Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
To se odnosi na sve nas kojima je prošao "upis" sa manje od 18 bodova?Saznao info...svi koji imaju manji br bodova , sve kaj mislite upisat, uplatite i dodite na rucni upis . 1-2 .3.
Ne mogu se načuditi da je onda meni prošao upis.meni uopce nije "prosao" upis... ali pise na obavijesti za ljetni semestar :
Iznimno izvanredni studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu 1. i 2. ožujka. (uz index i uplatnicu)
otiđi na ručni upis, ovo ti neće priznati u referadi jer je greška na studomatuNe mogu se načuditi da je onda meni prošao upis.
Da, zapravo je lako moguće da uopće nije greška nego da su uvidjeli taj "apsurd" od 18 bodova s obzirom na niz različitih iskustava i nedorečenih obavijesti. Najbolje pričekati ponedjeljak, pa za konačnu potvrdu se raspitati kod Sanje (osobno, telefonom, mailom)Meni je neki dan isto prošao upis sa samo 7 bodova (nemam više što upisati)...Zimski semestar sam upisala samo 17 bodova i nisam išla na ručni upis, i nitko mi nije ništa rekao kad sam nosila uplatnicu...Pa pretpostavljam da ta odredba da dolazimo na ručni upis ne vrijedi ako smo ipak mogli obaviti upis na studomatu, jer piše : Iznimno izvanredni studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu 1. i 2. ožujka. (uz index i uplatnicu).
Možda bi ipak trebalo provjeriti kod Sanje za svaki slučaj pa nek javi tko se čuo s njom..
zato jer se preko studomata trebalo upisati do 28.2. ( zaključno sa 28.) do 23:59, ako se ne varam. bojim se da si malo zakasnila. ako je tako, sutra i u srijedu se vrši ručni upis u referadi, pa svrati svakakoJa ništa ne kužim..na studomatu uopće nemam ponudu za upis!!!
Ipak moram upisati i nesto s treće...poslala sam Sanji mail i rekla mi je da si moram odabrati nešto iz 6. sem i upisati...znači li to da mogu bilo što upisati?? Npr.upp-vježbe..makar nisam upisala upp u 5. sem???pa moraš upisati minimalno 18 ectsa, ali ako ti je studomat dao samo radno onda očito je moguće od ovog semestra i to.
Možeš upp vježbe neovisno o tome da li si upisala upp u 5 semestruIpak moram upisati i nesto s treće...poslala sam Sanji mail i rekla mi je da si moram odabrati nešto iz 6. sem i upisati...znači li to da mogu bilo što upisati?? Npr.upp-vježbe..makar nisam upisala upp u 5. sem???
Možeš samo vježbe iz upp-a.Dakle, bio na faksu danas i pitao.
Ako vam je prošao upis na Studomatu s manje od 18 bodova, morate na ručni upis prema rasporedu, a prije toga napisati što vam nedostaje i donijeti potvrdu o uplati svega.
E, sad, ono što mi je ostalo nejasno: meni do 18 bodova fali još četiri, pa ne znam mogu li samo upisati vježbe iz Upravnog koje imaju 4 ECTS-a ili moram upisati njih + još jedan izborni predmet smjera za pet bodova?
Hvala na odgovoru, ali nisam napisala ono bitno...da sam više puta prije 28. pokušavala preko studomata upisati semestar, no kao što sam već i napisala, uopće nisam imala opciju "upisi", a razloga za to nema...no dobro, kaj je tu je..zato jer se preko studomata trebalo upisati do 28.2. ( zaključno sa 28.) do 23:59, ako se ne varam. bojim se da si malo zakasnila. ako je tako, sutra i u srijedu se vrši ručni upis u referadi, pa svrati svakako
A kaj si se ti tu našel mudrovati...svatko ima neke svoje razloge. Osim toga, niti ne trebaš ti odlučiti o tome hoće li se ikoga ili nikoga upisati naknadno ili ne! Gledaj svoja posla...imali ste mjesec dana za upisati se preko studomata, a za što vam treba manje od minute...ko vam je kriv što niste u tih mjesec dana našli jednu minutu za faks...ja ne bi nikoga naknadno upisivao ni pod koju cijenu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.