AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
upisi na studomatu su do 30.09,ali uplatiti možemo najkasnije do 17.10-tog,jel tak? nije da moramo platiti do 30-tog? i dali mi sami u indeks upisujemo predmete koje smo na studonatu dakle upisali?
znači ovo ti je sve pisalo ovdje već.
da
da
ne, dobit ćeš naljepnice.

anita pi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Znam da sam dosadna, ali živim van Zagreba, radim kod privatnika i ne mogu dobiti 3 dana GO u tjedan dana samo da bih obavila upise-toga nigdje nema! Da li postoji način da se kontaktira referadu telefonom (iako znam da se teško javljaju) ili mailom pa da zatražim brisanje podataka iz studomata zbog nedovoljnog broja ECTS bodova ili baš moram sutra osobno dolaziti??

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znam da sam dosadna, ali živim van Zagreba, radim kod privatnika i ne mogu dobiti 3 dana GO u tjedan dana samo da bih obavila upise-toga nigdje nema! Da li postoji način da se kontaktira referadu telefonom (iako znam da se teško javljaju) ili mailom pa da zatražim brisanje podataka iz studomata zbog nedovoljnog broja ECTS bodova ili baš moram sutra osobno dolaziti??
morat ćeš doći osobno u referadu. nit se javljaju telefonski, a vjerojatno više ni ne gledaju mail-ove radi gužve.

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Meni je studomat najnormalnije dozvolio da upisem 38 bodova a u zimskom mi je ostalo gradansko i drzavna. Oni govore jedno, studomat nam omogucava/onemogucava neke stvari. Nista nam ne zele rec a svi se prave pametni. Ma...upisala sam sta sam upisala i amen. nek idu vrit! :)

Nerea

Meni je studomat najnormalnije dozvolio da upisem 38 bodova a u zimskom mi je ostalo gradansko i drzavna. Oni govore jedno, studomat nam omogucava/onemogucava neke stvari. Nista nam ne zele rec a svi se prave pametni. Ma...upisala sam sta sam upisala i amen. nek idu vrit! :)
IZVANREDNI STUDENT pri upisu u višu godinu studija iznimno može upisati predmete koje nije položio s prethodne godine studija(2 do 10 bodova) i novih 30 bodova iz zimskog semestra više godine studija

REDOVITI STUDENT u zimski semestar upisuje prvenstveno predmet/e koje nije položio s prethodne godine zimskog semestra(2-10) i obavezno 30 bodova zimskog semestra više godine studija

anita pi

da, to je i meni nedosljedno i cudno...pa zar ne bi trebao studomat "regirati" ako upišeš premalo i previše etcs bodova od dozvoljenog, a ne da ti omogući upis a ti se poslije snalazi...

adri01

Citat:
Balerinica:
Meni je studomat najnormalnije dozvolio da upisem 38 bodova a u zimskom mi je ostalo gradansko i drzavna. Oni govore jedno, studomat nam omogucava/onemogucava neke stvari. Nista nam ne zele rec a svi se prave pametni. Ma...upisala sam sta sam upisala i amen. nek idu vrit!
IZVANREDNI STUDENT pri upisu u višu godinu studija iznimno može upisati predmete koje nije položio s prethodne godine studija(2 do 10 bodova) i novih 30 bodova iz zimskog semestra više godine studija

REDOVITI STUDENT u zimski semestar upisuje prvenstveno predmet/e koje nije položio s prethodne godine zimskog semestra(2-10) i obavezno 30 bodova zimskog semestra više godine studija
Možeš imat preko 30 bodova ako upisujes visu godinu, dakle ako ti je ostao jedan predmet. Ali ako upisujes parcijalu, dakle da ti je ostalo 2 ili više predmeta onda ne mozeš imat vise od 30 bodova.

Ponovni upis godine studija
 Redoviti student pri ponavljanju godine upisuje predmete i pripadajuće ECTS bodove koje nije
položio iz zimskog semestra niže godine studija te predmete i ECTS bodove zimskog semestra
više godine studija, obvezno max. zbroj ECTS bodova koji se može dobiti po semestru; 27-
30 ECTS bodova po semestru.

Dee

pozz,moje je pitanje dali netko zna,izvanredan student sam,ostala mi lokalna i diplomski,na studomatu nemogu ništa kliknuti jer je to ljetni semestar,ponovno to upisujem,već 3 god zaredom :D no dobro... šta sad,jel ću ja moći na lokalnu u 11 mj?
kada to upišem,u 2 mj ili šta?
i kada plaćam? sada samo upisninu,a u 2 mj ostatak ili šta?
naravno,ne javljaju se na telefon,već pola mjeseca zovem svaki dan..mail 0 bodova..
a isto nemogu dobivati stalno slobodno sa posla radi 1 pitanja -.-'

IHUZEJ

Pridružujem se Dee tvojem pitanju meni isto ostala lokalna i diplomski ali ja imam zabranu polaganja do prosinca, ali ne mogu obaviti upis na studomatu kaže"kvota se ne može odrediti ...", plaćamo samo upisninu, barem sam tako čula od drugih koji isto tako imaju jer smo već jednom uplatili taj ispit i diplomski, odnosno barem ja tako imam slučaj, sada ponovno upisujem bez plaćanja jer nisam prošla lokalnu, samo upisninu, ali šta sa studomatom?
Ako netko ima isti slučaj a da je saznao nešto od referada molim podijelite s nama
Hvala

fakin

Super Moderator
pozz,moje je pitanje dali netko zna,izvanredan student sam,ostala mi lokalna i diplomski,na studomatu nemogu ništa kliknuti jer je to ljetni semestar,ponovno to upisujem,već 3 god zaredom :D no dobro... šta sad,jel ću ja moći na lokalnu u 11 mj?
kada to upišem,u 2 mj ili šta?
i kada plaćam? sada samo upisninu,a u 2 mj ostatak ili šta?
naravno,ne javljaju se na telefon,već pola mjeseca zovem svaki dan..mail 0 bodova..
a isto nemogu dobivati stalno slobodno sa posla radi 1 pitanja -.-'
ako imaš predmete iz ljetnog semestra samo, onda moraš platiti 300 kn upisnine i doći s indexom u plaćenom uplatnicom u referadu...i moći ćeš sad u 11. i u 2. polagati te iz ljetnog semestra

Maree

Re: Nauka o javnoj upravi II.

Ekipa, malo je off topic! Ali da li ste se svi upisali (ovo što trebamo preko studomata). Izgleda mi komplicirano -.-
I dokad trebamo uplatit novce na račun? Znam da se na studomatu trebamo upisati do 30.9.

diana88

Današnje iskustvo odlaska zbog studomata i nemogućnosti za upis...
Izvanredni apsolvent: iz ovog zim. semestra upp i predmet smjera (oboje automatski označeni plavom bojom i ne mogu ništa, a piše da mi kvota za upis 12bodova što odgovara tome, a UPIŠI crno). Inače ostalo još i radno, loklana te diplomski.
Čekala u redu kod Sanje al sad sve prebacuje na referadu 8 i rekla mi da to što mi stoji upp da je u tijeku ne utječe na mogućnost upisa, te da mi kvota premala i kako mogu na komad papira napisat što upisujem te s uplatnicom donijet kada su mi upisi.

I sad si ja mislim da si odnesem to sutra u ref. 8 kad primaju izvanredne od 15-16h (zbog posla iako nisu tada upisi) da na neki način samu sebe osiguram jer od studomata ništa?!

nioma

Ja sam se danas upisala preko studomata.
Ne brini nije teško, al si izdvoji vremena i smireno sve prođi.
S obzirom da studiram izvanredno, upisi su od 6.10. pa do mislim 17.10. Uplatu ću izvršiti u tom tjednu od 6.10. i predati potvrdu o uplati i indeks kako i piše prema pravilima upisa za izvanredne.
A pogledaj si i pod temu upisa na forumu šta drugi pišu ako te zanima.
I naravno sretno svima sa naukom II!

Maree

Ja sam se danas upisala preko studomata.
Ne brini nije teško, al si izdvoji vremena i smireno sve prođi.
S obzirom da studiram izvanredno, upisi su od 6.10. pa do mislim 17.10. Uplatu ću izvršiti u tom tjednu od 6.10. i predati potvrdu o uplati i indeks kako i piše prema pravilima upisa za izvanredne.
A pogledaj si i pod temu upisa na forumu šta drugi pišu ako te zanima.
I naravno sretno svima sa naukom II!

Hvala tiii! Ali evo ja sam čini mi se već nešto zeznula, na brzinu sam kliknula da mi se nešto upiše, a u biti sam htjela još neke nove predmete dodati! I već mi je pisalo- Upisali ste godinu! :O I sada uopće više nemam onu karticu na studomatu- Upis godine. Moram sutra odmah na referadu, da mi otključaju studomat i pod hitno to promijenim. Valjda će htjet to napravit! Ja općenito mislim, da je ovo kao i sve drugo na našem faksu poprilično nespretno. Tako je bilo i za prve rokove kad smo dobili studomat. Ja njihovom greškom nisam mogla prijaviti ispit, pa prema tome niti izaći na ispit taj rok!

I ne mogu da nađem tu temu s upisima... :confused:

nioma

Provjeri si sve na miru.
Preko opcije - ona kartica podaci o studentu - upisani predmeti ili godine, tako nešto. Vidi kaj si sve upisala i razmisli da li zbilja želiš upisivati još koji predmet.
A onda se naravno obrati referadi.
Al nije ti frka, oni ti to mogu ispravljati normalno na upisima.
Nemoj se brinuti, svima nam teže padaju upisi.
I naravno, opet svima : sretno sa naukom II! Moramo se potruditi!

E da tema se zove Fakultet općenito

Leptiric_20

mi koji ne možemo upisati preko studomata, nemoramo imati nikakvih upisnih materijala samo dodjemo tamo s indeksom?

Nerea

-zvala sam Pravnu knjižaru(budući da referada ne daje nikakve informacije), i gospođa iz knjižare mi je rekla da za Bolonjce ove godine ne trebaju upisni materijali-SAMO u slučaju ako Studomat ne odobrava upis

Pravna knjižara-tel 4597-568

Aine

kod mene upis 0 bodova... gp upp i predmet smjera. svi prekrizeni svima kvacica siva. kao moram odabrat predmet smjera da mi se odredi kvota. kako kad ga ne mogu oznacit? koji q da radim?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks