AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

chasei

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pa tak svi kažu, samo komentiram, ne širim provjerene informacije. Imaš ti neku drugu informaciju?
pa nemam...a ovo sad prvi put čujem...i sve do sada je bilo kako nas ima dosta...pa Kriste, pa ja već čekam tu promociju godinu i tri mjeseca...i da za to vrijeme se nije skupilo dovoljno bolonjaca...ne vjerujem...:hm:

njampsica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa nemam...a ovo sad prvi put čujem...i sve do sada je bilo kako nas ima dosta...pa Kriste, pa ja već čekam tu promociju godinu i tri mjeseca...i da za to vrijeme se nije skupilo dovoljno bolonjaca...ne vjerujem...:hm:[/QUOTE

Ja tek 6 mjeseci,al kuzim te, to nije u redu. Pa jesi zvala referadu? Koji je njihov broj uopce?

chasei

pa nemam...a ovo sad prvi put čujem...i sve do sada je bilo kako nas ima dosta...pa Kriste, pa ja već čekam tu promociju godinu i tri mjeseca...i da za to vrijeme se nije skupilo dovoljno bolonjaca...ne vjerujem...:hm:[/QUOTE

Ja tek 6 mjeseci,al kuzim te, to nije u redu. Pa jesi zvala referadu? Koji je njihov broj uopce?
ma...nisam zvala,,,ah kad bude,bit će...:hm:

zajedničko

ekipa koja je bila na promociji... Sta ste dobili u tuljcu? Samo diplomu s nazivom uoravni pravnik... Ili? Sta je s onim izjednacavanjem naziva?zna netko...

zajedničko

To o izjednačavanju je onaj manji papir i piše na latinskom sve?
Je ja imam diplomu sa:upravni pravnik (na latinskom istu tu jer sam tako tražila) i još neki taj manji papir koji mi je isto na latinskom...to je valjda to?

Vik

Može li mi netko napisati, čisto za informaciju, koliko se prije (vremenski) dobije poziv na promociju (dva tjedna?, 10 dana?). Ja sam diplomirala po bolonji (upravni studij-3 g.) u 9 mj. 2013., što znači,po informacijama koje sam pročitala, da mogu sigurno čekati cca 1 godinu?
A kad sam bila prije dvije godine frendici na promociji bile su dvije grupe (jer ne bi svi stali u dvoranu), a u jednoj grupi je bilo cca 15 do 20 studenata. Pa kaj nas toliko ne diplomira u jednoj godini, pa da mogu složiti jednu grupu za promociju. Samo taj dan kad sam ja diplomirala bilo nas je oko 6.

irenas

ne ja nemam ništa na latinskom nego imam veliku diplomu i manji papir na hrvatskom o izjednjačavanje naziva

žeža

Bila sam u petak na promociji..i nisam kupila slike i dvd od fotografa, zanima me da li je netko mozda kupio i da li se to uopce isplati kupit, koliko je uopce cijena toga?

hrgolina

promocija je u zgradi u Gundulićevoj...malo prostora, malo ljudi stane, gužva...nije loše ALI nije baš na nivou kao u osijeku...tamo je moja frendica završila...oni su imali i toge i kape...kaj se tiče slika i dvd-a, ja sam kupila jer slikati je bilo unutra skoro nemoguće jer studenti su okrenuti prema katedri a publika iza nas...tak da se baš i nije nekaj moglo slikati...uglavnom, promocija je SAMO ok...

žeža

Da, promocija je u Gundulicevoj u dvorani IV, ranije sam bila kod kolegice dok je jos promocija bila na TMT-u 14 i tamo je bilo puno svecanije, premda tamo je jos puno, puno manji prostor, ali imali su cak i zbor uzivo je pjevao, nama su samo snimku pustili :/
Koliko si platila slike i snimku promocije?

hrgolina

Da, promocija je u Gundulicevoj u dvorani IV, ranije sam bila kod kolegice dok je jos promocija bila na TMT-u 14 i tamo je bilo puno svecanije, premda tamo je jos puno, puno manji prostor, ali imali su cak i zbor uzivo je pjevao, nama su samo snimku pustili :/
Koliko si platila slike i snimku promocije?
ako se ne varam 150kn...ne sjećam se više jer je moja promocija bila u siječnju 2013.god... a na Pravnom??? joj da je bar tamo...to bi bilo lijepo i puno više svečanije...mi smo imali zbor...a kaj su vam fakat pustili snimku??? ma koma...dobro da nije i govor nasmnimljen...ma katastrofa...mislim da bi bilo lijepo da je ta promocija više na nivou...ali nema veze, bilo pa prošlo...

naravno da bi moglo i trebalo biti bolje kod nas ali osijek je ipak dosta skuplji..
po čem je skuplji? osim po karti za vlak? ovisi od kud ideš...moja kolegica je plaćala istu školarinu kao i ja u Zg...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks