AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi na fakultet javne uprave - kada, gdje, što?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ivy06

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ej ljudi ja danas bila na upisu, gužva onak, neograniziranost, ajme, ne sviđa mi se ni malo. indeks 104kn, potvrde ne izdaju samo za dom, slikanje za iksicu u sobi br 10 i tako

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ej ljudi ja danas bila na upisu, gužva onak, neograniziranost, ajme, ne sviđa mi se ni malo. indeks 104kn, potvrde ne izdaju samo za dom, slikanje za iksicu u sobi br 10 i tako
Navikni se na to :laughing: Ja sam čekala na upis u drugu godinu kojih 5 -6 sati, tako da.. :crazy:

ivy06

Re: Skripte, knjige za brucoše?

do kad brucoši trebaju nabavit knjige i skripte i jel ima di popis koje, da znam barem

Robi A.

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

do kad brucoši trebaju nabavit knjige i skripte i jel ima di popis koje, da znam barem
Otiđii na www.drustveno-veleuciliste.net ili klikni tu gori na ovi zeleni link di piše Portal i otamo skini Vodič za studente. Žuta knjižica. Tamo ti sve piše. Drugo, pogledaj u ispite i predavanjima na forumu. Tu imaš ama baš sve. Priko literature do profesora. Ako tamo nema, nigdi neš naći.
Ka treće, zaboravi te šeme iz srednje škole. Literaturu (dal skripte, dal knjige) ćeš uzimat kako koji ispit budeš planirala polagati. Na fakultetu je apsolutno svaka odluka i odgovornost na tebi.

ivy06

Otiđii na www.drustveno-veleuciliste.net ili klikni tu gori na ovi zeleni link di piše Portal i otamo skini Vodič za studente. Žuta knjižica. Tamo ti sve piše. Drugo, pogledaj u ispite i predavanjima na forumu. Tu imaš ama baš sve. Priko literature do profesora. Ako tamo nema, nigdi neš naći.
Ka treće, zaboravi te šeme iz srednje škole. Literaturu (dal skripte, dal knjige) ćeš uzimat kako koji ispit budeš planirala polagati. Na fakultetu je apsolutno svaka odluka i odgovornost na tebi.
puno hvala al ne mogu skinuti taj vodić, a šta sad čekat ću kad počne fax pa će reći šta treba, nego
koji je predmet onako najzahtjevniji? riješila bi te gore prije da se kasnije ne mućim

Ninek

puno hvala al ne mogu skinuti taj vodić,
skini si s neta Adobe Reader jer je datoteka u pdf formatu, pa ćeš ga moć skinut i pregledat

nego
koji je predmet onako najzahtjevniji? riješila bi te gore prije da se kasnije ne mućim
prozuji po forumu, imaš hrpu tema,malo ti je prerano još s tolko nadobudnih ideja..polako, smireno, nek prođe ljeto pa ćeš u akademskoj godini sama sve vidjet.

*dada*

evo ja ti se javljam ko budući vanredni kolega..;))..nego..ne trebaš potvrdu sa zavoda..sam one potrebne dokumente tipa svjedožba o položenoj državnoj itd itd..sve imaš na web-u ;)
također vanredna :happy:

Robi A.

puno hvala al ne mogu skinuti taj vodić
kako nemoš? sad san ja iša i može se. klikni na nj i odvest će te na neki hotfile.com i tamo stisni "regular download" i čekaj da odvrti do nule i onda klikni na "download file".

ne virujen da je ta operacija išta teža od registracije na forum, koju si kako moremo vidit super odradila. :laughing:

e, ako si ga skinila, a ne moš ga otovorit, onda ovo šta ti je Ninek rekla. Triba ti Adobe Reader. Upiši u google Adobe Reader, pa ga skini i s njin moš otvoriti taj Vodič koji je u pdf-u.

a šta sad čekat ću kad počne fax pa će reći šta treba,
oće, oće... i sve ćeš odma lipo upamtit i zapisati. skroz si mi entuzijastična. :laughing: Skini vodič, bit ćeš odma tri puta pametnija šta se tiće tehnikalija.

nego koji je predmet onako najzahtjevniji? riješila bi te gore prije da se kasnije ne mućim
a, slušaj, šta se mene tiče sve je relativno. devedest posto ljudi će ti reći da je najteža Nauka o upravi, a onda opet s druge strane imaš ljudi šta su i engleski polagali četri puta. razumiš šta ti oću reć...

najbolji savjet ti je da ne slušaš puno tračeve ni o profesorima ni o predmetima, ni o ničemu. mislin, moš ti slušat tračeve, samo ih uzmi s rezervom. ono, bar jedno 80 posto su pretjerani. ajd, 70 posto. :crazy:

*dada*

jel mi može netko objasniti najkraći put, tramvaji itd, od glavnog kolodvora (ono kod importane :p ) pa do gundulićeve??

Marinica

jel mi može netko objasniti najkraći put, tramvaji itd, od glavnog kolodvora (ono kod importane :p ) pa do gundulićeve??
sjedneš na 6-icu ili 13-icu do trga i onda po ilici pješke
ili možeš ići na 2, 4 i 9 do botaničkog (jednu stanicu tramvajem) i onda kroz gundulićevu pješke

a možeš i skroz pješke. nije to tak daleko

*dada*

sjedneš na 6-icu ili 13-icu do trga i onda po ilici pješke
ili možeš ići na 2, 4 i 9 do botaničkog (jednu stanicu tramvajem) i onda kroz gundulićevu pješke

a možeš i skroz pješke. nije to tak daleko
oke..valjda ću se snaći :)

HeliosZg

Bok svima, eto bio i ja danas na upisima, za one koji idete sutra, svakako pokupiti papire s popisom kolegija (i prempisati ih na indeks i upisni list) i dva primjerka onog ugovora da ćemo si sami financirati školovanje ako ne bude love od države... Na slikanje ću morat sve mi se čini sutra jer danas prošla baba s kolačima-.-... Čekao sam oko 2 i pol sata, sve su svemu klasično hrvatski očekivana duljina čekanjaXD...

P.S. Zna li netko možda hoće li bit i najesen još termina za slikanje? Naime, moram sutra na stari faks poništit iksicu pa možda potraje i ne stignem... Isto tako, uploadao sam još ranije fotografiju na www.postani-student.hr ali ove babuskare danas na faksu vele da se obavezno treba na faksu slikati, one nisu ni čule za taj portal-.-...

P.S.2. Svima koji se čudite postupku i zgražate koliko ste čekali i sl. ... get used to it! Takav će vam biti cijeli faks... Kao i svugdje...

*dada*

P.S.2. Svima koji se čudite postupku i zgražate koliko ste čekali i sl. ... get used to it! Takav će vam biti cijeli faks... Kao i svugdje...
jupii, baš se radujem tome:angry:
nego, kad mi možemo pokupiti indekse, meni je teta rekla da početkom 9mj..
jel mogu ja njega ikako podići u 10 mj kad počnu predavanja ili baš moram dolaziti po njega?

Dobra večer...
Evo mene i ovdje...legenda jednog drugog foruma, silom prilika, će ovdje žariti i paliti.
Pripremite se na mene.
Danas upisao javnu upravu nakon tri i pol sata čekanja i to tako, deco draga, ne bu išlo...
Ma bude..daj malo optimizma :crazy: pa nismo niti počeli :cool:

Robi A.

nego, kad mi možemo pokupiti indekse, meni je teta rekla da početkom 9mj..
jel mogu ja njega ikako podići u 10 mj kad počnu predavanja ili baš moram dolaziti po njega?
Indeks moraš preuzeti točno kad su ti rekli. Nije samo stvar datuma nego i točne ure, zaokruženo na minute. Propustiš li ga uzeti pokreće se samouništenje Indeksa za 5...4...3...2...

Naravno da moš pokupit indeks u svakom trenu.

Pripremite se na mene.
Bogati, a šta nam misliš činit kad tvoje uključenje iziskuje pripreme nas ostalih? :wink5:

Kaži šta nudiš da vidimo oćemo li te trpit oli nećemo. :happy:

P.S. Zna li netko možda hoće li bit i najesen još termina za slikanje? Naime, moram sutra na stari faks poništit iksicu pa možda potraje i ne stignem... Isto tako, uploadao sam još ranije fotografiju na www.postani-student.hr ali ove babuskare danas na faksu vele da se obavezno treba na faksu slikati, one nisu ni čule za taj portal-.-...
Neman informacije, ali bi logično zaključija da će se i najesen morati organizirati slikavanje za one koji će se upisivati na jesenskom roku. (ako će uopće ga i biti)

ne razumin i malo me čudi ta potriba za slikavanjem, jer sićian se da su meni skenirali sliku koju san zalipija u indeks tojest na upisni list. plus šta san stavija potpis na komad papira (kojeg su isto tako skenirali). ono, procedura je bila ka šta se pravi osobna.

ivy06

meni nitko nije ništa reko, kad treba pokupiti index??? i kad opće počne fax??

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
meni nitko nije ništa reko, kad treba pokupiti index??? i kad opće počne fax??
pisalo je da indeks treba pokupit 01. 09.,a vjerojatno će nam tada reći kad počinju predavanja,vjerojatno početkom 1o. mjeseca.

edit *
evo jučer su stavili i obavijest na svoju stranicu : :laughing:

Obavijest studentima koji su se u prvom upisnom roku upisali na stručni studij javne uprave i na stručni porezni studij !

Zbog velike opterećenosti poslom u studentskoj referadi u rujnu mjesecu, svi upisani studenti dužni su osobno podignuti indeks u vremenu od 1. do 10. rujna 2010.

Uz predočenje osobne iskaznice indeksi će se izdavati od 10 do 12 sati:

- za stručni studij javne uprave

u sobi 8/prvi kat, Gundulićeva 10,

- za stručni porezni studij

u sobi 3a/prizemno

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks