Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
sve samo za 1600 kn. dobila sam ponudu u zg u jednoj privatnoj firmi ali sam odbila jer sam dobila u sk u hr obrtničkoj komori. ali to čekam jer oni tek sad pokreću postupak odobravanja od zavoda. većina tako i radi pa se mora čekati minimalno 1 mj.a jesi našla kaj?
Meni je sredinom veljače Sanja u referadi rekla da nas već ima oko 30, 31 pa će kao promocija sigurno biti na proljeće, a najkasnije ljeti tako da...Živi bili pa vidjeli! :grin:zna netko, kad će promocija???
to za stari program nadam se...Meni je sredinom veljače Sanja u referadi rekla da nas već ima oko 30, 31 pa će kao promocija sigurno biti na proljeće, a najkasnije ljeti tako da...Živi bili pa vidjeli! :grin:
meni je Sanja isto to rekla za bolonjce:hm:to za stari program nadam se...
Ne, to je za bolonju, za stari program ne znam.to za stari program nadam se...
nekad u 9 mjesecu mi je rekla Sanjanovosti ikakvih?
znači...već se s proljeća pomaknulo na jesen...super...nekad u 9 mjesecu mi je rekla Sanja
:surprised: Na kraju će ispasti da ove godine promocije ni neće biti... :whistling:nekad u 9 mjesecu mi je rekla Sanja
a navodno nas je već bilo 30 skupljeno. ne znam, možda se čekaju dvije grupe od 30..:surprised: Na kraju će ispasti da ove godine promocije ni neće biti... :whistling:
...ma odlično...Ja sam danas dobila informaciju iz referade da promocije neće biti sigurno ni u 9.mj zbog upisa, tako da se može očekivati tek krajem godine![]()
smatram da to definitivno nije u redu i da u slučaju ako ne bude tamo u 9 mjesecu ili 10 da bi se trbali pobuniti jer ipak smo platili diplome i krajnje je bezobrazno da se toliko čeka,briga me za ove koji studiraju 150 godina po starom programu...kada bi im se čovjek malo priprjetio vjerujem da bi bilo učinka što u mom slučaju uopće nije nikakav problem...samo želim svoju zasluženu i plaćenu diplomu nakon skoro 2 godine od završetka...a i da ih se stavi i u mediju isto jer im je organizacija općenito kroz moj staž studiranja katastrofalna!...ma odlično...
slažem se s ostalim što si rekla ali s ovim dijelom ne. rekla bih da je organizacija sasvim ok. nije savršena ali je bolja nego na nekim fakultetima. uvijek se na početku godine saznaju svi rokovi što na nekim fakultetima nije slučaj, i nema puno odgoda jer se profesoru sprdne, eventualno na izbornim predmetima gdje ima malo studenata i gdje su češto profesori izvanredni. jedino je gužva na upisima jer nema studomata i svi čekaju da prođe dekanski ali svuda je gužva i zbrka pri upisima. mi bar pri upisima u prošlu godinu nismo imali dubioza oko cijene ects boda kao drugdje kad su bili i prosvjedi.jer im je organizacija općenito kroz moj staž studiranja katastrofalna!
ja sa stari program i u mom slučaju i dojmu su katastrofalni,da ne spominjem koliko puta su mi izgubili prijavnicu krivo napisali ime i prezime koje je sasvim jednostavno itd. itd da ne nabrajam...tebi možda ne ..uglavnom ovo je stvarno već previše i sramotno koliko čekamo tu diplomu a promocije su isto tako smijurija pa ni toge ni kapice nam nisu mogli dati a spadamo pod PRAVNI FAKULTETslažem se s ostalim što si rekla ali s ovim dijelom ne. rekla bih da je organizacija sasvim ok. nije savršena ali je bolja nego na nekim fakultetima. uvijek se na početku godine saznaju svi rokovi što na nekim fakultetima nije slučaj, i nema puno odgoda jer se profesoru sprdne, eventualno na izbornim predmetima gdje ima malo studenata i gdje su češto profesori izvanredni. jedino je gužva na upisima jer nema studomata i svi čekaju da prođe dekanski ali svuda je gužva i zbrka pri upisima. mi bar pri upisima u prošlu godinu nismo imali dubioza oko cijene ects boda kao drugdje kad su bili i prosvjedi.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.