Matković, Babić ili Šućur? Tko je bolja opcija
[DOUBLEPOST=1528204364,1528113316][/DOUBLEPOST]
Matković, Babić ili Šućur? Tko je bolja opcija
Danas nas je bilo 6 na usmenom. Po forumu se cinilo da je Šućur bolji izbor od Babića, ali kako prve dvije cure je rušio onda sam se predomislila i otisla kod Babića i to je bio odlicna izbor jer profesor je bas super. Odgovarale smo samo jedna cura i ja i obje prosle,dobar 3. Prvo je pitao koja smo poglavlja uzele (nezaposlenost i obiteljsku politiku). Ispit je bio vise razgovor, međusobno smo se nadopunjavale kolegica i ja a kako smo briljirale haha i profesor nas je imao potrebu nadopunit, ne uzme za zlo ako ne znas. Ja sam vecinu pitanja krivo odgovorila, nepotpuno ili s puno navlacenja. Uglavnom, pitanje 1. Definicija socijalne politike i njezina podrucja, kolegica je imala razliku socijalne drzave i socijalne politike i standarda tako nesto. Moje drugo pitanje je aktivna politika zaposljavanja. I jos me pitao iz obiteljskog dijela evo pojma al nesto lagano haha ne brinite oko ovog ispita, ja sam tjedan dana to citala s razumijevanjem i pogledala forum koji je izdašan zato dajem svoj prilog

Na predavanje nije potrebno ici,potpis sam trazila nakon sto mi je lupio zig i etogac. Sretno ekipa i hrabno beeeez panike