jelena.vid
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li plaćam išta ako mi je odobreno mirovanje godine?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
NeDa li plaćam išta ako mi je odobreno mirovanje godine?
mislim do 18 .2Upis preko studomata je omogućen. Do kad treba uplatiti? Ima li netko link na obavijest?
Šta treba covid potvrda za ispit?danas sam se cijepila 3 put , dali je prekasno ako im i sutra pošaljem covid potvrdu za ispit 14.2 jer tek sutra mogu podići u ljekarni
pa kaj nisu nam napisali da tebamo poslati na mail koščaku onaj obrazac gdje piše covid potvrda ili potvrda o preboljenju ili o brzom testu samo za usmene, pa pitam dali je prekasno ako pošaljem sutra ?Šta treba covid potvrda za ispit?
puta o održavanju ispita na Studijskom centru za javnu upravu i javne financijeJa sam se cijepila, ali iz principa neću pristati da se od mene pravi QR kod.
znam covid potvrde ne vrijede jer puno nijh može dati i lažne covid potvrde , ali ne mogu ne polagati ispite , mislim mogu pasti , kao svi idem na rizik kao i svi , trebali su sami vladajući ili naš studentski zbor pomoći da imamo online i usmene jer zaraza je velika naravno ak je to istina, jer cijepivo samo štiti od toga da ne dobijemo jače simptome ali ne od virusaTo je uputa. Neka izmjene statut i pravilnik. to je po sistemu ako prođe, prođe.
plaća se samo jednom, ako ga preneseš u iduću godinu,plaća se samo upisninaZna li netko ako sam sada upisala u ljetnom semestru diplomski, a ne obranim ga do zavrsetka akademske godine u 9. mjesecu, moze li se on prenijeti (pretpostavljam da moze) u iducu godinu i koliko se to placa?
A mogu temu izabrati i krenuti ga pisati ove godine i obraniti iduce? Negdje sam procitala da u tom slucaju moram ponovno birati novog mentora i novu temu sto mi nema nikakvog smislaplaća se samo jednom, ako ga preneseš u iduću godinu,plaća se samo upisnina
jednom kad temu prijaviš i odabereš mentora, to je to, obraniš ga kad ga napišeš,a za to nema rokaA mogu temu izabrati i krenuti ga pisati ove godine i obraniti iduce? Negdje sam procitala da u tom slucaju moram ponovno birati novog mentora i novu temu sto mi nema nikakvog smisla![]()
Ne saljes nigdje potvrdu. Upises se preko studomata, platis i to je to. Oni ce provjeriti uplate. Potrebno je samo upisati tocne podatke za uplatuPozdrav, gdje se potvrde šalju za uplatu školarine? Na onoj obavijesti nema više one Google forme za upload kao u zimskom semestru.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.