Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja cu pozvati obitelj, je jadno, ali eto...Zna li netko koliko ce nas biti cca? da li vi pozivate nekog da dođe vidjet taj jad od promocije???
pa nemam...a ovo sad prvi put čujem...i sve do sada je bilo kako nas ima dosta...pa Kriste, pa ja već čekam tu promociju godinu i tri mjeseca...i da za to vrijeme se nije skupilo dovoljno bolonjaca...ne vjerujem...:hm:Pa tak svi kažu, samo komentiram, ne širim provjerene informacije. Imaš ti neku drugu informaciju?
pa nemam...a ovo sad prvi put čujem...i sve do sada je bilo kako nas ima dosta...pa Kriste, pa ja već čekam tu promociju godinu i tri mjeseca...i da za to vrijeme se nije skupilo dovoljno bolonjaca...ne vjerujem...:hm:[/QUOTE
Ja tek 6 mjeseci,al kuzim te, to nije u redu. Pa jesi zvala referadu? Koji je njihov broj uopce?
ma...nisam zvala,,,ah kad bude,bit će...:hm:pa nemam...a ovo sad prvi put čujem...i sve do sada je bilo kako nas ima dosta...pa Kriste, pa ja već čekam tu promociju godinu i tri mjeseca...i da za to vrijeme se nije skupilo dovoljno bolonjaca...ne vjerujem...:hm:[/QUOTE
Ja tek 6 mjeseci,al kuzim te, to nije u redu. Pa jesi zvala referadu? Koji je njihov broj uopce?
Pretpostavljam da u Gundulićevoj..gdje ste imali promociju, u glavnoj zgradi?
Ja cekam 4 mj ali i ja cu sigurno doc do 11 :razz:Pretpostavljam da u Gundulićevoj..
Baš me zanima kad ćemo mi po bolonji imati promociju. Ja je čekam već 11mj. :wtf:
naravno da bi moglo i trebalo biti bolje kod nas ali osijek je ipak dosta skuplji..nije loše ALI nije baš na nivou kao u osijeku..
ako se ne varam 150kn...ne sjećam se više jer je moja promocija bila u siječnju 2013.god... a na Pravnom??? joj da je bar tamo...to bi bilo lijepo i puno više svečanije...mi smo imali zbor...a kaj su vam fakat pustili snimku??? ma koma...dobro da nije i govor nasmnimljen...ma katastrofa...mislim da bi bilo lijepo da je ta promocija više na nivou...ali nema veze, bilo pa prošlo...Da, promocija je u Gundulicevoj u dvorani IV, ranije sam bila kod kolegice dok je jos promocija bila na TMT-u 14 i tamo je bilo puno svecanije, premda tamo je jos puno, puno manji prostor, ali imali su cak i zbor uzivo je pjevao, nama su samo snimku pustili :/
Koliko si platila slike i snimku promocije?
po čem je skuplji? osim po karti za vlak? ovisi od kud ideš...moja kolegica je plaćala istu školarinu kao i ja u Zg...naravno da bi moglo i trebalo biti bolje kod nas ali osijek je ipak dosta skuplji..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.