Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Dali si ti po starom programu?Zvala sam jucer referadu s obzirom da mi treba diploma da mogu prijaviti državni stručni ispit a čekam ju već godinu i 2 mjeseca :/
Rekla mi je Sanja da će promocija biti uskoro da očekujem poziv kroz par tjedana..tako da ja iskreno vjerujem da će biti promocija do Božića..
ja od 5 mjeseca prošle godine jeeee baš nam je superJa čekam od 9 mjeseca prošle godine![]()
da, da godinu i pol prestrašno!ajmeee godinu i pol
zvala sam i rekla je željka da je priprema promocijeu tijeku i kao da će biti početkom godine...rekla kazala...ništa...dajte netko od vas koji duuugooo čekate neka nazove željku,,meni je glupo zvat jer sam diplomirala 30.9 sad pa će mi reć kuda se vama žuri,,,zovite vi ,meni su rekli u referadi 100 posto da će biti promocija čim završe upisi iiii ništa !!!
Bilo bi zanimljivo vidjeti njihove reakcije kada bi mi svi bojkotirali promociju. Zamislite, oni je napokon organiziraju, a mi ne dođemozvala sam i rekla je željka da je priprema promocijeu tijeku i kao da će biti početkom godine...rekla kazala...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.