AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Onda je to super za sve nas.
Baš je super. Ja jadna već mjesecima ne mogu doći sebi od sreće. Baš mi je super što sam upisala apsolventsku i baš mi je super što i dalje kupujem prijavnice i gubim vrijeme na odlazak na faks i baš mi je super što se meni izlasci na ispite broje normalno, a ekipici sa studomatom broj izlazaka na ispit počinje s 0. Baš mi je super :)

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne želim ti kvariti sarkazam, no nije li studomat samo za prvu godinu pa je logično da im je sve 0 prijava i 0 polaganja? a što se tiče viših godina, trust me, svima je krenulo sa 0 prijava, ali nikako nije sa 0 polaganja.
wtf je tvoj problem? osim što moraš ići na faks prijaviti, slažem se da je gubitak vremena.

Vugra

ne želim ti kvariti sarkazam, no nije li studomat samo za prvu godinu pa je logično da im je sve 0 prijava i 0 polaganja? a što se tiče viših godina, trust me, svima je krenulo sa 0 prijava, ali nikako nije sa 0 polaganja.
wtf je tvoj problem? osim što moraš ići na faks prijaviti, slažem se da je gubitak vremena.
:confused::confused::confused::confused:
Studomat je za one koji su prvi put upisali prvu,ali i za ponavljače prve i sve koji imaju bilo kakve veze sa prvom godinom!
I studomat je za specijalistički studij.

a kolegica piše o tome, da to nije u redu, s čim se slažem, jer mi na 2. i 3. godini nemamo studomat i znači nisu uvjeti isti za sve,kako bi trebalo biti...

npr, neko je nauku išao 7.puta polagat i sad mu je trebao biti 8.put, ide od nule iz dva razloga, jedan razlog je studomat a drugi, podjela nauke u 2 dijela.

kaj se tiče predmeta koji su ostali isti, netko je npr na sociologiju išao 6 puta, sad mu se to briše i ide prvi put...

Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga, i veselim se sa svima koji su izvukli korist zbog studomata , ali bi bilo pošteno da je tako i nama na 2., odnosno 3. godini...

martina_sk

Administrator
vezano za studomat za specijalistički (možda je tako i ostalima na stručnom koji ga imaju) - točno vrijeme ispita bude objavljeno samo na studomatu nakon završetka roka odjave ispita. znači ne bude objavljeno na stranici fakulteta (niti sa strane na onom linku za ispite) osim ako su neke izmjene pa bude kao obavijest.

Tončica

npr, neko je nauku išao 7.puta polagat i sad mu je trebao biti 8.put, ide od nule iz dva razloga, jedan razlog je studomat a drugi, podjela nauke u 2 dijela.

kaj se tiče predmeta koji su ostali isti, netko je npr na sociologiju išao 6 puta, sad mu se to briše i ide prvi put...

Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga, i veselim se sa svima koji su izvukli korist zbog studomata , ali bi bilo pošteno da je tako i nama na 2., odnosno 3. godini...

I - zapravo, ista stvar je za OUP na II godini, svima se brisalo broj polaganja do sad, odnosno od početka akademske godine svi su krenuli od 1. put

II - evo na rasporedu ispita, za ispit koji je ostao isti iz prve godine, ima kolega xy prijava i n+3 polaganja. kako je to onda moguće? evidentno je da je kolega još uvijek na prvoj godini.

III -pa nemam ni ja ništa protiv toga.
i meni se pol ispita koje sam položila ne prizna, pa niste mi vi mlađi krivi za to. ali dobro, zaboravi da sam išta spomenula...
lalalalala

Nerea

meni više nije jasna ta zbrka s brojem izlazaka.

Prvo mi je rečeno u sobi 10 da se izlasci normalno računaju.

Onda mi je gđa Sanja rekla da se izlasci broje ispočetka zbog novog sustava-studomata.

a sad na rasporedu za ispite vidim da su nam izlasci na ispite normalno uračunati.

tko je tu lud?! i što je na kraju istina?

ana15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam pitanje u vezi prijava ispita. Ako sutra položim predzadnji ispit sa druge god. dal mogu vec drugi dan prijavit ispit iz trece ili mora proci neko vrijeme?

martina_sk

Administrator
Imam pitanje u vezi prijava ispita. Ako sutra položim predzadnji ispit sa druge god. dal mogu vec drugi dan prijavit ispit iz trece ili mora proci neko vrijeme?
možeš sljedeći dan prijaviti. ako te slučajno ne bude na popisu nazovi referadu.

alexsoro

alex
vezano za studomat...npr . za ustav..ana horvat je na porodiljnom ostaje gardašević i podolnjak...neki kažu zbog studomata uvijek ćeš biti samo kod jednog...jel to istina...mislim ak me stalno jedan ruši što nemam pravo tražiti da me netko drugi ispituje

još nešto...nemojte gledati popis prijavljenih ispita na stranici fax-a...tamo su samo oni koji prijavljuju preko prijavnica...ostali koji preko studomata tamo i gledaju prijave...i da nama počinje sve od nule

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
neki kažu zbog studomata uvijek ćeš biti samo kod jednog
Nisam siguran, ali mislim da ne.

mislim ak me stalno jedan ruši što nemam pravo tražiti da me netko drugi ispituje
Što se tiče traženja izuzeća nekog profesora, mislim da je to prema Statutu faksa moguće.

E, sad. Koliko ti je to mudro činiti, to je već treći par rukava. Navući ćeš na sebe jako lošu "karmu", jer svi su ti oni zajedno složni ko prst i nokat. ;)

teja

meni više nije jasna ta zbrka s brojem izlazaka.

Prvo mi je rečeno u sobi 10 da se izlasci normalno računaju.

Onda mi je gđa Sanja rekla da se izlasci broje ispočetka zbog novog sustava-studomata.

a sad na rasporedu za ispite vidim da su nam izlasci na ispite normalno uračunati.

tko je tu lud?! i što je na kraju istina?
i što je na kraju zaključeno s ovom temom, idemo od nule ili nam se računa sve ono prije? :confused:

teja

bila sam kod sanje prije par dana i rekla mi je da se izlasci na ispite računaju onako kako piše na studomatu, ali da ne zna može li itko od profesora voditi neku svoju politiku sa strane. tako da izgleda ipak imamo sreće :D

sufi

Evo ne zna koliko je to novost za one koji nemaju studomat,kaze mi kolegica joj je u referadi receno da mozda za cetvrti mj.vec dobijemo studomat a gđa Sanja je rekla da nije bas do kraja ziher da budu stigli svi do tad ali do ljetnih rokova da bude bio za sve studente i da se prate obavijesti na webu.

tapravnica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel se mi sa treće godine, na slijedeći rok u 4. mj. prijavljujemo putem prijavnice ili studomata? I jel za prijeve putem studomata vrijede isti datumi kao i za prijavnice?

Tončica

Obavijesti
prije 28 minuta
Uređeno: prije 18 minuta VAŽNA OBAVIJEST - PRIJAVA ISPITA - OBAVIJEST STUDENTIMA STRUČNIH STUDIJA UPISANIM U DRUGU I TREĆU GODINU STUDIJA
Studenti su dužni preuzeti korisničke podatke za provjeru podataka u studomatu te obveznu prijavu ispita putem studomata za slijedeće rokove.

PRIJAVA ISPITA MOGUĆA JE ISKLJUČIVO PUTEM STUDOMATA.

Studenti su dužni osobno uz obvezno predočenje indeksa podići korisničko ime i lozinku za pristup Studomatu od utorka 25. ožujka do najkasnije 31. ožujka 2014. god. prema slijedećem rasporedu:

JAVNA UPRAVA; A – K referada, soba 8, I ka

L – Ž, referada, soba 10, I kat,

POREZNI STUDIJ; referada soba 14, I kat

u uredovno vrijeme referade od 1000 do 1200 sati, a utorkom za izvanredne studente i od 1500 do 1600 sati.

Preliminarne upute za rad sa studomatom dodijelit će se sa korisničkim podacima (u referadi studija).

Internet stranica za cjelokupne upute o radu na studomatu je:

http://www.ufzg.unizg.hr/wp-content/uploads/2013/02/ISVU-priručnik-Studomat.pdf

https://www.isvu.hr/upute/display/TUT/Studomat

Studenti su dužni OBAVEZNO provjeriti položene sadržaje (ispite, vježbe i sl.) u studomatu i u indeksu, te ukoliko podaci nisu usklađeni pravovremeno reagirati i javiti se u studentsku referadu.

Jel se mi sa treće godine, na slijedeći rok u 4. mj. prijavljujemo putem prijavnice ili studomata? I jel za prijeve putem studomata vrijede isti datumi kao i za prijavnice?
pa mislim da definitivno preko studomata za rokove od 4.mjeseca.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks