AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

anabella

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nazalost nisam vidjela tvoj post ranije, trebala si ići u referadu tj kod Sanje da ti to ispravi, ja sam isla kod nje i problem je bio u studomatu jer mi je u studomat bilo uvedeno kao da sam upisivala i ta dva nezeljena predmeta u pretodnoj godini...ugl meni Sanja rekla dobro da nisam obavila upis tako jer mi onda vise ne bi mogla ispraviti, e pa sad ne znam sto bih rekla dal ce se moći mjenjati i vraćati novce...
nisam mogla zbog posla, sve bi to moglo biti malo bolje organizirano.u svakom slučaju hvala.

DONA

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav svima... Molim Vas pomozite... Izvanredni student sam. Koza nisam nista napravila preko studomata do 30.09. Danas ih zovem cijelo jutro, nisam ih uspjela dobiti. Nisam mogla do faksa. Sutra ujutro idem.. Mozete li mi molim Vas reci, jel to znaci da sam fulala upis, jer nisam nista napravila preko studomata? Ili ipak mogu, kad odem tamo? Ajmee, poludit cu.. Hvala Vam unaprijed...
Jesi li bila na faksu pitat

matejchy

Pozdrav svima... Molim Vas pomozite... Izvanredni student sam. Koza nisam nista napravila preko studomata do 30.09. Danas ih zovem cijelo jutro, nisam ih uspjela dobiti. Nisam mogla do faksa. Sutra ujutro idem.. Mozete li mi molim Vas reci, jel to znaci da sam fulala upis, jer nisam nista napravila preko studomata? Ili ipak mogu, kad odem tamo? Ajmee, poludit cu.. Hvala Vam unaprijed...

Obavezno moras otici sto prije na faks. Prvo odi u knjiznicu fakulteta i kupi molbu, uplatnicu za upis skolarine i uplatnicu za molbu za naknadni upis. Molba za naknadni upis se placa 150,00 kuna. Također, molbi bi trebala priloziti dokaz zasto nisi mogla upisati. Glupost! Uglavnom sve plati (školarinu i upisninu na jednoj uplatnici te uplati naknadu za molbu) i s tim dodi na faks u sobu br. 8 na upis:cool::cool:

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zna li netko kad bi trebali biti ispitni rokovi u 11mj? Netko je negdje pisao da nece biti odmah prvi tjedan u mjesecu nego od 10.11 pa nadalje a sad nigdje nemogu pronaci taj post. Zna netko?

teja

zna li netko jel mi sami upisujemo predmete u indeks prije nego ga predamo zajedno s uplatnicom?

minnie92

ako je sve ok na studomatu,predmeti itd, da li i u tom slucaju moram
na papir napisati predmete koje upisujem i donijeti sa indeksom i uplatnico
ili ne?

~crystal~

ako je sve ok na studomatu,predmeti itd, da li i u tom slucaju moram
na papir napisati predmete koje upisujem i donijeti sa indeksom i uplatnico
ili ne?
Meni je bilo sve okej sa upisom prek studomata, nisam imala nikakvih problema i na upise sam donjela samo index i uplatnicu, bez tog papira i sve je uredu proslo.

Dee

ovako,ja ostavila index,papirić na kojem piše lokalna i diplomski i uplatnicu u referadi,sada više nemogu na studomat,piše mi -Ne možete koristiti Studomat, jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini!-
nisam ništa mogla upisati preko studomata i sl i sanja me uputila na ovo...hm...jel netko ima sličnih iskustava?

minnie92

Meni je bilo sve okej sa upisom prek studomata, nisam imala nikakvih problema i na upise sam donjela samo index i uplatnicu, bez tog papira i sve je uredu proslo.
jel ti receno sto u vezi indeksa kad bude gotov, moze netko umjesto nas pokupiti ili bas moramo osobno?:/

vjewerica

ovako,ja ostavila index,papirić na kojem piše lokalna i diplomski i uplatnicu u referadi,sada više nemogu na studomat,piše mi -Ne možete koristiti Studomat, jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini!-
nisam ništa mogla upisati preko studomata i sl i sanja me uputila na ovo...hm...jel netko ima sličnih iskustava?
ja isto ne mogu ući na studomat a sve sam platila i napisala kolegije na papir,ali nisi jedina ima nas dosta koji ne mogu na studomat

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks