Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam bila u referadi prije 2 tjedna,ppriznaje se opca teorija,sociologija..engleski treba dat neku razlikubok ljudi,moja bi se frendica prebacila sa prava a ja sam nešto čula da se sada priznaje samo sociologija i to djelomično i to sam joj rekla,a ona mi je rekla ako je tako da se neće prebacivati!Dali netko zna dali je to istina da nebi curu zeznula...
od engleskog treba polozit cijeli drugi semestar, priznaje joj se samo prvi.ja sam bila u referadi prije 2 tjedna,ppriznaje se opca teorija,sociologija..engleski treba dat neku razliku
Prebacit se možeš uvijek...prošli tjedan kad sam bila u referadi bila je cura koja je na pravu došla do 2. ili parcijale 3. god., dosta joj je žena priznala ispita...jedino što se neke ispite prizna na ˝pola˝, npr. engleski jer ima par lekcija koje su povezane s upravom.Žuža pojasni mi molim te...i jel se prebacit moze samo kad zavrsis faks ili mozes kad zelis...npr kad zavrsis prvu,drugu nebitno godinu?
To govoriš iz vlastitog iskustva ili samo vjeruješ da je tako?netreba ići od katedre do katedre,to je glupost,to su vam drugi petljali!priznaje se sociologija,teorija,ustavno,obiteljsko,upravno.pozdrav!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.