Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa prosli tjedan nije bilo predavanja jer su bili ispitni rokovi, predavanje je u srijedu!da li je bilo predavanje prošli tjedan? ako da, što je rečeno? ako ne, molim vas napišite informacije sa sutrašnjeg predavanja![]()
joj da, ispiti.. zaboravljam da neki kolege i mogu izlaziti na ispitePa prosli tjedan nije bilo predavanja jer su bili ispitni rokovi, predavanje je u srijedu!
mislim da bi prvo bilo dobro pitati prof pa onda ako on kaže da može napišeš molbu.Ima li netko od vas položen ovaj ispit od ranije? Ne znam da li da pitam prof. na predavanju za mogućnost priznavanja ili da samo napišem molbu i predam u referadu kao što je rečeno za komparativnu i javni menadžment.
ako nema onda nemaGledala sam knjigu i iz 2005 i tamo nema tog naslova koji su nazvali obveznim.
nevezano sad za konkretno ovaj ispit već inače - da li znaš da li će nam termini ispita biti vidljivi samo na studomatu ili će biti i onaj skupni popis kao za stručni i porezni?obavijesti za datum ispita bit će do petka.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.