martina_sk
Administrator
nažalost da.zar trebam sad u čet ili pet otići u Zg za jedan jedini potpis???
ne, platili smo već tamo nakon obrane završnog rada. ili prije. ugl, tad nekad, onih 250 knda li se što plača promocija odnosno diploma?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nažalost da.zar trebam sad u čet ili pet otići u Zg za jedan jedini potpis???
ne, platili smo već tamo nakon obrane završnog rada. ili prije. ugl, tad nekad, onih 250 knda li se što plača promocija odnosno diploma?
Kolegica me totalno zbunila, zapravo sam htjela napisati 20 min do 16h. :awesome:Pa rekla bih da valjda 20min do 15h. Pa šta će gosti tamo prije glavnih zvijezda? :sneaky: :grin:
meni se baš i ne daje toliko novaca za te slike. rekli su da nazovemo koščaka ako smo zab kako se zove studio. ja sam zaboravilahoće li netko od vas pljunuti 200 kunića za onu sliku i dvd? kaj su uopće rekli gdje se to može naručit... ja bih uzela onako za uspomenu, ali mi je to ipak malo previše... možda se daju cijenkat?![]()
mislim da nema šanse da će biti tako ubrzo. trebala im je preko godina i pol da zadnju promociju organiziraju. mislim da nikad ne bude češće od jednom godišnje.ej ljudi, da li ima netko informaciju o promociji, jel postoji mogućnost da bude ove godine, možda krajem?
Ja također nisam dobila, a trebala sam zbog toga kad sam diplomirala. Ne znam u čemu je stvar, da li faks nema pravu moju adresu ili je poštar zabrljao (događalo se već), ali ionako nemam namjeru ići na promociju nego samo kasnije pokupiti diplomu.Da li je jos netko dobio poziv, ja jos nista
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.