AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kod mene upis 0 bodova... gp upp i predmet smjera. svi prekrizeni svima kvacica siva. kao moram odabrat predmet smjera da mi se odredi kvota. kako kad ga ne mogu oznacit? koji q da radim?
ove prekrižene sa sivom kvačicom su nam već oni upisali jer su nam to zaostaci iz niže godine

diana88

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
To i ja pitala danas Sanju pa rekla da mi je premalena kvota za upis!
A gore piše 12bodova što je jednako tim automatski odabranim predmetima, upp i predmet smjera. Al neće i neće...
Rekla da na papir napišem što upisujem i dođem u vrijeme upisa...

A šta sa studomatom, ni dragi Bog ne zna!

diana88

Da, od 6. - 17. za izvanredne... (kak mi je i Sanja rekla, kad su upisi), bila joj rekla da imam ponovni upis...

ružmarin

Ako sam dobro shvatila, ako se ne možemo upisat preko studomata, ne moramo ipak sutra u referadu iako je 30.09. (zadnji dan), nego dođemo u vrijeme upisa od 06.-17-10.? Ili ipak moramo sutra doći obavezno jer je zadnji dan upisa? Luda sam više!

diana88

Hahhaha, moram se smijati od muke...
Ja skužila po Sanji da kada su upisi, znači od sljedećeg tjedna...
Sad su redovnima koliko znam...

Tko je sigurniji, neka potvrdi...

Aine

Hahhaha, moram se smijati od muke...
Ja skužila po Sanji da kada su upisi, znači od sljedećeg tjedna...
Sad su redovnima koliko znam...

Tko je sigurniji, neka potvrdi...
kad na kraju?

Sonja

Ljudi i mene zanima isto pitanje, da li mozemo doci do 17.-tog upisat ili moramo sutra najkasnije ako ne mozemo preko studomata? Hitno mi je zbog posla da znam...

mg000

Ljudi i mene zanima isto pitanje, da li mozemo doci do 17.-tog upisat ili moramo sutra najkasnije ako ne mozemo preko studomata? Hitno mi je zbog posla da znam...

izvanredni upisuju zimski semestar do 30.9. na studomatu, a uplatnicu i indeks donose u referadu od 6.10. do 17.10. (od 9 do 12h) :)

tref

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo ovako,danas sam na telefon dobio tajništvo nakon nekoliko sati zvanja,gospodin koji se javio veli da imaju neki problem prilikom upisa preko studomata ako je više od 30 ETCS,i da se od 6. do 17.10.2014.,javim normalno na upis i da donesem uplatnicu. Problem sa studomatom je trebao biti riješen do 16 sati ali nije,probao i ništa.

anabella

u tome i jest problem ne cudim se sto su mi označeni drzavna, eup i građansko jer sam ih upisala prosle godine i nisam polozila ali zasto je tako sa opd-om i oup-om, zasto ih moram upisati ako vec imam sa ova tri predmeta 18 ectsa zar ne pise da se mora upisati min 18 ectsa zasto je meni određeno onda 28???ako itko zna da mi objasni bila bih mu jako zahvalna
kod mene isti problem, određeno mije 25 ectsa, a želim upisati 20, ispite koje nisam položila prošle godine i moram ih upisati i koji iznose 15 etsca, tome pridodajem osnove prava društva i to je 20. Ne znam zašto mi je određeno 25. Sutra idem u referadu, nadam se objašnjenju.

elena10

Koliko sam ja danas saznala 100% je sigurno da se preko studomata i redovni i izvanredni moraju upisati a platiti mogu do 17.10. i doći s uplanicom i indeksom najkasnije do tog ja datuma. Isto tako znam da je jako puno ljudi imalo problema s upisom preko studomata pa tako i ja i upisali krive predmete ili premalo njih i platili i ti isti ljudi su danas bili tamo i većina ih je poslana doma. Ništa se strašno neće dogoditi...sve će se to rješavati kad upisi službeno završe a to je kak ti taj studomatski rok 30.9. i onda nakon toga kad dođete s uplatnicom tamo onaj "ljubazni" striček (ako je baram jednom neko bio kod njega zna zašto je ljubazni pod navodnicima) će vam sve ispraviti na svom kompu i to je to!

anabella

Koliko sam ja danas saznala 100% je sigurno da se preko studomata i redovni i izvanredni moraju upisati a platiti mogu do 17.10. i doći s uplanicom i indeksom najkasnije do tog ja datuma. Isto tako znam da je jako puno ljudi imalo problema s upisom preko studomata pa tako i ja i upisali krive predmete ili premalo njih i platili i ti isti ljudi su danas bili tamo i većina ih je poslana doma. Ništa se strašno neće dogoditi...sve će se to rješavati kad upisi službeno završe a to je kak ti taj studomatski rok 30.9. i onda nakon toga kad dođete s uplatnicom tamo onaj "ljubazni" striček (ako je baram jednom neko bio kod njega zna zašto je ljubazni pod navodnicima) će vam sve ispraviti na svom kompu i to je to!
sve je to krasno i divno, ali ja moram po studomatu upisati više etsc bodova nego treba, odnosno više predmeta, hoće li meni taj ljubazni striček onda poništiti taj predmet i vratiti lovu?

Aine

da li se je netko uspio upisati? kod mene sve isto,prekrizeni predmeti,kvacica siva,"upisi" rdeči...

anabella

vraćaju novce.
hvala, upisala se kako je studomat odredio,da ne čekam sutra u referadi, a mogu tek popodne ići, a ko zna hoću li tamo uopće dobiti odgovor, je li uplata provjereno do 17. 10. 2014.?

da li se je netko uspio upisati? kod mene sve isto,prekrizeni predmeti,kvacica siva,"upisi" rdeči...
sada sam se upisala, isto prekriženi predmeti i koji trebaju i ne trebaju, upisala sam više bodova nego sam htjela. kod mene isto kvačica siva, vrati se strelicom natrag na "upiši", meni je zeleno,tamo ti se pojave svi predmeti koje upisuješ i onda na dnu klikneš opet upiši i piše da upis obavljen uspješno. sretno!

Aine

sada sam se upisala, isto prekriženi predmeti i koji trebaju i ne trebaju, upisala sam više bodova nego sam htjela. kod mene isto kvačica siva, vrati se strelicom natrag na "upiši", meni je zeleno,tamo ti se pojave svi predmeti koje upisuješ i onda na dnu klikneš opet upiši i piše da upis obavljen uspješno. sretno!
meni se non stop javlja Kvota se ne može odrediti dok ne odaberete predmete sa smjera kojeg ćete upisati.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks