Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
možda za bolonjce, ja sam po starom programu diplomirala 2. 05. 2012. godine i još ništa i razmišljam stvarno da se nešto treba poduzeti jer ovo je sramotno, bitno da smo lovu dali!Bila je, ali su obuhvaceni svi oni koji su diplomirali do 10.10.2012., a ja i par kolegica smo bas diplomirali 10.10.
sramota nego šta...pa ja sam za da se pobunim jer nije u redu prema nama kao ljudima, bivšim studentima, osobama koje su platile te diplome koje nikako da ugledaju...treba ih u novine prozvat!možda bi se bar mi koji smo po starom trebali naći jedan dan i otići svi u referadu jer stvarno je sramotno da od 5 mj.2012 nemaš promociju nevjerojatno.uskoro će 2014 !!
ja sam diplomirala po starom programu u 9mj. prosle godine i isto sam za da se pobunimo, pa to nije normalno, pa kada ce biti ta promocija, da li netko zna nesto..nisam iz Zg i vec ih skoro tri tjedna zovem svaki dan na telefon i nitko se ne javljasramota nego šta...pa ja sam za da se pobunim jer nije u redu prema nama kao ljudima, bivšim studentima, osobama koje su platile te diplome koje nikako da ugledaju...treba ih u novine prozvat!
to bi bilo super...pa javi komentare!?ja idem u utorak nešto do faksa i reći ću Željki u referadi da ih molimo da organiziraju tu promociju jer da duže od godinu dana ljudi čekaju to nije normalno.to nema nigdje,meni se ne žuri jer sam prije mjesec dana diplomirala ali da vi neki godinu i 2 mjeseca čekate to je sramotno..vidjet ću što će ona reći
budući da ćemo mi po starom imati posbno promociju bilo bi dobro da se ovdje javite koji ste po starom diplomirali da vidim otprilike koliko vas ima da znam raspolagati informacijama.ni meni se neda čekati godinu dana pa do tada ću zaboraviti da sam diplomirala..ajd javite se
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.