AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Računovodstvo I.

ch_smile

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dajem instrukcije iz racunovodstva I i II ako ima zainteresiranih neka se slobodno jave na broj 098 1898 926 begin_of_the_skype_highlighting**************098 1898 926******end_of_the_skype_highlighting,moje ime je ivana,odrzavam ih u svom prostoru 45 min je 50 kn...samo ozbiljne ponude dolaze u obzir.garantiran 100 % prolaz !!!
jel znaš ti one privremene situacije i fifo i te metode? :unsure:

tomi555

pa jesu li ove godine na predavanjima radili taj fifo i ppc ili nisu?
Ako nije bilo, zašto bi gubili bodove na pismenom radi toga, treba im reći da maknu to iz testa, prošle godine tog nije bilo u testu

meriane

pa jesu li ove godine na predavanjima radili taj fifo i ppc ili nisu?
Ako nije bilo, zašto bi gubili bodove na pismenom radi toga, treba im reći da maknu to iz testa, prošle godine tog nije bilo u testu
radili su to na predavanjima,ne bi to stavili da nisu radili...
inace amortizacija i spada u racunovodstvo 1 pa su najvjerojatnije spojili to...

RIA

Evo sad sam vidjela rezultate s dekanskog, prosla sam.Htjela bih svima reci da ako ne razumiju gradivo da odu na instrukcije.Ja sam isla kod Ivane,cure koja je ovdje objavila svoj kontakt broj..Stvarno super objasnjava..Bila sam kod nje samo jedanput..:):luxhello:

Kleopatra7

I na ovom roku su pitanja bila lagana,što se teorije tiče,a vježbe isto morate znati riješiti ako ste provježbali one vježbe koje smo na predavanjima radili... Ok,ispit je bio malo teži nego što sam mislila,ali sve u svemu,ocjenom sam prezadovoljna ;)

Endless

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
. . .tko zna kako je na usmenom???ako bas moras odgovarati???
Ako si na granici, vrlo je vjerojatno da ce te pitati za prolaz. Treba se skoncetrirati i odgovoriti tocno sto te pita. Jednu curu ispred mene je pitala o kapitalu (trebalo je objasniti sve one vrste kapitala). Ako si dobila dovoljan, moj savjet ti je da jos dobro ponovis gradivo jer ako si vec prosla pismeni steta da zeznes na usmenom.

forumasica

ljudi, idem sad na sljedeci rok, jel mozete napisati kakav je bio zadnji zadatak? od cega se sastojao ? ( evidencija trg robe, sirovine i materijala... privremene situacije ?? , amortizacija ... i td ?? )
jel moramo za ispit vjezbati evidenciju vrijednosnih papira i racunovodstvo dionickog kapitala ? unaprijed hvala na odgovoru :**

ajnana28

Ako si na granici, vrlo je vjerojatno da ce te pitati za prolaz. Treba se skoncetrirati i odgovoriti tocno sto te pita. Jednu curu ispred mene je pitala o kapitalu (trebalo je objasniti sve one vrste kapitala). Ako si dobila dovoljan, moj savjet ti je da jos dobro ponovis gradivo jer ako si vec prosla pismeni steta da zeznes na usmenom.
ahaa,hvalaa.ma moram odg..-2 je...uff.

. . .komisija na racunovodstvu???

Marinica

i kolko otprilike gradiva obuhvaca jedan kolokovij?
kolokviji su dosta lagani.
za svaki kolokvij imaš otprilike 40-50 stranice iz bilježnice za naučit, iako prof kaže da se mora učiti iz knjige, iz mojeg iskustva to i nije neophodno. jedino ako ti nije nešto baš jasno malo pogledati u knjigu ii pratiti po knjizi dok učiš iz bilježnice
a tu su još i zadaci koji su nekima lagani, a nekima baš i ne. neznam jesi imala u srednjoj knjigovodstvo ?

Marinica

nisam, zato i nzn sta me ceka:sad: al tnx na informacijama
aha. a nije ti to računovodstvo tak teško, malo je teže pohvatat na predavanjima tj vježbama jer prof ide dosta brzo i teško je pratit al zato je najbolje vježbat doma puno i sve će ti odmah sjest. ako ti leže matematika i slični predmeti nećeš imat ni preoblema sa zadacima kod računovodstva. samo vježbat treba!

pilic

aha. a nije ti to računovodstvo tak teško, malo je teže pohvatat na predavanjima tj vježbama jer prof ide dosta brzo i teško je pratit al zato je najbolje vježbat doma puno i sve će ti odmah sjest. ako ti leže matematika i slični predmeti nećeš imat ni preoblema sa zadacima kod računovodstva. samo vježbat treba!
a nadam se jer samo slusam kak je to tesko i tak.. a kolko otprilike treba vremena da se nauci za jedan kolokvij? malo mi je pretrpan 4mj ispitima pa da si znam organizirat

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks