AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

marija0205

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
danas sam ponovno zvala referadu pa su mi rekli da će se promocija ipak ODRŽATI početkom 7.mj. (još nisu sigurni točno kad 10.11. ili 12. 07.) pozive ćemo dobiti tijekom sl.tjedna :)

axis1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
također :D
A izgleda da sad u srpnju ipak nece biti promocije :(
Kolegica je sad zvala na fax da pita kad će biti i dal ima kakvih novosti glede toga i rekli su joj da do jeseni nece biti promocije :(

marija0205

Zaista nije u redu i krajnje je nekorektno da daju krive informacije nakon što sam već ni sama ne znam koliko puta zvala referadu, zadnji razgovor (danas) nije prošao u najljubaznijem tonu. Ne treba mi nikakva promocija, želim samo dobiti svoju diplomu koju sam platila i čekam ju već 9 mjeseci. Stvarno su fakultet kakvog nema nigdje, naravno u negativnom smislu!

Nirvana

jel netko zna kada ćemo konačno dobiti diplome? Ja bih trebala do 28. predati diplomu u ljudske potencijale ali kako ću kad je još nisam niti dobila. Da li uopće postoji mogućnost dobivanja diplome na zahtjev?

Nirvana

Ako nekoga zanima, jučer sam zvala Sanju i rekla je da promocije neće biti ni u 9. ni u 10. mjesecu pa ne preostaje ništa drugo nego čekati da se smiluju.

martina_sk

Administrator
Ako nekoga zanima, jučer sam zvala Sanju i rekla je da promocije neće biti ni u 9. ni u 10. mjesecu pa ne preostaje ništa drugo nego čekati da se smiluju.
tak sam si i mislila s obzirom da su ispiti i upisi.. ccc... a baš sam se nadala da će biti u 7 mj da se ne smrzavam u kratkoj haljini :D možda bude na proljeće pa i onda bude toplo :)

irenas

jeste vi imali onda tu promociju? ja sam jučer pitala u referadi pa mi je teta rekla da ako ne bude do Božića da će bit poslije hahha

nea

jeste vi imali onda tu promociju? ja sam jučer pitala u referadi pa mi je teta rekla da ako ne bude do Božića da će bit poslije hahha
Ja čekam od veljače ove godine :whistling:

irenas

omg,godinu dana nije bilo promocije???

zar nije bila promocija u siječnju ove godine,kako vi onda čekate od 2012???

marko90

omg,godinu dana nije bilo promocije???

zar nije bila promocija u siječnju ove godine,kako vi onda čekate od 2012???
Bila je, ali su obuhvaceni svi oni koji su diplomirali do 10.10.2012., a ja i par kolegica smo bas diplomirali 10.10.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks