Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ako sada upisujes zimski onda zimski placas na rate. Pretpostavka je da neces platiti vise od 3600 kn pa ces to platiti prije upisa u ljetni semestar a najvise na 3 rate mozes.Poz. Ovo sta se moze placati na rate jel se to odnosi na 3 rate po semestru da se moze platiti? Jer dosad se placao svaki semestar cijeli. Znaci godina je bila na 2 rate
Hvala. Tu je rok za placanje do 29.9. ili?Ako sada upisujes zimski onda zimski placas na rate. Pretpostavka je da neces platiti vise od 3600 kn pa ces to platiti prije upisa u ljetni semestar a najvise na 3 rate mozes.
Mislim da su upisi od 24.09 - 29.09. pa pretpostavljam da u tom periodu možeš izvršiti uplatu. Referada ce te onda upisati odnosno potvrditi ce upis cim tvoja uplata bude vidljiva samo pazi da dobro popunis uplatnicu jer ce uplate pregledavati po JMBAG-UHvala. Tu je rok za placanje do 29.9. ili?
Da toliko su bezobrazni da je to čudo jedno. Pokušaj ponovo joj poslati e-mail.U 2. godini skupila sam manje od 30 ecsta, zanima me što i kako sad upisujem? Upisujem li sad svejedno modul ili samo predmete novog zimskog semestra uz preostale predmete zimskog semestra s 2. godine? Na mailove mi referada ne odgovara
Upisi u višu godinu studija na Studijskom centru za javnu upravu i javne financije pise ti tu a i imas na mailu u pdf formatu. Ove godine se potvrda placanja salje samo ako te to zatrazeNapravio sam upis preko Studomata. Može li netko staviti link na onu stranicu gdje je link za rokove plaćanja i link za upload potvrde o plaćanju. Uopće se ne snalazim na stranicama.
Kolegice, koja ste godina?Jel moguce da mi jos nisu odgovorili na zahtjev za prelazak s redovnih u izvanredne studente? ![]()
2.Kolegice, koja ste godina?
To i mene zanima. Ja osobno neću dolaziti na sva predavanja jer radim u smjenama zbog epidemiološke situacije. Kod mene na poslu trenutno je jedan odjel u samoizolaciji. Meni osobno je ovo kompliciranije nego online. Mogla sam se priključiti i na poslu i slušati. Ne vjerujem da će biti drugačije uživo. Dolaziti ću onoliko koliko je uvjet za kolokvijeS obzirom da se vraćamo u "školske klupe" i s obzirom na količinu predavanja, ima li netko informaciju da li su sva predavanja obavezna, riječ je o predmetima s 2. godine.
Koliko sam cula od kolega s prava, predavanjima ce moci prisustvovati samo oni koji imaju covid potvrdu. Oni koji nemaju moci ce slusati online. Dobila sam takvu info za pravni smjer, sad ne znam sto je s nama ostalimaTo i mene zanima. Ja osobno neću dolaziti na sva predavanja jer radim u smjenama zbog epidemiološke situacije. Kod mene na poslu trenutno je jedan odjel u samoizolaciji. Meni osobno je ovo kompliciranije nego online. Mogla sam se priključiti i na poslu i slušati. Ne vjerujem da će biti drugačije uživo. Dolaziti ću onoliko koliko je uvjet za kolokvije
rasporedi su objavljeni i sve mjere koje se trebaju postivatiKoliko sam cula od kolega s prava, predavanjima ce moci prisustvovati samo oni koji imaju covid potvrdu. Oni koji nemaju moci ce slusati online. Dobila sam takvu info za pravni smjer, sad ne znam sto je s nama ostalima
Upisi u višu godinu studija na Studijskom centru za javnu upravu i javne financijePozdrav svima.Htio bibi ove godine nastaviti prekinuti studij ali mi na studomatu izbacije nemate evidentirani upisni list.Dali zna netko sta bi moglo biti?
tak je i kod mene na poslu pa ljudi oboljevaju..rasporedi su objavljeni i sve mjere koje se trebaju postivati
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.