Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Baš je super. Ja jadna već mjesecima ne mogu doći sebi od sreće. Baš mi je super što sam upisala apsolventsku i baš mi je super što i dalje kupujem prijavnice i gubim vrijeme na odlazak na faks i baš mi je super što se meni izlasci na ispite broje normalno, a ekipici sa studomatom broj izlazaka na ispit počinje s 0. Baš mi je superOnda je to super za sve nas.
ne želim ti kvariti sarkazam, no nije li studomat samo za prvu godinu pa je logično da im je sve 0 prijava i 0 polaganja? a što se tiče viših godina, trust me, svima je krenulo sa 0 prijava, ali nikako nije sa 0 polaganja.
wtf je tvoj problem? osim što moraš ići na faks prijaviti, slažem se da je gubitak vremena.
Ne brini se, moj sarkazam je indisputabilan. Kolegica Vugra ti je sve lijepo objasnila.ne želim ti kvariti sarkazam,
npr, neko je nauku išao 7.puta polagat i sad mu je trebao biti 8.put, ide od nule iz dva razloga, jedan razlog je studomat a drugi, podjela nauke u 2 dijela.
kaj se tiče predmeta koji su ostali isti, netko je npr na sociologiju išao 6 puta, sad mu se to briše i ide prvi put...
Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga, i veselim se sa svima koji su izvukli korist zbog studomata , ali bi bilo pošteno da je tako i nama na 2., odnosno 3. godini...
vjerujem da je istina ono što piše na studomatu.i što je na kraju istina?
možeš sljedeći dan prijaviti. ako te slučajno ne bude na popisu nazovi referadu.Imam pitanje u vezi prijava ispita. Ako sutra položim predzadnji ispit sa druge god. dal mogu vec drugi dan prijavit ispit iz trece ili mora proci neko vrijeme?
Nisam siguran, ali mislim da ne.neki kažu zbog studomata uvijek ćeš biti samo kod jednog
Što se tiče traženja izuzeća nekog profesora, mislim da je to prema Statutu faksa moguće.mislim ak me stalno jedan ruši što nemam pravo tražiti da me netko drugi ispituje
i što je na kraju zaključeno s ovom temom, idemo od nule ili nam se računa sve ono prije?meni više nije jasna ta zbrka s brojem izlazaka.
Prvo mi je rečeno u sobi 10 da se izlasci normalno računaju.
Onda mi je gđa Sanja rekla da se izlasci broje ispočetka zbog novog sustava-studomata.
a sad na rasporedu za ispite vidim da su nam izlasci na ispite normalno uračunati.
tko je tu lud?! i što je na kraju istina?
sumnjam. možda dobiješ samo koji prijeki pogled iz referadenisam podigla lozinku za studomat do 15.01.2014., hocu li imati problema?
pa mislim da definitivno preko studomata za rokove od 4.mjeseca.Jel se mi sa treće godine, na slijedeći rok u 4. mj. prijavljujemo putem prijavnice ili studomata? I jel za prijeve putem studomata vrijede isti datumi kao i za prijavnice?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.