Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
meni je to prvi glas o svemu tome...može neki kratki update??I kakvo je to potpisivanje u četvrtak i petak, kaj obavezno moramo doć? ne kužim!
sad mi ništa nije jasno...pa kaj to ozbiljno il se zafrkavaš? ja sam to shvatila ko zafrkanciju...Ja sam dobila poziv, 30.6. je promocija u Lisinskom! :razz:
da tak i meni piše. a to je prošli mjesec još. krivo su napisali jer sam ja kasnije zvala i ništ mi frajer nije rekao, samo me zabilježio da sam se javilaneki imaju u 16:00, neki u 18:00mislila sam da čemo svi zajedno. inače tu piše da se treba potvrdit dolazak na promociju do 21. svibnja koji je navodno utorak... a poziv je stigo 23.6. to da ignoriram?
morate doć na to potpisivanje jer piše tko se ne potpiše nemože sudjelovat na promocijiI kakvo je to potpisivanje u četvrtak i petak, kaj obavezno moramo doć? ne kužim!
Pa rekla bih da valjda 20min do 15h. Pa šta će gosti tamo prije glavnih zvijezda? :sneaky: :grin:Tam na onom papiru pise da roditelji i ostali gosti moraju doc 20min prije, jel to znaci 20 min prije 4 ili 20min prije onog skupa u 3 i 15?
i ja sam isto pitala, malo me bilo bunilo to sve, al ok sad znam sigurnopitala sam ovog u referadi danas kad moraju doć jer naravno poziv je krasno sročen i kaže da 20 do 4
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.