s http://www.drustveno-veleuciliste.netm, a ne triba joj ni ići kupovati tu knjižicu radi rokova kad ih ima sve ode: http://www.drustveno-veleuciliste.net/fakultet/3.html
Da,kao što si rekla,to ovisi o pojedincu.Ali evo, meni osobno financiranje nije bilo baš zanimljivo,ostali predmeti su mi bili ok i po težini podjednaki s tim da su najlakši informatika i eng :laughing:ma sve sam pronašla na interneturoud:
sad samo preostaje čekati raspored predavanja i to je to :wink5:
a što se tiče ispita, znam da to ovisi o pojedincu, no koji je od predmeta najteži, najopsežniji?:unsure: ima li smisla počet mi sad listati skripte ili bolje da čekam predavanja? :bored:
ima starijih & mudrijih da me prosvijetle ???![]()
PS: ovo se odnosi na redovne studente ako se ne varamevo samo mala informacija..
bila sam u studentskom centru, servisu, da si nađem neki poslić budući da imamo vremena do početka 10.-og mjeseca. Ako itko misli ići napraviti članstvo prije podizanja indeksa, trebate donijeti dvije slike kao za osobnu, presliku svjedodžbe o završnome radu i ako sve želite obaviti taj isti dan, onda prije odlaska u SC napravite žiro račun u privrednoj ili zagrebačkoj banci. Članstvo se mora ići produžiti početkom akademske godine, meni je gospođa rekla iza 14. 09.
neka? imaš ih tisuću:laughing:pa imam pitanja neka :laughing:
neka? imaš ih tisuću:laughing:
Na nijednom ispitu nema razlika između redovnih i izvanrednih, osim činjenice da redovni imaju pravo pristupit svim kolokvijima koji postoje, a izvanredni se moraju malo progurat, kako na kojem predmetu..
kolokviji su ti u principu trenutni, to ćeš znat kad krene godina, jer postoji mogućnost da je prošle godine bilo kolokvija iz uvoda, a ove ne bude (mislim na to da izvanredni nemaju pravo izać na njega)..
Moraš se strpit malo, znam da ste sad puni ideja i želje da sve odmah saznate, al nitko ne zna sve na samom početku upisa (koji btw još nisu ni bili:happypa onda moraš laganini, za početak nać ekipu koja će te malo pogurat, kad nećeš moć doć predat prijavnicu, nego njih pošalješ i tak..
uglavnom, strpljen spašen, daj se malo kupajte, sunčajte pa se vidimo u 9mj.:wink5:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.