Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Potvrđujem.poziv na broj 1012 **************
imam ja doma opću uplatnicu od školarine, al nemam trenutno skener da ti pokažem, vjeruj mi, ispisala sam dosta tih uplatnica..
imaš na 20 metara od faxa na raskrižju masarykove i gundulićeve zagrebačku banku, pa ako imaš kod njih otvoren račun, ne naplaćuju nikakvu proviziju jer si njihov korisnikjel ima tam di blizu faxa neka pošta banka di mogu uplatiti to?
nije problem jer pišu kod platitelja tvoji podaci, ako si to upisala.jel problem ak nisam jmbg upisala? mislim već sam uplatila tih 3oo kn... :unsure:
jesam,tam sam napisala ime,prezime i adresu... huh pao mi je kamen sa srca.:happy:nije problem jer pišu kod platitelja tvoji podaci, ako si to upisala.
da, čula sam da je nekaj lupilo:wink5:huh pao mi je kamen sa srca.:happy:
hehe,:thumb22:hvala na informaciji.da, čula sam da je nekaj lupilo:wink5:
nema višeimaš na 20 metara od faxa na raskrižju masarykove i gundulićeve zagrebačku banku, pa ako imaš kod njih otvoren račun, ne naplaćuju nikakvu proviziju jer si njihov korisnik
hjojj, ma naći ću ja neku poštu šta sad, ma nije ni ilica dalekonema više
zatvoreno
i bankomat su uklonili...
barem je tako bilo kada sam prije mjesec-dva hitno trebala na bankomat
idem ja.jel ide tko 21og na upis??
molila bih vas ako tko ide da javi kako je bilo i treba li rodni list i domovnica .. ja idem 22og pa da se pripremim na moguće šokove![]()
hvala kolegice :beerchug:idem ja.
javim... :1bluewinky:
i ja idem, javim sve zgode i nezgode... jel će netko od vas biti u domu?idem ja.
javim... :1bluewinky:
ej =)) imam pitanje, ako ko moze pomoci, upisala sam javnu upravu izvanredno i sad me zanima sto mi sve treba za upis, tj. jel mi treba kakva potvrda sa zavoda za zaposljavanje ili nesto tak? :unsure:
i da, ima jos netko da je upisao izvanredno tj. buduci kolega/kolegica? :laughing:
opa..pa dobri ćemo si mi bit kad već dobivam kavu..hehehehahah hvala kolega, citala sam tamo i vidim da nista ne pise ali mi je neko reko negdi kao da bi trebalo to tak da, bolje da pitam
p.s. placam kavu hahahahah![]()
zasad možeš birat jedino dal ćeš engleski ili njemački, a izborni predmeti se ne biraju na prvojPozdrav kolege, evo imam i ja jedno pitanje, koji izborni predmet uzeti?
op, ok, fala puno :laughing:zasad možeš birat jedino dal ćeš engleski ili njemački, a izborni predmeti se ne biraju na prvoj
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.