AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2009./2010.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Mio

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upisi 2009/2010

ej ekipo jel zna itko kada pocinje godina na upravnom...pozz svima...

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

piše u žutoj knjigici :D 8 vodič kroz studij) koju mi je prodala teta :S u knjižari pravnog fakulteta, da akademska godina počinje 1.10.2009.
evo još malo datuma:
5.10.2009.-30.1.2010. --> nastava u zimskom semestru
1.-28.2.2010.-->zimski ispitni rok
1.3.-11.6 ---> nastava u ljetnom semestru
10.6.-15.7.---> ljetni ispitni rok
1.-30.9.2010. --> jesenski ispitni rok
30.9.2010.- završetak akademske godine

Nirvana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Ima li još što pametno u toj knjižici, a što bi morali znati?:unsure:

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ima li još što pametno u toj knjižici, a što bi morali znati?:unsure:
ima :D
---> smjerovi III. godine studija : 1) organizacijsko menadžerski , 2) upravno-pravi, 3) upravno-ekonomski , 4) međunarodno-upravni

---->sažeci programa prve godine studija s literaturom - naveli su o svakom prednmetu po nešto, i napislaikoja nam je obvezna literatura-

isto tako i za drugu i treću godinu.

----> termini konzultacija

-----> ispitni rokovi - datumi prijava ispita i kad se ispiti polažu.

predlažem da kupite knjižicu. mislim da je oko 30 kn. mala žuta piše- stručni studij javen uprave , vodič kroz studij 2009./10.

ako nekog od ovih gore naslova nešto zanima, nek samo napiše što, pa ću ja napisat. ako vam se neda kupovat.

blabla

ima :D
---> smjerovi III. godine studija : 1) organizacijsko menadžerski , 2) upravno-pravi, 3) upravno-ekonomski , 4) međunarodno-upravni

---->sažeci programa prve godine studija s literaturom - naveli su o svakom prednmetu po nešto, i napislaikoja nam je obvezna literatura-

isto tako i za drugu i treću godinu.

----> termini konzultacija

-----> ispitni rokovi - datumi prijava ispita i kad se ispiti polažu.

predlažem da kupite knjižicu. mislim da je oko 30 kn. mala žuta piše- stručni studij javen uprave , vodič kroz studij 2009./10.

ako nekog od ovih gore naslova nešto zanima, nek samo napiše što, pa ću ja napisat. ako vam se neda kupovat.
a i ne trebate kupovati, jer ju možete skinuti na našem portalu:wink5:
link: Drustveno veleucililste Zagreb - Internetska zajednica studenata
malo listaš dolje, i malo desno vidjet ćeš žutu knjižicu (vodič za studente):laughing:

maja2107

Može mi netko reći da li za izvanredne studente jedna godina vrijedi dvije?? Naime, upisala sam prošle godine i dala jedan ispit (radim pa ne stignem baš učit) pa me zanima jel sad na jesen opet moram platit 3,600 kn ili vrijedi još jednu godinu?
Da li izvanredni studenti mogu izlaziti na kolokvije i ići na predavanja od redovnih?

blabla

Može mi netko reći da li za izvanredne studente jedna godina vrijedi dvije?? Naime, upisala sam prošle godine i dala jedan ispit (radim pa ne stignem baš učit) pa me zanima jel sad na jesen opet moram platit 3,600 kn ili vrijedi još jednu godinu?
Da li izvanredni studenti mogu izlaziti na kolokvije i ići na predavanja od redovnih?
izvanredni studenti jednu akademsku godinu mogu studirati 2 godine, pa ako si upisala 1.godinu 2008.godine onda možeš studirati još 1 godinu (i mislim da ništa ne plačaš)...
za kolokvije nisam sigurna dali možeš izlaziti (možda neke da...iako ih ima malo:crying2:)
i na predavnja od redovnih možeš dolaziti (iako, trenutno, nisu obavezna, ali znaju biti korisna):wink5:

jellennaa

izvanredni studenti jednu akademsku godinu mogu studirati 2 godine, pa ako si upisala 1.godinu 2008.godine onda možeš studirati još 1 godinu (i mislim da ništa ne plačaš)...
za kolokvije nisam sigurna dali možeš izlaziti (možda neke da...iako ih ima malo:crying2:)
i na predavnja od redovnih možeš dolaziti (iako, trenutno, nisu obavezna, ali znaju biti korisna):wink5:
hej pa evo da se nadovežem jer nisam nigdje našla odgovora,a što ako se padne prva godina,a izvanredan si student?!kakva je procedura?!
hvala unaprijed!:laughing:

Nirvana

Jel se već zna kad su predavanja ili će biti naknadno objavljeno? Da li su ta predavanja za redovne detaljnija nego za izvanredne?

blabla

hej pa evo da se nadovežem jer nisam nigdje našla odgovora,a što ako se padne prva godina,a izvanredan si student?!kakva je procedura?!
pa gledaj, ti kao izvanredan student imaš pravo polagati ispite npr. 1.godine zapravo 2 godine, i stoga, (ako si upisala 1.godinu 2008.) dala ti do 9.mj,2009.godine samo 1 ispit ili nijedan imaš još vremena to sve nadoknaditi u ostatku 2009.godine (sve dok traje tekuća godina, dakle do 9.mj.2010.god.zapravo).
znaći ti zapravo ne padaš, jer imaš još pravo 1 godinu polagati ispite..
a sada ako studiraš već 2 godine 1.godinu studija i svejedno nemaš dovoljno za npr.parcijalu, onda neznam kako to ide.
jel?? (Nicole, Ninek, Hedviga...):laughing:

Jel se već zna kad su predavanja ili će biti naknadno objavljeno? Da li su ta predavanja za redovne detaljnija nego za izvanredne?
to će biti naknadno objavljeno, mislim da izvanrednima nešto kasnije počnu predavanja nego redovnima.
pa čuj, nikad nisam bila na predavanjima za izvan., ali recimo ono što mi (redovni) obrađujemo (1 kolegij npr.) 3 ili 4 mjeseca po recimo 2 sata tjedno predavanja (iz tog kolegija) vi to obradite u 1 ili 2 tjedna po nekoliko sati predavanja dnevno (ali isto mislim da nemate svaki dan predavanja)..a sad detaljnije ili ne...hmm...pa ako imaš dobru koncetraciju bit će ti ok ova predavanja za izvan., ali mislim da se više obradi i objasni na predavanjima za redovne..
ajmee, nadam se da si shvatila što želim reći:wink5:

Ninek

ako se padne godina,nakon kaj si dvije godine studirala istu,onda plaćaš opet istu godinu (upisuješ pad) i nastavljaš gdje si stala..na prvoj godini,još 2 godine..

Frances

počne 5.10., krajem rujna će još bit obavjest u kolko će bit uvodno predavanje za brucoše

Nina.

Dal netko zna kad se može podići indeks i dal sam to već trebala napravit?

Nirvana

hvala ti potpuno razumijem što si rekla. mislim da se puno više može čuti na predavanjima za redovne jer imate više vremena za obrađivanje predmeta nego što se to može napraviti u tjedan ili dva koliko traje predavanje za izvanredne.

Dal netko zna kad se može podići indeks i dal sam to već trebala napravit?
ako si sad upisala onda si mogla od 15.7. podići index ali ne znam do kada. ja sam ga podigla taj dan.:wink5:

Nina.

Hvala. Budem onda u 9. mj.
Mislila sam podići ovih dana pošto sam na godišnjem, al se u društvenom nitko ne javlja na telefon. Vjerojatno više i oni ne rade.

Alex.B.

moze,o tome je vec pisano treba samo malo procitati topic..
polazes 1 prijemni ali ga placas 400 kn (200 za porez i 200 za upravu)

jerry

pozdrav svima:wavey:

mene zanima jel zna netko kad su prijave za jesenski rok i kad je prijemni... ?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks