Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Navikni se na to :laughing: Ja sam čekala na upis u drugu godinu kojih 5 -6 sati, tako da.. :crazy:ej ljudi ja danas bila na upisu, gužva onak, neograniziranost, ajme, ne sviđa mi se ni malo. indeks 104kn, potvrde ne izdaju samo za dom, slikanje za iksicu u sobi br 10 i tako
Otiđii na www.drustveno-veleuciliste.net ili klikni tu gori na ovi zeleni link di piše Portal i otamo skini Vodič za studente. Žuta knjižica. Tamo ti sve piše. Drugo, pogledaj u ispite i predavanjima na forumu. Tu imaš ama baš sve. Priko literature do profesora. Ako tamo nema, nigdi neš naći.do kad brucoši trebaju nabavit knjige i skripte i jel ima di popis koje, da znam barem
puno hvala al ne mogu skinuti taj vodić, a šta sad čekat ću kad počne fax pa će reći šta treba, negoOtiđii na www.drustveno-veleuciliste.net ili klikni tu gori na ovi zeleni link di piše Portal i otamo skini Vodič za studente. Žuta knjižica. Tamo ti sve piše. Drugo, pogledaj u ispite i predavanjima na forumu. Tu imaš ama baš sve. Priko literature do profesora. Ako tamo nema, nigdi neš naći.
Ka treće, zaboravi te šeme iz srednje škole. Literaturu (dal skripte, dal knjige) ćeš uzimat kako koji ispit budeš planirala polagati. Na fakultetu je apsolutno svaka odluka i odgovornost na tebi.
skini si s neta Adobe Reader jer je datoteka u pdf formatu, pa ćeš ga moć skinut i pregledatpuno hvala al ne mogu skinuti taj vodić,
prozuji po forumu, imaš hrpu tema,malo ti je prerano još s tolko nadobudnih ideja..polako, smireno, nek prođe ljeto pa ćeš u akademskoj godini sama sve vidjet.nego
koji je predmet onako najzahtjevniji? riješila bi te gore prije da se kasnije ne mućim
također vanredna :happy:evo ja ti se javljam ko budući vanredni kolega..)..nego..ne trebaš potvrdu sa zavoda..sam one potrebne dokumente tipa svjedožba o položenoj državnoj itd itd..sve imaš na web-u
![]()
kako nemoš? sad san ja iša i može se. klikni na nj i odvest će te na neki hotfile.com i tamo stisni "regular download" i čekaj da odvrti do nule i onda klikni na "download file".puno hvala al ne mogu skinuti taj vodić
oće, oće... i sve ćeš odma lipo upamtit i zapisati. skroz si mi entuzijastična. :laughing: Skini vodič, bit ćeš odma tri puta pametnija šta se tiće tehnikalija.a šta sad čekat ću kad počne fax pa će reći šta treba,
a, slušaj, šta se mene tiče sve je relativno. devedest posto ljudi će ti reći da je najteža Nauka o upravi, a onda opet s druge strane imaš ljudi šta su i engleski polagali četri puta. razumiš šta ti oću reć...nego koji je predmet onako najzahtjevniji? riješila bi te gore prije da se kasnije ne mućim
sjedneš na 6-icu ili 13-icu do trga i onda po ilici pješkejel mi može netko objasniti najkraći put, tramvaji itd, od glavnog kolodvora (ono kod importane) pa do gundulićeve??
oke..valjda ću se snaćisjedneš na 6-icu ili 13-icu do trga i onda po ilici pješke
ili možeš ići na 2, 4 i 9 do botaničkog (jednu stanicu tramvajem) i onda kroz gundulićevu pješke
a možeš i skroz pješke. nije to tak daleko
jupii, baš se radujem tome:angry:P.S.2. Svima koji se čudite postupku i zgražate koliko ste čekali i sl. ... get used to it! Takav će vam biti cijeli faks... Kao i svugdje...
Ma bude..daj malo optimizma :crazy: pa nismo niti počeliDobra večer...
Evo mene i ovdje...legenda jednog drugog foruma, silom prilika, će ovdje žariti i paliti.
Pripremite se na mene.
Danas upisao javnu upravu nakon tri i pol sata čekanja i to tako, deco draga, ne bu išlo...
Indeks moraš preuzeti točno kad su ti rekli. Nije samo stvar datuma nego i točne ure, zaokruženo na minute. Propustiš li ga uzeti pokreće se samouništenje Indeksa za 5...4...3...2...nego, kad mi možemo pokupiti indekse, meni je teta rekla da početkom 9mj..
jel mogu ja njega ikako podići u 10 mj kad počnu predavanja ili baš moram dolaziti po njega?
Bogati, a šta nam misliš činit kad tvoje uključenje iziskuje pripreme nas ostalih? :wink5:Pripremite se na mene.
Neman informacije, ali bi logično zaključija da će se i najesen morati organizirati slikavanje za one koji će se upisivati na jesenskom roku. (ako će uopće ga i biti)P.S. Zna li netko možda hoće li bit i najesen još termina za slikanje? Naime, moram sutra na stari faks poništit iksicu pa možda potraje i ne stignem... Isto tako, uploadao sam još ranije fotografiju na www.postani-student.hr ali ove babuskare danas na faksu vele da se obavezno treba na faksu slikati, one nisu ni čule za taj portal-.-...
pisalo je da indeks treba pokupit 01. 09.,a vjerojatno će nam tada reći kad počinju predavanja,vjerojatno početkom 1o. mjeseca.meni nitko nije ništa reko, kad treba pokupiti index??? i kad opće počne fax??
*...pridružujem se..također vandredna...također vanredna :happy:
pa lijepi pozdrav kolegice..*...pridružujem se..također vandredna...![]()
ima nas :laughing:pa lijepi pozdrav kolegice..)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.