Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolege...da li ima netko skeniranu literaturu ili prezentacije iz ovog predmeta da mi pošalje...unaprijed hvala
Pozdrav, da li nerko ima informaciju vezano za literaturu i skriptu? U kopiraoni žutoj nema pola knjiga koje su navedene kao literatura, hvala unaprijedLjudi evo mojih dojmova sa ispita nadam se da ce nekom pomoći..moja pitanja : međunarodni ugovori kojim su uredjena socijalna prava, kakva je uloga Europskog suda za ljudska prava, socijalna prava kao dio ljudskih prava( sto su i kojim su sve propisima uredjena(pobrojat izvore), kakav je III. mirovinski sustav odnosno njegova obilježja, sto ce se dogodit sa mirovinom ako osoba umre, kakvo je to financiranje putem kapitalizacije, sto znam o zdravstvenom osiguranju, sto je neizravna diskriminacija i primjer... Profesor trazi povezivanje tako da probajte naucit sa razumijevanjem.. I proučite si najviše te medjunarodne ugovore pogotovo Europsku konvenciju za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda voli pitati o njoj i kako se nadzire(putem Europskog suda za ljudska prava) i bitno mu je da znate kakav sud ima mehanizam zaštite(supsdijaran)
Ja sam ucila 10 dana ako ne i duže jer fkt treba da sjedne.. One strategije o zdravstvu nisam i onaj neki članak o tržištu rada nisam.. To i je pita.. Za zdrastvo mu je bitno da znate od cega se sastoji zavod za zdravstveno osiguranje odnosno da je višedijelni sustav i da obuhvaća obvezno dobrovoljno i dopunsko osiguranje
Sretno svima![]()
Bila sam na roku u 2mj, učila sam po knjigama vezanim za antidiskriminacijsko pravo i mirovinski sustav ( samo te sam nasla u žutoj kopiraoni) te po 4 prezentacije koje sam nasla na stranici faksa. Nažalost to nije bilo dovoljno za prolaz pa mi je profesor rekao da naučim članke postavljene na merlin. Ukoliko nema na merlinu od ove godine može ih se nac na merlinu 19./20.Pozdrav, da li nerko ima informaciju vezano za literaturu i skriptu? U kopiraoni žutoj nema pola knjiga koje su navedene kao literatura, hvala unaprijed![]()
Hvala ti,ali ne mogu ih naci nikako, prvi put sam upisala ovaj predmet pa možda zato.Bila sam na roku u 2mj, učila sam po knjigama vezanim za antidiskriminacijsko pravo i mirovinski sustav ( samo te sam nasla u žutoj kopiraoni) te po 4 prezentacije koje sam nasla na stranici faksa. Nažalost to nije bilo dovoljno za prolaz pa mi je profesor rekao da naučim članke postavljene na merlin. Ukoliko nema na merlinu od ove godine može ih se nac na merlinu 19./20.
Imate sve na web stranici faksa, samo se ulogirajte i vidjet cete pod katedrom socijalno pravo.Hvala ti,
Hvala ti,ali ne mogu ih naci nikako, prvi put sam upisala ovaj predmet pa možda zato.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.