Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
očito da ju nemaju...evo ja je već čekam godinu danaJel netko možda ima li se u planu promocija za specijalistički?
Vjerujem, evo ja sam isto blizu godine dana sad ali znam i puno kolega koji su uredno također obranili odaaaavno, pa valjda nas se do sad skupilo?! Doduše mislim da sam promociju za stručni čekala godinu i pol i u međuvremenu sam mail poslala i referadi i Arbutini.očito da ju nemaju...evo ja je već čekam godinu dana![]()
Kolega, netreba se tome cuditi, naprotiv ostala bi šokirana da je neradni dan promocijastave promociju na radni dan i to u vrijeme kad mnogi imaju kolokvije. ma briljantni su
Kolegica koja je dipl u 4mj (specijalistički) je danas dobila poziv da je promocija 23.11. U 12 sati u gundulićevoj dvorana 4. Tak da ocekujte poštara
Ja sam također dobila jednak otresit odgovor jer sam nadobudno mislila da će možda imati neki okvirni rok, nekakvu informaciju, ali jedino što sam dobila je iznerviranost i ''doći će vam poštom kad dođe''ja čekam od 5. mjeseca. naravno, na svaki upit u referadi kad će biti dobijemo živčani odgovor: od kud da to mi znamo kolega?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.