AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Osobno im jedne lipe ne bih platio više nego što je potrebno, :D pa taman to značilo da će mi uvjerenje/diplomu/potvrdu isprintati na CB laseru u prvoj fotokopiraoni. :D

irenas

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bila ja jučer..Željka i kolega su zatrpani sa upisnim materijalima i indeksima,rekli su da čim se riješe upisi da će biti promocija sigurno,znači svakako do 12 mj..e sad...živi bili pa vidjeli.objasnila sam im da je ekipa na forumu luda od čekanja i da nije fer da ljudi po godinu dana čekaju...odgovor:Kolegice čim prođu upisi biti će promocija

akascha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kako drže do nas studenata. Svaka im čast. Još da smo prvostupnici možda bi i požurili, a ovako... Ne znam zašto nismo zaslužiti da imamo zajedno s njima promociju???

žeža

Zvala sam jucer referadu s obzirom da mi treba diploma da mogu prijaviti državni stručni ispit a čekam ju već godinu i 2 mjeseca :/
Rekla mi je Sanja da će promocija biti uskoro da očekujem poziv kroz par tjedana..tako da ja iskreno vjerujem da će biti promocija do Božića..

irenas

Zvala sam jucer referadu s obzirom da mi treba diploma da mogu prijaviti državni stručni ispit a čekam ju već godinu i 2 mjeseca :/
Rekla mi je Sanja da će promocija biti uskoro da očekujem poziv kroz par tjedana..tako da ja iskreno vjerujem da će biti promocija do Božića..
Dali si ti po starom programu?

koliko ti već čekaš ?

Akascha?

irenas

ja radim ujutro pa nemogu s posla ,daj neka netko opet nazove i pita Željku gore,što smo više dosadni to će biti prije,,upisi su već prošli tako da neznam kaj čekaju,,sramotno ,godinu i pol čekati diplomu !!

irenas

ništa...dajte netko od vas koji duuugooo čekate neka nazove željku,,meni je glupo zvat jer sam diplomirala 30.9 sad pa će mi reć kuda se vama žuri,,,zovite vi ,meni su rekli u referadi 100 posto da će biti promocija čim završe upisi iiii ništa !!!

mica

ništa...dajte netko od vas koji duuugooo čekate neka nazove željku,,meni je glupo zvat jer sam diplomirala 30.9 sad pa će mi reć kuda se vama žuri,,,zovite vi ,meni su rekli u referadi 100 posto da će biti promocija čim završe upisi iiii ništa !!!
zvala sam i rekla je željka da je priprema promocijeu tijeku i kao da će biti početkom godine...rekla kazala...

Sanjek

zvala sam i rekla je željka da je priprema promocijeu tijeku i kao da će biti početkom godine...rekla kazala...
Bilo bi zanimljivo vidjeti njihove reakcije kada bi mi svi bojkotirali promociju. Zamislite, oni je napokon organiziraju, a mi ne dođemo :) hahaha
S obzirom na to kolko je to sve svečano kod nas na faksu ne bi ništa propustili da se ne pojavimo.

chasei

hm...al najprije je bilo čim završe upisi...onda prije Božića i da očekujemo pozive kroz koji dan...sad je već početak godine...početkom godine će biti prije proljeća...doći će i proljeće pa će biti tamo u 6 mjesecu...neznam da li da nastavim dalje ili ne...bolje ne...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks