AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis ljetnog semestra 2016.

peroz

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Saznao info...svi koji imaju manji br bodova , sve kaj mislite upisat, uplatite i dodite na rucni upis . 1-2 .3.

uniball

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Saznao info...svi koji imaju manji br bodova , sve kaj mislite upisat, uplatite i dodite na rucni upis . 1-2 .3.
To se odnosi na sve nas kojima je prošao "upis" sa manje od 18 bodova?
Meni je Studomat prihvatio upis sa 14 bodova na i nije mi nudio izborne za upis.
Idemo kod Sanje ili kod Koščaka?

peroz

meni uopce nije "prosao" upis... ali pise na obavijesti za ljetni semestar :

Iznimno izvanredni studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu 1. i 2. ožujka. (uz index i uplatnicu)

uniball

meni uopce nije "prosao" upis... ali pise na obavijesti za ljetni semestar :

Iznimno izvanredni studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu 1. i 2. ožujka. (uz index i uplatnicu)
Ne mogu se načuditi da je onda meni prošao upis.

ružmarin

Meni je neki dan isto prošao upis sa samo 7 bodova (nemam više što upisati)...Zimski semestar sam upisala samo 17 bodova i nisam išla na ručni upis, i nitko mi nije ništa rekao kad sam nosila uplatnicu...Pa pretpostavljam da ta odredba da dolazimo na ručni upis ne vrijedi ako smo ipak mogli obaviti upis na studomatu, jer piše : Iznimno izvanredni studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu 1. i 2. ožujka. (uz index i uplatnicu).
Možda bi ipak trebalo provjeriti kod Sanje za svaki slučaj pa nek javi tko se čuo s njom..

Posljednje uređivanje:

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Meni je neki dan isto prošao upis sa samo 7 bodova (nemam više što upisati)...Zimski semestar sam upisala samo 17 bodova i nisam išla na ručni upis, i nitko mi nije ništa rekao kad sam nosila uplatnicu...Pa pretpostavljam da ta odredba da dolazimo na ručni upis ne vrijedi ako smo ipak mogli obaviti upis na studomatu, jer piše : Iznimno izvanredni studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu 1. i 2. ožujka. (uz index i uplatnicu).
Možda bi ipak trebalo provjeriti kod Sanje za svaki slučaj pa nek javi tko se čuo s njom..
Da, zapravo je lako moguće da uopće nije greška nego da su uvidjeli taj "apsurd" od 18 bodova s obzirom na niz različitih iskustava i nedorečenih obavijesti. Najbolje pričekati ponedjeljak, pa za konačnu potvrdu se raspitati kod Sanje (osobno, telefonom, mailom)

soledad

Ja sam upisala pad druge. U zimskom semestru upisala sam samo predmete iz druge,a sad iz ljetnog semestra mi je ostalo radno..i upisala sam samo njega... Da li je moguće da necu trebati upisivati nista iz treće?? Nekak mi se to cini predobro da bi bilo istinito

jelka21

Ja ništa ne kužim..na studomatu uopće nemam ponudu za upis!!!
zato jer se preko studomata trebalo upisati do 28.2. ( zaključno sa 28.) do 23:59, ako se ne varam. bojim se da si malo zakasnila. ako je tako, sutra i u srijedu se vrši ručni upis u referadi, pa svrati svakako

soledad

pa moraš upisati minimalno 18 ectsa, ali ako ti je studomat dao samo radno onda očito je moguće od ovog semestra i to.
Ipak moram upisati i nesto s treće...poslala sam Sanji mail i rekla mi je da si moram odabrati nešto iz 6. sem i upisati...znači li to da mogu bilo što upisati?? Npr.upp-vježbe..makar nisam upisala upp u 5. sem???

Darijana

Ipak moram upisati i nesto s treće...poslala sam Sanji mail i rekla mi je da si moram odabrati nešto iz 6. sem i upisati...znači li to da mogu bilo što upisati?? Npr.upp-vježbe..makar nisam upisala upp u 5. sem???
Možeš upp vježbe neovisno o tome da li si upisala upp u 5 semestru

fakin

Super Moderator
imali ste mjesec dana za upisati se preko studomata, a za što vam treba manje od minute...ko vam je kriv što niste u tih mjesec dana našli jednu minutu za faks...ja ne bi nikoga naknadno upisivao ni pod koju cijenu

soledad

Ja sam u četvrtak imala ispit..i tek sam se u petak popodne mogla upisati na studomatu...pokusavala sam i ranije,ali mi se upisi nisu htjeli ni otvoriti

uniball

Dakle, bio na faksu danas i pitao.

Ako vam je prošao upis na Studomatu s manje od 18 bodova, morate na ručni upis prema rasporedu, a prije toga napisati što vam nedostaje i donijeti potvrdu o uplati svega.

E, sad, ono što mi je ostalo nejasno: meni do 18 bodova fali još četiri, pa ne znam mogu li samo upisati vježbe iz Upravnog koje imaju 4 ECTS-a ili moram upisati njih + još jedan izborni predmet smjera za pet bodova?

Darijana

Dakle, bio na faksu danas i pitao.

Ako vam je prošao upis na Studomatu s manje od 18 bodova, morate na ručni upis prema rasporedu, a prije toga napisati što vam nedostaje i donijeti potvrdu o uplati svega.

E, sad, ono što mi je ostalo nejasno: meni do 18 bodova fali još četiri, pa ne znam mogu li samo upisati vježbe iz Upravnog koje imaju 4 ECTS-a ili moram upisati njih + još jedan izborni predmet smjera za pet bodova?
Možeš samo vježbe iz upp-a.

ELICA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zato jer se preko studomata trebalo upisati do 28.2. ( zaključno sa 28.) do 23:59, ako se ne varam. bojim se da si malo zakasnila. ako je tako, sutra i u srijedu se vrši ručni upis u referadi, pa svrati svakako
Hvala na odgovoru, ali nisam napisala ono bitno...da sam više puta prije 28. pokušavala preko studomata upisati semestar, no kao što sam već i napisala, uopće nisam imala opciju "upisi", a razloga za to nema...no dobro, kaj je tu je..

ELICA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
imali ste mjesec dana za upisati se preko studomata, a za što vam treba manje od minute...ko vam je kriv što niste u tih mjesec dana našli jednu minutu za faks...ja ne bi nikoga naknadno upisivao ni pod koju cijenu
A kaj si se ti tu našel mudrovati...svatko ima neke svoje razloge. Osim toga, niti ne trebaš ti odlučiti o tome hoće li se ikoga ili nikoga upisati naknadno ili ne! Gledaj svoja posla...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks