AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Prebacivanje s Pravnog fakulteta

sunce

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kad sam se ja prebacivala, gđa Klanjac u referadi je imala popis predmeta koji se priznaju, doduše to je bilo prije 3 g.

magali

bok ljudi,moja bi se frendica prebacila sa prava a ja sam nešto čula da se sada priznaje samo sociologija i to djelomično i to sam joj rekla,a ona mi je rekla ako je tako da se neće prebacivati!Dali netko zna dali je to istina da nebi curu zeznula...

mira

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bok ljudi,moja bi se frendica prebacila sa prava a ja sam nešto čula da se sada priznaje samo sociologija i to djelomično i to sam joj rekla,a ona mi je rekla ako je tako da se neće prebacivati!Dali netko zna dali je to istina da nebi curu zeznula...
ja sam bila u referadi prije 2 tjedna,ppriznaje se opca teorija,sociologija..engleski treba dat neku razliku

Slavica

ja sam bila u referadi prije 2 tjedna,ppriznaje se opca teorija,sociologija..engleski treba dat neku razliku
od engleskog treba polozit cijeli drugi semestar, priznaje joj se samo prvi.

mimek

Pozdrav svima,
prebacila bi se s prava. Zna li netko možda što se prizna s obzirom da imam položenu cijelu prvu godinu, a s druge mi je ostalo KP.
Unaprijed hvala na info!

Slavica

priznaju ti se: sociologija, teorija, ustavno, informatika, obiteljsko,

mislim da je to to..

Žuža

Re: Prebacivanje s prava

Upravo sam zvala danas referadu jer me zanimalo koliko mi se predmeta prizna ako se sad nakon diplome na upravi upišem na pravo. Žena je rekla-NIJEDAN! Jel to moguće? Barem upr. pravo i upr. znanost!!! Ako netko ima svježe informacije nek javi jer su upisi od 01-30.09.

Nela

koliko ja znam nijedan predmet ti se ne prizna
moraš ponovno na prijamni i sve ispočetka
osim ako ne uspiješ nekog profa nažicati da ti prizna ispit ali da ti uspiše manju ocjenu

Dario_Zg

Žuža pojasni mi molim te...i jel se prebacit moze samo kad zavrsis faks ili mozes kad zelis...npr kad zavrsis prvu,drugu nebitno godinu?

Bzzz

Žuža pojasni mi molim te...i jel se prebacit moze samo kad zavrsis faks ili mozes kad zelis...npr kad zavrsis prvu,drugu nebitno godinu?
Prebacit se možeš uvijek...prošli tjedan kad sam bila u referadi bila je cura koja je na pravu došla do 2. ili parcijale 3. god., dosta joj je žena priznala ispita...jedino što se neke ispite prizna na ˝pola˝, npr. engleski jer ima par lekcija koje su povezane s upravom.

tresnjica

jel zna netko sta na Poreznom studiju priznaju od ispita sa Pravnog? Koliko ja vidim ista je i literatura i profesori za: Politička ekonomija, Ustavno pravo, Građansko, Engleski, Financije, Trgovačko, Informatika, Kazneno, jel oni to priznaju sa Prava??

kaubojka

evo ja sam se ove godine prebacila s prava na upravni (isla sam na prijemni) i priznali su mi sociologiju, uvod u drzavu i pravo, te djelomicni eng(samo prvi semestar) jer treba polagat neku razliku u drugom semestru...ako se prebacujes s visih godina, vjerujem da bi priznali i prav.informatiku, ustavno, obiteljsko itd. jer su prof.isti...

Ele

Bok svima! Ja sam studentica 4. godine socijalnog rada (bolonja) i razmišljam o tome da paralelno upišem ovaj studij pa me zanima da li bi mi se neki od ispita koje sam položila priznali kao npr.:

Sociologija
Uvod u opću teoriju države i prava
Engleski jezik
Statistika i informatika
Obiteljsko pravo s osnovama građanskog procesnog prava
Radno i socijalno pravo
Osnove upravnog prava
Organizacija uprave i socijalnih službi...

Znam da mi ne možete 100% odgovoriti i da bi trebala pitati u referadi ali me zanima ako imate možda neku informaciju ili ste čuli za slično iskustvo :)

sana.s

Re: Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Da li postoji mogućnost da se kao izv. student Pravnog studija sada u tijeku godine prebacim na Društveno veleučilište? Da li su predvanja obavezna (studij po bolonji)?

Gigi

ma ne prizna se nikakav engleski i netreba ići od katedre do katedre,to je glupost,to su vam drugi petljali!priznaje se sociologija,teorija,ustavno,obiteljsko,upravno.pozdrav!

coolyou

netreba ići od katedre do katedre,to je glupost,to su vam drugi petljali!priznaje se sociologija,teorija,ustavno,obiteljsko,upravno.pozdrav!
To govoriš iz vlastitog iskustva ili samo vjeruješ da je tako?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks