Ne, nego nisam znala da treba preko studomata.studomat ti nije omogucio upis?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne, nego nisam znala da treba preko studomata.studomat ti nije omogucio upis?
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=J06MdRm0WI4[/ame]nisam znala da treba preko studomata.
onda stvarno ne znam. idi u referaduNe, nego nisam znala da treba preko studomata.
e daDiplomski je u ljetnom semestru pa valjda zato nam i nije ponudeno...
nisam mogla zbog posla, sve bi to moglo biti malo bolje organizirano.u svakom slučaju hvala.nazalost nisam vidjela tvoj post ranije, trebala si ići u referadu tj kod Sanje da ti to ispravi, ja sam isla kod nje i problem je bio u studomatu jer mi je u studomat bilo uvedeno kao da sam upisivala i ta dva nezeljena predmeta u pretodnoj godini...ugl meni Sanja rekla dobro da nisam obavila upis tako jer mi onda vise ne bi mogla ispraviti, e pa sad ne znam sto bih rekla dal ce se moći mjenjati i vraćati novce...
Jesi li bila na faksu pitatPozdrav svima... Molim Vas pomozite... Izvanredni student sam. Koza nisam nista napravila preko studomata do 30.09. Danas ih zovem cijelo jutro, nisam ih uspjela dobiti. Nisam mogla do faksa. Sutra ujutro idem.. Mozete li mi molim Vas reci, jel to znaci da sam fulala upis, jer nisam nista napravila preko studomata? Ili ipak mogu, kad odem tamo? Ajmee, poludit cu.. Hvala Vam unaprijed...
Pozdrav svima... Molim Vas pomozite... Izvanredni student sam. Koza nisam nista napravila preko studomata do 30.09. Danas ih zovem cijelo jutro, nisam ih uspjela dobiti. Nisam mogla do faksa. Sutra ujutro idem.. Mozete li mi molim Vas reci, jel to znaci da sam fulala upis, jer nisam nista napravila preko studomata? Ili ipak mogu, kad odem tamo? Ajmee, poludit cu.. Hvala Vam unaprijed...
ne, dobit ćeš naljepnice s upisanim predmetima u indekszna li netko jel mi sami upisujemo predmete u indeks prije nego ga predamo zajedno s uplatnicom?
Meni je bilo sve okej sa upisom prek studomata, nisam imala nikakvih problema i na upise sam donjela samo index i uplatnicu, bez tog papira i sve je uredu proslo.ako je sve ok na studomatu,predmeti itd, da li i u tom slucaju moram
na papir napisati predmete koje upisujem i donijeti sa indeksom i uplatnico
ili ne?
Taj broj si dobila već. To ti je korisničko ime za studomat (onaj broj koji upisuješ pod korisničko ime kad se prijavljuješ na studomat).Kako dobiti JMBAG?
dobit ćeš ga u referadi(ako još nisi). pomoću JMBAG(jedinstvenog matičnog broja akademskog građana) i lozinke pristupaš Studomatu.Kako dobiti JMBAG?
jel ti receno sto u vezi indeksa kad bude gotov, moze netko umjesto nas pokupiti ili bas moramo osobno?:/Meni je bilo sve okej sa upisom prek studomata, nisam imala nikakvih problema i na upise sam donjela samo index i uplatnicu, bez tog papira i sve je uredu proslo.
ja isto ne mogu ući na studomat a sve sam platila i napisala kolegije na papir,ali nisi jedina ima nas dosta koji ne mogu na studomatovako,ja ostavila index,papirić na kojem piše lokalna i diplomski i uplatnicu u referadi,sada više nemogu na studomat,piše mi -Ne možete koristiti Studomat, jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini!-
nisam ništa mogla upisati preko studomata i sl i sanja me uputila na ovo...hm...jel netko ima sličnih iskustava?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.