to i mene zanima?Pozdrav. Jel jos uvijek vrijedi da ucimo prvih 39.str + 2 poglavlja po izboru?
i je li ispit usmeni ili pismeni?
moramo li profesoru javiti poglavlja koja pripremamo?
ako netko zna...hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to i mene zanima?Pozdrav. Jel jos uvijek vrijedi da ucimo prvih 39.str + 2 poglavlja po izboru?
Ispit je usmeni...Prosle godine na predavanju su nam rekli da ucimo 39 str + 2 teme po izboru pa mislim da to onda vrijedi i za ovu godinu
to i mene zanima?
i je li ispit usmeni ili pismeni?
moramo li profesoru javiti poglavlja koja pripremamo?
ako netko zna...hvala![]()
hvala tiIspit je usmeni...Prosle godine na predavanju su nam rekli da ucimo 39 str + 2 teme po izboru pa mislim da to onda vrijedi i za ovu godinuNa usmenom ce nas prof pitat koje smo teme izabrali
Meni, iako sam dobila povratni mail da sam prošla.Ima li netko da je izašao na rok 1.9. a da mu ocjena jos uvijek nije upisana u studomat?
Evo, upisali su.Meni, iako sam dobila povratni mail da sam prošla.
Vidjela sam, hvalaEvo, upisali su.
Ja sam ga položila prije korone dok je još bio uživo ispit. Prof je bio super, pomaze ako zapnes, a gradivo nije teško.Poz, zanima me ako mi netko moze rec kakav je predmet? Je li lagan za polozit i kakvi su prof? Hvala unaprijed![]()
Hvala tiiJa sam ga položila prije korone dok je još bio uživo ispit. Prof je bio super, pomaze ako zapnes, a gradivo nije teško.
Ispitivao je prof Babic, 3pitanja pitaJel bio ko na roku?
molim te možeš mi poslati skriptu,ako je još imaš???Ljudi ako jos nekome treba skripta iz soc pol slobodno mi se javite,jer vidim da ju kolege iz urednistva jos nisu objavili
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.